ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

August 19, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
το αμαρτωλό παλάτι

Το Αμαρτωλό Παλάτι

6 Sep, 2021

Το τι γίνεται μέσα σε κείνο το αμαρτωλό παλάτι, της Μεγάλης Βρετανίας.. Ο Θεός και αυτοί ξέρουν. Η καμαρίλα στα καλύτερα της..Και η σκουριά στην πιο ανοξείδωτη φάση της. Συνεχώς βγαίνουν θέματα στον ”αέρα” Που οι Άγγλοι τα περνάνε στα ”ψιλά” και στη συνεχή άφεση. Από την εποχή εκείνου, του περίεργου ”ατυχήματος” με την δημοφιλέστατη, όχι μόνο στην Βρετανική κοινωνία… Μα και σε όλη την υφήλιο, Λαίδη Νταϊάννα και του Αλ Φαγιέτ… Που οι δικαστικές αρχές θα έπρεπε εξονυχιστικά να ψάξουν..Κάτι που δεν έγινε.. Μέχρι σήμερα που συνεχώς η ειδησεογραφία ασχολείται με τα Βασιλικά σκάνδαλα. Άλλοτε μεγάλα. Άλλοτε μικρότερα μα πάντα ανεπίτρεπτα.

Δεν έχουν τέλος τα σκάνδαλα με το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Το οποίο για άλλη μια φορά πάλι, βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα. Μετά τις αποκαλύψεις, για το τι πρόκειται να συμβεί, όταν η βασίλισσα Ελισάβετ, αποδημήσει είς Κύριον. Ο οποίος μάλιστα την ξέχασε.. Η δεν την αντέχει εκεί πάνω..Και πάλι πρωταγωνιστής ο Κάρολος, όπως γράφει η γνωστή ”Mail on Sunday” Που λέει πως ο εξ απορρήτων του πρίγκιπα Μάϊκλ Φόσετ, αναγκάστηκε να παραιτηθεί, καθώς ήρθε στηδημοσιότητα, επιστολή που αναφέρει πως πρόσφερε σε γνωστό πάμπλουτο Σαουδάραβα,τον τίτλο του Ιππότη και την Βρετανική Ιθαγένεια, έναντι δωρεών χιλιάδων λιρών που έκανε ως αντάλλαγμα στο ίδρυμα ”Prince’s Foundatin” Ο Φόσετ μέχρι χθες ήταν διευθύνων σύμβουλος του ιδρύματος αυτού. Και είχε δηλώσει, ότι η Βασιλική αυτή, ”Φιλανθρωπική” Οργάνωση, θα ήταν χαρούμενη και ευνοϊκή,απέναντι στο αίτημα του ξένου εκατομμυριούχου. Στο να χρησιμοποιήσει,τις δυνατότητες της και την όποια επιρροή που θα μπορούσε να έχει, για να βοηθήσει τον ζάμπλουτο Σαουδάραβα επιχειρηματία Dr Mahfouz Marei Mubarak bin Mahfouz … Αυτό που δεν είπε, μα ως αυτονόητο, εννοήθηκε, ήταν το ύψος του ανταλλάγματος.. Το μέγεθος της δωρεάς, για την ”διευκόλυνση” αυτή. Αυτά τα περίεργα που συμβαίνουν στον πλουσιότερο παλάτι της Ευρώπης, έλαβαν χώρα προ τετραετίας. Μα το σκάνδαλο έσκασε τώρα, σαν κεραυνός εν αιθρία.

Και δεν είναι το μόνο. Δεν ξέρει πια το παλάτι, από που να πρώτο-φυλαχτεί. Αυτή δυστυχώς η μπόχα, πηγάζει από την κάθε τρύπα της εξουσίας. Στις ταλαίπωρες ”δημοκρατίες” της υφηλίου. Είναι είναι Προεδρευομένη όπως η δική μας είτε βασιλευομένη όπως των Άγγλων. Η μπόχα βλέπετε δεν έχει εθνότητα. Ούτε και σύνορα. Ούτε και τα σκάνδαλα ηθικούς φραγμούς. Αφού κι η τσίπα πια είναι τόσο δυσεύρετη στο βάθρο της κάθε εξουσίας.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This