ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

February 4, 2023

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Τηλεφωνικές υποκλοπές

Τηλεφωνικές υποκλοπές (β’ μέρος)

4 Dec, 2022

Το β΄ μέρος του άρθρου του Παναγιώτη Τραϊανού.

 

Δεν υπάρχει τίποτε καθαρό στην όλη «καριέρα» του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη …Από τη σχέση του με τους ΝΑΖΙ και την Αποστασία μέχρι τη «φυγάδευση» της βασιλικής οικοσκευής στο εξωτερικό. Αυτός είχε ανοίξει τα σύνορα και «πλημμύρισε» τη χώρα με λαθραίους Αλβανούς και αυτός —μέσω της ΑΓΕΤ— είχε ξεκινήσει το «ξεπούλημα» της μεταπολεμικής ανάπτυξης, ανοίγοντας τον δρόμο για το ΤΑΙΠΕΔ. Πρωθυπουργός έγινε με μια ύποπτη πολιτική δολοφονία, που η «αποκάλυψη» των «ενόχων» όχι μόνον δεν «φώτισε» την υπόθεση, αλλά τη «συσκότισε» ακόμα πιο πολύ. Ένας «τελειωμένος» γαμπρός ενός κραυγαλέα αποτυχημένου γάμου συμφέροντος έγινε η θεμέλιος «λίθος» τής απόλυτης υποταγής τής Δεξιάς στους Βενιζελικούς …Πολύ μικρό «κόστος» για τόσο μεγάλο «κέρδος» …και αυτό είναι διερευνήσιμο όταν μιλάμε για αδίστακτους Βενιζελικούς. Γιατί να μην υποθέσουμε ότι οι ίδιοι, οι οποίοι αποφάσισαν τη δολοφονία τού Δραγούμη επανέλαβαν τους εαυτούς τους τόσο στην υπόθεση Μπακογιάννη όσο και σ’ αυτήν του Τεμπονέρα; Μοίρασαν τα θύματα, για να έχουν «δίκιο» καί οι δύο πλευρές, επαναλαμβάνοντας τα γνωστά κόλπα των Βενιζελικών …Μέσα σε τεχνητό κλίμα βίας κι εθνικού διχασμού μπόρεσε κι έγινε πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης, όπως συνέβαινε και με τον ίδιο τον Βενιζέλο.
Με τον έλεγχο όλων των κομμάτων φυσικό ήταν να ελέγχουν όλες τις εξουσίες …Τις δήθεν «κυρίαρχες» κι ανεξάρτητες εξουσίες ενός δήθεν «κυρίαρχου» κι ανεξάρτητου κράτους, το οποίο παρέμενε μόνιμα και φανατικά «Μπανανία» των Αμερικανών και των παλιών δωσίλογων των Ναζί Βενιζελικών. Στα ίδια σαλόνια των νεόπλουτων Βενιζελικών αποφασίζεται ποιοι θα στελεχώσουν όχι μόνον τις Κυβερνήσεις, αλλά και τη Βουλή …και μέσω αυτής τη Δικαστική Εξουσία. Επί χρόνια έγραφαν ακόμα και οι εφημερίδες ότι από το γραφείο τού Λαμπράκη έφευγε το όνομα του κάθε νέου Προέδρου τού Αρείου Πάγου, για να περάσει από τον έλεγχο της αμερικανικής πρεσβείας και στη συνέχεια να πάει για «επικύρωση» στη Βουλή των βενιζελικών «υποκομμάτων» …Αυτή ήταν η Δημοκρατία τής Μεταπολίτευσης. Ο Λαμπράκης γνώριζε τον Πρωθυπουργό τής χώρας πριν τον «ψηφίσει» ο ελληνικός λαός. Οι Βενιζελικοί παρέμεναν μόνιμα τα απόλυτα αφεντικά ενός κράτους, του οποίου ο λαός νομίζει ότι ζει σε Δημοκρατία. Οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι είναι αυτοί που μεθόδευσαν κι επωφελήθηκαν από την τελευταία εθνική καταστροφή των Μνημονίων …Μία καταστροφή, η οποία ζημίωσε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες, αλλά για τους Βενιζελικούς ήταν μία ακόμα μεγάλη «μπάζα».
