ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

February 1, 2023

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Joe Gruters

Το μήνυμα του Joe Gruters

22 Apr, 2022

<<Η Γερουσία και οι Ρεπουμπλικάνοι της Βουλής της Φλόριντα ενέκριναν ένα σχέδιο αναδιάρθρωσης του Κογκρέσου που καταργεί την αντισυνταγματική παρανομία και δημιουργεί πιο συμπαγείς περιοχές για να εκπροσωπούν τα μέλη του Κογκρέσου της Φλόριντα.

Οι περιφέρειες είναι φυλετικά ουδέτερες και ευθυγραμμίζονται περισσότερο με τις πρόσφατες αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, όπως ο Κούπερ κατά Χάρις, μια υπόθεση του 2017 στην οποία το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ έκρινε 5-3 ότι η Βόρεια Καρολίνα διέπραξε «αντισυνταγματικές φυλετικές διαβολές» σύροντας επίσης περιφέρειες βασισμένη σε μεγάλο βαθμό σε φυλετικό πλαίσιο.

Η φυλετική ουδετερότητα εξακολουθεί να είναι αυτό που θέλουν οι περισσότεροι Αμερικανοί, παρά το γεγονός ότι οι Δημοκρατικοί αριστεροί σκοπεύουν να στηρίξουν κάθε ζήτημα σχετικά με τη φυλή και το φύλο. Οι Αμερικανοί το έχουν βαρεθεί και το Ανώτατο Δικαστήριο έχει αποφανθεί εναντίον του ειδικά για την αναδιανομή.

Ενώ τα μέσα ενημέρωσης θα διατυπώσουν τα σημεία συζήτησης των Δημοκρατικών ότι αυτό είναι ρατσιστικό για τη διάσπαση μιας φυλετικής περιφέρειας κυρίως  σε μεγάλο μέρος της Βόρειας Φλόριντα, είναι στην πραγματικότητα αντιρατσιστικό αφαιρώντας το χρώμα του δέρματος ως τον καθοριστικό παράγοντα στο πλαίσιο της περιοχής.

Ο κυβερνήτης DeSantis χαρακτήρισε λάθος τη φυλετική παρενόχληση. «Αυτός δεν είναι ο τρόπος που κυβερνήσαμε στην Πολιτεία της Φλόριντα». Οι νομοθέτες της Φλόριντα συμφώνησαν αυτή την εβδομάδα και ενέκριναν τις νέες περιφέρειες>>.

 

photo https://wptv.com 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This