EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Τι Μας Έκρυψαν από τα Εμβόλια και Αν Μπορούμε να Το Μάθουμε:

Τι Μας Έκρυψαν από τα Εμβόλια και Αν Μπορούμε να Το Μάθουμε

21 May, 2024

Στην εποχή της πανδημίας, η συζήτηση γύρω από τα εμβόλια έχει φουντώσει. Ανάμεσα σε αυτήν τη σύγχυση και τις αμφιβολίες, πολλοί αναρωτιούνται: Τι πραγματικά μας έκρυψαν από τα εμβόλια; Και εάν ναι, είναι δυνατόν να ανακαλύψουμε την αλήθεια πίσω από τα δεδομένα;

Μεταξύ των διάφορων πληροφοριών και αντιφάσεων που κυκλοφορούν, είναι σημαντικό να αξιολογήσουμε την πληροφόρησή μας με προσοχή και επικρίτητα. Εδώ είναι μερικά σημεία που μπορούμε να εξετάσουμε:


 1. Σύνθεση και Αποτελέσματα των Κλινικών Δοκιμών:
  Η ανάλυση των δεδομένων από τις κλινικές δοκιμές μπορεί να μας δώσει μια καλή εικόνα της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας των εμβολίων. Ποια ήταν τα αποτελέσματα των δοκιμών; Υπήρχαν ανεπιθύμητες ενέργειες;

 2. Διαφάνεια των Φαρμακευτικών Εταιρειών:
  Οι φαρμακευτικές εταιρείες είναι υποχρεωμένες να παρέχουν διαφάνεια σχετικά με τη διαδικασία ανάπτυξης και έγκρισης των εμβολίων τους. Είναι οι διαδικασίες αυτές διαφανείς και αξιόπιστες;

 3. Επιστημονική Κοινότητα και Ανεξάρτητες Μελέτες:
  Ανεξάρτητες μελέτες και ανασκοπήσεις από την επιστημονική κοινότητα μπορούν να προσφέρουν πρόσθετη πληροφόρηση και κριτική. Τι λένε αυτές οι μελέτες;

 4. Επίσημες Υγειονομικές Αρχές και Οργανισμοί:
  Οι υγειονομικές αρχές όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) και οι εθνικοί οργανισμοί υγείας παρέχουν συχνά επίσημες και αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με τα εμβόλια.

 

 

Πηγές ιστοσελίδων για περαιτέρω έρευνα και πληροφόρηση:

 1. Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) –https://www.who.int/
 2. Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) –https://www.cdc.gov/
 3. Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Φαρμάκων (EMA) –https://www.ema.europa.eu/en
 4. Επίσημες ιστοσελίδες των  φαρμακευτικών εταιρειών που παράγουν τα εμβόλια, όπως η Pfizer, η Moderna και η AstraZeneca.
 5. Ιστοσελίδες υγειονομικών επιστημονικών οργανισμών των διάφορων χωρών, όπως τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (CDC) στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) στην Ευρώπη και τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (NHS) στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 6. Επιστημονικά περιοδικά και επιστημονικές εκδόσεις που δημοσιεύουν μελέτες και έρευνες σχετικά με την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εμβολίων.

Συνοψίζοντας, η ανάλυση των πληροφοριών από ποικίλες πηγές, συμπεριλαμβανομένων επιστημονικών μελετών, επίσημων ιστοσελίδων υγείας και αξιόπιστων οργανισμών, μπορεί να μας δώσει μια καλύτερη κατανόηση των εμβολίων και της διαδικασίας που ακολουθείται για την ανάπτυξη και την έγκρισή τους. Ενώ οι αμφιβολίες και οι ερωτήσεις είναι φυσιολογικές, η αξιολόγηση των πληροφοριών με επικριτικό πνεύμα μπορεί να μας βοηθήσει να πάρουμε ενημερωμένες αποφάσεις για την υγεία μας.

Η συγκλονιστική μαρτυρία του μοριακού βιολόγου – γενετιστή Αθανάσιου Καλογερίδη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Ο επιστήμονας μιλά στην «Ζούγκλα» για τις συνέπειες των εμβολίων για τον κορωνοϊό, τις ευάλωτες ηλικιακές ομάδες αλλά και τις πολιτικές και επιστημονικές ευθύνες.

https://www.youtube.com/watch?v=wnsoBde2v_Q

 

 

 

Απο την δημοσιογραφική ομάδα του Greek News and Radio FL

πηγη βίντεο https://zougla.gr 

 photo spencerbdavis1 / https://pixabay.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This