Τώρα, με την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών, απλά αποκαλύφθηκε το τεχνικό μέρος αυτού του ελέγχου που τους εξασφαλίζει «επιτυχίες» …Αποκαλύφθηκε αυτό, το οποίο το γνωρίζουν όλοι όσοι ασχολούνται με την πολιτική ιστορία τής χώρας κι απλά δεν μπορούν ν’ αποδείξουν ή απλά φοβούνται να μιλήσουν γι’ αυτό …Αποκαλύφθηκε ότι η συμμορία των Βενιζελικών παρακολουθεί τους πάντες, για να βρίσκεται πάντα ένα βήμα «μπροστά» στις κινήσεις τους. Οι Βενιζελικοί παρακολουθούν από ανώτατους δικαστικούς μέχρι κρατικούς αξιωματούχους όλων των ειδών. Όπως αποδείχθηκε —και με στοιχεία πλέον— παρακολουθούσαν μέχρι και τον ίδιο τον αρχηγό τής αστυνομίας …Τον αρχηγό αυτόν, τον οποίο οι ίδιοι τοποθέτησαν στη θέση του. Γιατί; …Γιατί με τις παρακολουθήσεις μπορούν και εκβιάζουν ακόμα και τους δικούς τους ανθρώπους …Κυρίως αυτούς, εφόσον αυτοί είναι που καταλαμβάνουν τα ανώτατα κρατικά και κυβερνητικά αξιώματα.
Ποιος θα «κινήσει» την υπόθεση «Νουρ» και δεν θα το μάθει ο Μητσοτάκης, για να «πουλήσει» εξυπηρέτηση στον Μαρινάκη; Σε ποια αφρικανική «Μπανανία» θα αφήνονταν οι μάρτυρες κατηγορίας να δολοφονούνται ο ένας μετά τον άλλο και δεν θα επενέβαινε η Δικαιοσύνη να ελέγξει τα συμβαίνοντα και να επισπεύσει τη δίκη; Ποιος θα τολμήσει να ψάξει τις ευθύνες τής Ντόρας στη φυγάδευση του Χριστοφοράκου και τις συνέπειες εκείνης της φυγάδευσης για τη λειτουργία τής χώρας. Ποιος στρατιωτικός αρχηγός θα κινητοποιήσει τους στρατιωτικούς, ώστε να εμποδίσουν τον Μητσοτάκη να αφοπλίσει τα νησιά; Ποιος πολιτικός θα δημιουργήσει «κίνηση» εναντίον του για την αυθαιρεσία του να μας βάλει σε πόλεμο με τη Ρωσία; Ποιος πολιτικός ή κρατικός αξιωματούχος θ’ αναλάβει πρωτοβουλία να τον εμποδίσει να επιχειρήσει την απολιγνιτοποίηση της λεηλατημένης ΔΕΗ; Ποιος θα τολμήσει να βάλει το «χέρι» του στο χρυσοφόρο «πλιάτσικο» του ΤΑΙΠΕΔ, εάν δεν είναι δικός τους άνθρωπος; Ποιος θα τολμήσει να κάνει κάτι, το οποίο θίγει τα συμφέροντα της συμμορίας; ΟΛΟΙ παρακολουθούνται και ΟΛΟΙ εκβιάζονται και βέβαια ΟΛΟΙ απειλούνται.
Γιατί να μην αποθρασυνθούν όλοι αυτοί οι Βενιζελικοί; Γιατί να μην τολμάνε όλοι αυτοί —οι οποίοι μέσω εκβιασμών «αυτοτοποθετούνται» υπεράνω του νόμου— να κάνουν χωρίς τον παραμικρό φόβο ό,τι παρανομία τους συμφέρει; Αυτοί είναι που διορίζουν τους Δικαστές, δική τους είναι η Δικαιοσύνη. Αυτοί είναι ποτ διορίζουν τους Εισαγγελείς, δικές τους είναι οι διωκτικές αρχές. Γιατί να μην κάνουν όλες αυτές τις «επιτυχημένες» απάτες, οι οποίες για όλους τους υπόλοιπους πολίτες θα ήταν αίτιο απόλυτης καταστροφής; Έτσι πλουτίζεις με όρους αθέμιτου συναγωνισμού ανάμεσα σε πολίτες, που ο νόμος και οι μηχανισμοί του λειτουργούν ως τρομοκράτες τους. Μόνον τους φτωχούς και τους άσχετους πολίτες τρομοκρατεί η Ελληνική Δικαιοσύνη. Μόνον όσους δεν είναι στο «κόλπο» …και οι οποίοι τη βοηθάνε να διατηρεί μια εικόνα «αυστηρού τιμωρού».
