EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Το δικό της λιμάνι

Το δικό της λιμάνι

21 Dec, 2023

Σταμάτησε στην άκρη του δρόμου και έμεινε να βλέπει την φουρτουνιασμένη θάλασσα.

Χωρίς να το σκεφτεί ξανά, έσβησε τη μηχανή και κατέβηκε αρπάζοντας την τσάντα θαλάσσης που είχε στο πορτ παγκάζ από τον περασμένο Αύγουστο. 

Έβγαλε τα παπούτσια και άφησε την βρεγμένη άμμο να νοτίσει τα πόδια της.

 

Έκανε το ίδιο με το φόρεμα της και το άφησε δίπλα από την τσάντα με την πετσέτα και τα κλειδιά της.

Δεν ήθελε να σκεφτεί άλλο…ήθελε απλά να πνίξει τις σκέψεις της στα κύματα. 

Με ένα σαλτο βρέθηκε μέσα στα κρύα νερά. Δεν την ένοιαζε, την λατρεύει την θάλασσα.

 Έχουν μια αλλόκοτη σύνδεση, ενώ η μία είναι φουρτουνιασμένη, εκείνη έβρισκε πάντα την απόλυτη ηρεμία όταν είναι κοντά της.

 

Βγαίνοντας στην επιφάνεια, άφησε το βαρετό από τα συναισθήματα στήθος της, να ξεσπάσει στους λυγμούς που κρατούσε μέσα της μέρες τώρα…

Δεν ήθελε να είναι απλώς ένα κεφάλαιο στη ζωή της, ήθελε να είναι ολόκληρο το βιβλίο της….ήθελε να γράψει μαζί του ιστορία, ήθελε να είναι σε όλες τις επόμενες μέρες και νύχτες της. 

Κάθε στιγμή χωρίς εκείνον ήταν ημιτελής. 

Της έλειπε συνέχεια, έκανε λάθη στη δουλειά της, έλεγε ψέματα, δεν ήταν ο εαυτός της.

 Ήταν όντως ερωτευμένη;

Δεν ήξερε αλλά της κρατούσε το μυαλό της 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Άφησε τα κύματα να γίνουν ένα με τους λυγμούς της μπας και ερχόταν η καθαρση του μυαλού της…έπρεπε σύντομα να βρει το λιμάνι της…

 

Το κείμενό αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. 

Τα πρόσωπα, τα ονόματα και οι καταστάσεις είναι φανταστικά και οποιαδήποτε ομοιότητα είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

 

 

 

photo ivabalk / https://pixabay.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This