ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

December 1, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Τούρκος πολιτικός

Τούρκος πολιτικός ζητά από τον Κ. Μητσοτάκη να σταματήσει να ζητά βοήθεια από τις ΗΠΑ

28 Jun, 2022

Το βίντεο που τράβηξε ο Τούρκος πολιτικός και πρόεδρος του TDP (Τουρκικό Kόμμα Αλλαγής), Μουσταφά Σαριγκιούλ έκανε τον γύρο του διαδικτύου, και φυσικά βρέθηκε σε περίοπτη θέση και στα εθνικά ειδησεογραφικά κανάλια της Τουρκίας.

Μπροστά από το κτήριο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ο Σαριγκιούλ άνοιγξε την τουρκική σημαία και ζήτησε με έμφαση από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να σταματήσει να ζητά βοήθεια από τις Η.Π.Α. Ο Τούρκος πολιτικός φαίνεται να ταξίδεψε στην Αθήνα, ειδικά για να περάσει αυτό το μήνυμα.

Η Yeni Safak φιλοξένησε στην ιστοσελίδα της το επίμαχο βίντεο, σχολιάζοντας παρ’ όλα αυτά ότι υπάρχει ένταση στις μεταξύ σχέσεις Ελλάδας και Τουρκίας.

Τα σχόλια του Μουσταφά Σαριγκιούλ είναι αμφιλεγόμενα στο βίντεο, αφήνοντας ξεκάθαρα σχόλια, υπαινιγμούς και συμβουλές προς τον πρωθυπουργό της χώρας, αφήνοντας να φανεί ότι το σπίρτο των μεταξύ έντονων σχέσεων είναι έτοιμη να το ανάψει η ελληνική πλευρά: «Είμαι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Μη ζητάς βοήθεια από την Αμερική. Ζήτα φιλία από την Τουρκία. Μητσοτάκη, πάρε το χέρι σου από τα όπλα. Ελάτε σε ειρήνη, είμαστε εδώ».

 

Δείτε την αναφορά του θέματος από το τουρκικό δελτίο ειδήσεων, εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=PSspRqEGTa4

 

 

Φωτό makeleio.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This