Αντιλαμβανόμαστε πως όλα όσα καταγράφονται ως «παθογένεια» του σύγχρονου ελληνικού κράτους δεν είναι τυχαία …Δεν είναι αποτελέσματα των «ιδιομορφιών» τής φυλής μας …Δεν είναι αποτέλεσμα των κακών χαρακτηριστικών τού «Νεοέλληνα», που ως όρος εφευρέθηκε από τους Βενιζελικούς τού Κολεγίου Αθηνών …Είναι αποτέλεσμα της ύπαρξης και λειτουργίας τής βενιζελικής συμμορίας, η οποία εδώ και έναν αιώνα λυμαίνεται την εξουσία τού ελληνικού κράτους. Απ’ αυτούς επιλέγονται όλοι οι άχρηστοι, οι ανίκανοι και οι διεφθαρμένοι ΑΝΩΤΑΤΟΙ Κρατικοί Λειτουργοί, γιατί απλούστατα αυτούς επιθυμεί το βενιζελικό παρακράτος για να κάνει τη δουλειά του. Κανένας ανώμαλος δεν «ξεγελά» το κράτος, καταλαμβάνοντας θέση ανώτατου δικαστή …Επιλέχθηκε να γίνει ανώτατος δικαστικός, γιατί απλά ήταν ανώμαλος και βόλευε τους εκβιαστές που μας κυβερνάνε.
Τι να τον κάνουν τον έξυπνο ή ικανό υπάλληλο, όταν αυτοί θέλουν «αποφάσεις» κομμένες και ραμμένες στα συμφέροντά τους …«Αποφάσεις» διεφθαρμένων κι ανώμαλων, τους οποίους τους παίρνουν τηλέφωνα και τους απειλούν. Τι απέγινε άραγε εκείνος ο ανώμαλος Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου τής Επικρατείας, που το πρωί αποφάσιζε για τη νομιμότητα των Μνημονίων —και άρα για την τύχη των Ελλήνων— και το βράδυ φιλούσε τα πόδια των Πακιστανών εραστών του; Αυτοί, οι οποίοι παρακολουθούν τους πάντες, δεν γνώριζαν το ποιόν του; Ποιος τον είχε προάγει στη θέση του; Μήπως η ανώμαλη φύση του ήταν «προσόν» για τη θέση του; Ποιος γνώριζε την ανωμαλία του και ποιες υποθέσεις, που αφορούσαν το Μνημόνιο, είχε «τακτοποιήσει» υπέρ τής συμμορίας; Η παντελώς άσημη κι ασήμαντη —ως γυναίκα κι επιστήμονας— Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η οποία ήταν «κολλητή» του, για ποιον λόγο ακριβώς «αποκαταστάθηκε» στο Ανώτατο Πολιτειακό Αξίωμα από τον επικεφαλής τής βενιζελικής συμμορίας; Υπήρχαν μήπως «γραμμάτια», τα οποία «ξεπληρώθηκαν» με αυτήν την αποκατάσταση;
Όπως συμβαίνει και με τους φυσικούς οργανισμούς, έτσι και με έναν κρατικό μηχανισμό η «αρρώστια» του φαίνεται από τα «συμπτώματά» της. Όταν σε μια χώρα οι ποινικολόγοι είναι πολυεκατομμυριούχοι, αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει «άνθιση» της νομικής επιστήμης …Σημαίνει ότι υπάρχει παραδικαστικό κύκλωμα και οι «ενδιάμεσοι» ποινικολόγοι είναι αυτοί, οι οποίοι κάνουν την πανάκριβη διαχείριση της ατιμωρησίας. Έτσι ελέγχονται τα πάντα στην πατρίδα μας και κυρίως ελέγχεται η οικονομία. Η οικονομία δημιουργεί μεγιστάνες και αυτοί με τη σειρά τους συντηρούν τεράστια ΜΜΕ, τα οποία διατηρούν τα μονοπώλια της εξουσίας, για να κλείσει και πάλι ο «κύκλος» με τις ελεγχόμενες Κυβερνήσεις που δίνουν «δουλειές» στους «χορηγούς» τους, για να επαναλαμβάνεται αυτή η πρακτική επ’ άπειρον.
Όλα αυτά σήμερα αποκαλύφθηκαν με το δίκτυο της παρακολούθησης. Αυτό, το οποίο γινόταν από την εποχή τού Βενιζέλου και του Δραγούμη γίνεται και σήμερα. Πρέπει να παρακολουθείς τους «Δραγούμηδες», για να μπορείς να τους εξουδετερώνεις και άρα να φέρουν κέρδος τα όπλα των «Γυπάρηδων». Απλά κάποτε όλοι αυτοί χρειάζονταν πολλούς χαφιέδες, για να γνωρίζουν τι κάνουν και με ποιους μιλάνε οι αντίπαλοί τους, ενώ τώρα τους βγαίνει πιο φτηνά με τη χρήση τής τεχνολογίας. Αγοράζεις ένα Predator και γλιτώνεις εκατοντάδες μεροκάματα χαφιέδων. Για κάποιον, δηλαδή, ο οποίος γνωρίζει πώς λειτουργούν τα πράγματα, δεν υπάρχει κάποια έκπληξη. Έκπληξη θα υπήρχε μόνον εάν όλοι αυτοί αιφνιδιάζονταν από τις εξελίξεις …πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει ποτέ.
Γι’ αυτόν τον λόγο αναφερθήκαμε εξ’ αρχής στον ολέθριο ρόλο τού ΚΚΕ. Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να γίνουν, εάν αυτό δεν υπήρχε. Η σημερινή παράνομη κι αντισυνταγματική «κομματικοποίηση» του κράτους και της Βουλής οφείλεται απλά στην ύπαρξή του. Αυτός είναι ο παθογόνος «ιός», ο οποίος «μολύνει» κι «αρρωσταίνει» τη Δημοκρατία μας. Το παντελώς παράνομα και παράλογα χρηματοδοτούμενο από το κράτος ΚΚΕ πληρώνεται γι’ αυτόν τον ρόλο …Πληρώνεται, για να υπάρχει ως υπαρκτός εχθρός που νομιμοποιεί «παρακράτος» και «παραδημοκρατική» λειτουργία …Πληρώνεται, για να δημιουργεί και να διασκορπίζει οργανωμένα στην κοινωνία χαφιέδες και προβοκάτορες. Το απόλυτο άλλοθι για την ύπαρξη του παρακράτους είναι ο στόχος τού δήθεν ελέγχου τού ΚΚΕ. Για να μην «κομματικοποιήσει» το ΚΚΕ το κράτος, προλαβαίνουν και το κομματικοποιούν οι Βενιζελικοί σαν «αντίσταση» απέναντι στον κομμουνισμό.
Το αποτέλεσμα είναι αυτό το οποίο βλέπουμε …Στη Βουλή —με τη συμμετοχή καί του ΚΚΕ— «παίζεται» μια «παρωδία» τής δημοκρατικής λειτουργίας …Μια «παράσταση» σύγκρουσης των δήθεν «φίλων» κι «εχθρών» τής Δημοκρατίας η οποία τους επιτρέπει να μονοπωλούν την εξουσία. Έβαλαν τους δικούς τους «μουφτήδες» μέσα στον «χριστιανικό» ναό, για να παριστάνουν οι ίδιοι εκ του ασφαλούς τους πιστούς και ένοπλους «σταυροφόρους». Μιλάμε για «δούλεμα». Κάθε τέσσερα χρόνια στήνουν μια εκλογική διαδικασία, η οποία υποτίθεται ότι δίνει το δικαίωμα στον λαό να συμμετάσχει στις αποφάσεις για το μέλλον του …Μια διαδικασία, η οποία έχει μετατρέψει τη Δημοκρατία σε ένα reality show, όπου —για λόγους μάρκετινγκ— υπάρχει συμμετοχή τού κοινού διά τηλεψηφοφορίας. Το κοινό θ’ «αποφασίσει» ποιος θ’ «αποχωρήσει» και ποιος θα «παραμείνει» …πάντα βέβαια αποκλειστικά ανάμεσα στις επιλογές που του δίνει η «παραγωγή» τής παράστασης.
Η βενιζελική «παραγωγή» είναι αυτή που αποφασίζει ποιους θα δώσει στο κοινό ως επιλογή για να ψηφίσουν …Ο,ΤΙ θέλει το κοινό, αρκεί ν’ αποτελεί επιλογή των Βενιζελικών …Είτε ψηφίσουν Μητσοτάκη είτε Παπανδρέου είτε Τσίπρα, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Όπως στη Βρετανία, που, όποιος κι αν βγει Πρωθυπουργός, από το ίδιο γραφείο τής Βασίλισσας θα περνούσε να υποβάλει τα «σέβη» του και να «επικαιροποιήσει» την πίστη του, έτσι συμβαίνει και στην Ελλάδα με το γραφείο τής «αόρατης» βενιζελικής εξουσίας. Όποιος και να ψηφιστεί, τα ίδια Μνημόνια, τις ίδιες «Πρέσπες» και τις ίδιες πολιτικές θα δρομολογήσουν …Όποιοι και αν εκλεγούν. Όπως η Μέρκελ απαιτούσε από τους υποψήφιους Πρωθυπουργούς να υπογράψουν ΠΡΙΝ τις εκλογές ότι θα σεβαστούν το Μνημόνιο, έτσι κάνει και το βενιζελικό «διευθυντήριο». Πριν καν ξεκινήσουν οι εκλογικές μάχες πρέπει να δηλώσεις την υποταγή σου σ’ αυτούς. Εάν δεν σε εγκρίνει το «διευθυντήριο» αυτό, όχι Πρωθυπουργός αλλά ούτε στη Βουλή δεν μπορείς να μπεις ως απλός βουλευτής. Από εκεί και πέρα οι ίδιοι άνθρωποι, που θα τους επιτραπεί να διεκδικούν την Πρωθυπουργία, είναι εκείνοι που αποφασίζουν για τη στελέχωση της Βουλής και βέβαια τη στελέχωση των ανώτατων βαθμίδων τής Δικαστικής Εξουσίας με βάση τα συμφέροντα των αφεντικών …Τόση «Δημοκρατία» απολαμβάνουμε !!!
Μέσω αυτού του ελέγχου —και με άλλοθι την προστασία τής «Δημοκρατίας»— μπόρεσαν και δημιούργησαν ένα «δημοκρατικό» παρακράτος, το οποίο ελέγχει τους πάντες και τα πάντα …Ένα παρακράτος, το οποίο «δικαιολογεί» τα πάντα …Δικαιολογεί δολοφονίες, εκβιασμούς, παρακολουθήσεις κλπ. …Ένα παρακράτος, το οποίο —όπως θα έλεγε κι ο Κούλης— έστω και με τη βία διατηρεί τον «ανώριμο» λαό στη «σωστή» πλευρά τής ιστορίας …Ένα παρακράτος, το οποίο σήμερα το «κρύβουν» στις κερκίδες των ποδοσφαιρικών ομάδων. Και σ’ αυτό το επίπεδο παίζουν και πάλι το παιχνίδι τής δήθεν «σύγκρουσης». Ο σκληρός πυρήνας των Βενιζελικών ελέγχει τους ιδιωτικούς «στρατούς» των φανατικών των δύο μεγάλων ομάδων …Των δύο ομάδων, που —εκτός όλων των άλλων— συγκρούονται και για ιδεολογικούς και ταξικούς λόγους υπό την ηγεσία όμως των ίδιων αφεντικών. Ο Βαρδινογιάννης στον Παναθηναϊκό και ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό.
Αλήθεια, δεν είναι παράξενο που ο «κόκκινος» Κόκκαλης του ΚΚΕ και του παραπετάσματος παρέδωσε τόσο εύκολα την ομάδα του στον βενιζελικό καπιταλιστή Μαρινάκη; Ήταν ποτέ δυνατόν να γίνει κάτι διαφορετικό; Τίποτε δεν αφήνουν στην τύχη, για να μην αλλάξει η τύχη τους. Όπως ο βενιζελικός Μαρινάκης «κληρονόμησε» το χρεοκοπημένο συγκρότημα Λαμπράκη, για να μην το πάρει κάποιος άλλος, έτσι «κληρονόμησε» και τον Ολυμπιακό τού Κόκκαλη του παιδομαζώματος και των Σκοπίων. Παντού και πάντα κάνουν το ίδιο παιχνίδι …Προσπαθούν να ελέγξουν και να «καπελώσουν» όλες τις εστίες εσωτερικών κοινωνικών συγκρούσεων, προκειμένου να επιτυγχάνουν μαζικά αποτελέσματα …Προκειμένου να κρύβουν τους δικούς τους παρακρατικούς «στρατούς» πίσω από κοινωνικούς, ταξικούς ή ποδοσφαιρικούς «εχθρούς»…
Με αυτόν τον τρόπο —και σε περίοδο ειρήνης— παραμένει ακμαίο το παρακράτος …Ένα παρακράτος, που έχει «ιερό» σκοπό …Ένα παρακράτος, το οποίο ελέγχει τα πάντα, για να «προστατεύσει» δήθεν τη Δημοκρατία μας. Για να «προστατευτεί» η Δημοκρατία, έπρεπε να ελέγχονται ΟΛΟΙ οι άνθρωποι, οι οποίοι θα μπορούσαν να την «προδώσουν» …Όλοι οι «δυνάμει» προδότες …Από τους ανώτατους δικαστικούς, και τους αστυνομικούς μέχρι τους πολιτικούς αντιπάλους …Οι ΠΑΝΤΕΣ δηλαδή. Αυτό, όπως αντιλαμβανόμαστε, τους έδωσε τη δυνατότητα ν’ απολαμβάνουν την ατιμωρησία. Αυτό σιγά-σιγά πέρασε και στην οικονομία και μετατράπηκε σε αθέμιτο ανταγωνισμό, που «κατάπιε» όλους τους ανταγωνιστές των Βενιζελικών …Κανένας δεν μπορεί ν’ ανταγωνιστεί τους Βενιζελικούς, γιατί κανένας δεν τολμάει να κάνει αυτά, τα οποία τολμάνε εκείνοι, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει την ατιμωρησία.
Ποιος θα τους ανταγωνιστεί και σε ποιον τομέα, όταν αυτοί έχουν πάντα τις πληροφορίες εκείνες, οι οποίες μπορούν να κάνουν κάποιους πλούσιους; Όταν κάποιος γνωρίζει εκ των προτέρων από πού θα περάσει η χάραξη ενός δρόμου κι αγοράσει φτηνά απλά χωράφια, τα οποία θα γίνουν πανάκριβα οικόπεδα, είναι θέμα χρόνου να γίνει πλούσιος. Το ίδιο θα γίνει κι αν γνωρίζει για τη χάραξη των σταθμών τού «μετρό» κι αγοράζει φτηνά διαμερίσματα σε υποβαθμισμένες περιοχές κλπ.. Η πληροφορία σ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι πιο πολύτιμη από το χρυσάφι και αυτές οι πληροφορίες δεν «μεταφέροντα» μέσα σε χρηματοκιβώτια που πρέπει να παραβιαστούν, αλλά μέσα σε τηλεφωνικές γραμμές που παρακολουθούνται. Μία και μόνον πληροφορία να έχει κάποιος για μια απλή επέκταση πολεοδομικού σχεδίου αρκεί, για να γίνει πλούσιος εις βάρος κάποιων συμπολιτών του. Δεν μιλάμε καν για απευθείας αναθέσεις έργων ή προμηθειών, που οι Βενιζελικοί θεωρούν αδιαπραγμάτευτο συλλογικό τους προνόμιο. Ακόμα και στην ελεύθερη αγορά έχουν απόλυτο πλεονέκτημα. Ακόμα κι αν ένας κοινός πολίτης έχει μια πρωτοποριακή ιδέα και πάλι θα «καπελωθεί» απ’ αυτούς, γιατί θα του «κλέψουν» την ιδέα και θα τη δρομολογήσουν οι ίδιοι εξαιτίας των υψηλών τους «επαφών».
Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για απειλή τής ίδιας της Δημοκρατίας εξαιτίας των υποκλοπών. Δημιουργούνται συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού υπέρ αυτών που διαπράττουν το ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων …και αυτοί, οι οποίοι το κάνουν αυτό συστηματικά στην Ελλάδα είναι οι Βενιζελικοί. Με αυτόν τον τρόπο αυτοί γίνονται διαρκώς πλουσιότεροι και οι υπόλοιποι φτωχότεροι. Κανένας δεν μπορεί να μπει» στις «δουλειές» τους και κανένας δεν μπορεί να τους εμποδίσει να «μπουν» αυτοί στις δικές του δουλειές. Ό,τι θέλουν κάνουν από τη στιγμή που μπορούν να παρακολουθούν τον ανταγωνισμό. Μπορούν να τον εκβιάζουν. Μπορούν να τον απειλούν με μέσον τις κρατικές υπηρεσίες. Μπορούν ν’ απειλούν με τη χρήση των διωκτικών και δικαστικών αρχών. Μπορούν, μέσω παρακολουθήσεων, να μαθαίνουν μυστικά των ανταγωνιστών τους. Μπορούν να «χαλούν» δουλειές ή να προλαβαίνουν δουλειές εις βάρος των πάντων.

 

(Συνεχίζεται)

 

 

 

 

photo: https://pixabay.com/el/ 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This