EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Το νέο σύστημα

Το νέο σύστημα

17 Mar, 2022

Σήμερα ζούμε πολύ δυσάρεστες στιγμές. Ζούμε τα γεγονότα που θα αλλάξουν τον κόσμο για πάντα και σε καμία περίπτωση προς το καλύτερο. Τώρα βλέπουμε την υλοποίηση ενός σχεδίου που οργανώθηκε από το τέλος Αμερικανικής επανάστασης, το 1783. Αυτό το σχέδιο προβλέπει την εγκαθίδρυση ενός παγκόσμιου συστήματος που θα είναι κατά το 80% κομμουνιστικό, απολυταρχικό και κατά ένα 20% καπιταλιστικό.

Είναι γνωστό ότι πλέον δεν παίρνουν οι κυβερνήσεις τις αποφάσεις αλλά οι παγκοσμιοποιητές, αυτοί που ελέγχουν την οικονομία όλων των κρατών, κάτι το οποίο επίσης είχε αποφασιστεί προ πολλού. Η δύση δημιούργησε συμμαχίες όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ και αντίστοιχα άλλα κράτη έχουν δημιουργήσει συμμαχίες όπως οι BRICS.  Οι BRICS είναι ένας διεθνής πολιτικός οργανισμός των κορυφαίων αναδυόμενων αγορών, που αποτελείται από πέντε χώρες: τη Βραζιλία, τη Ρωσία, την Ινδία, τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας και τη Νότια Αφρική. Οι ηγέτες των χωρών BRIC, που αργότερα έγιναν BRICS, πραγματοποίησαν στις 16 Ιουνίου 2009 την πρώτη συνάντηση τους  στο Αικατερίνμπουργκ στη Ρωσία και έπειτα έβγαλαν μια δήλωση στην οποία ζητούσαν τη δημιουργία μιας «δίκαιης, δημοκρατικής και πολυπολικής παγκόσμιας τάξης». Το 2012, τα μέλη αυτού του οργανισμού είχαν  έναν πληθυσμό σχεδόν τριών δισεκατομμυρίων ανθρώπων, με συνδυασμένο ονομαστικό ΑΕΠ 13,7 τρις $, και ένα εκτιμώμενο σύνολο 4 τρις $ σε συναλλαγματικά αποθεματικά ( https://el.wikipedia.org/wiki/BRICS)

Στην πολιτική, Ο όρος νέα τάξη πραγμάτων ή νέα παγκόσμια τάξη χρησιμοποιείται για να περιγράψει μεταβολές της ιστορίας που  περιλαμβάνουν δραματική αλλαγή στην παγκόσμια πολιτική σκέψη και στην ισορροπία δυνάμεων. Αυτό λοιπόν ζούμε σήμερα με τον πόλεμο στην Ουκρανία και γενικότερα όλους τους πολέμους και τις κινήσεις που έχουν κάνει οι εκάστοτε «υπερδυνάμεις» στην πολιτική σκηνή. Όλοι οι πόλεμοι που γίνονται και θα γίνουν, έχουν ως στόχο την αλλαγή του οικονομικού και πολιτικού συστήματος προάγοντας σε εντατικούς ρυθμούς την βιομηχανία όπλων των κρατών. Και όπως γίνεται πάντα σε τέτοιες καταστάσεις, όταν τσακώνονται τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια.

Για παράδειγμα ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος που διήρκεσε από το 1939 έως το 1945, ήταν η πιο δαπανηρή σε πλουτοπαραγωγικούς πόρους ένοπλη σύγκρουση στην ιστορία και πήραν μέρος περισσότεροι από 100 εκατομμύρια άνθρωποι σε πάνω από 30 χώρες. Αυτές οι χώρες διέθεσαν την οικονομία, την βιομηχανία και την επιστημονική τους κοινότητα σε αυτόν τον πόλεμο. Έτσι γίνεται και σήμερα. Προάγεται η βιομηχανία των όπλων και με τις οικονομικές κυρώσεις που επιβάλλονται, οι συνέπειες των οποίων γίνονται ορατές σε όλους μας, θα ανατρέψουν την παγκόσμια οικονομία όπως την γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Είναι θέμα χρόνου πλέον να επιτύχουν οι παγκοσμιοποιητές την επανεκκίνηση της οικονομίας με όρους που θα ορίσουν οι ίδιοι χωρίς να λάβουν υπόψιν τους τις εξαιρετικά αρνητικές συνέπειες στον κόσμο. Θα γίνουν ξανά αγοραπωλησίες εξοπλισμών, τεράστιας κλίμακας και πλέον δεν θα είναι κανείς ασφαλής. Η κατάσταση θα γίνει ακόμη χειρότερη όταν θα γίνουν νέες συμμαχίες που θα έρθουν σε σύγκρουση η μια με την άλλη. Έτσι θα συνεχιστεί και η παραγωγή νέων εξοπλισμών που πάντα θα είναι αναγκαίοι για να διατηρήσει η κάθε χώρα την ασφάλεια της.

Όλοι όσοι κρίνουν τώρα τον πόλεμο αυτό αλλά και οι συμμετέχοντες είναι πιόνια της ίδιας σκακιέρας, ανήκουν στους παγκοσμιοποιητές που θέλουν να φέρουν την νέα τάξη πραγμάτων, την νέα οικονομία που θα βασίζεται στους εξοπλισμούς, την πιο κερδοφόρα βιομηχανία στην ιστορία. Ο κάθε ένας πραγματοποιεί το «καθήκον» του, το μερίδιο του σε αυτό το σχέδιο.

Ο κόσμος και η παγκόσμια οικονομία θα αλλάξει μέσα από τους πολέμους οι οποίοι έχουν ήδη ξεκινήσει. Μέσα σε αυτά τα εκατό χρόνια που δεν είχαμε πολέμους στην Δύση, γινόντουσαν αγοραπωλησίες για αυτόν τον σκοπό και πλέον είναι έτοιμοι για το τελευταίο στάδιο του σχεδίου τους που θα τους φέρει με επιτυχία αυτό που επιθυμούν οι λίγοι. Έναν κόσμο που θα μπορούν να ελέγχουν πλήρως και με τη σύμφωνη γνώμη του κόσμου. Ποιος θα αντισταθεί σε εκείνους που θα εμφανιστούν ως οι σωτήρες του κόσμου σταματώντας τους πολέμους; Ποιος θα σκεφτεί ότι αυτό το σχέδιο έχει τεθεί σε εφαρμογή εδώ και χρόνια και ο στόχος ήταν η υπόγεια υποδούλωση του κόσμου; Προχωράμε πλέον σε μια νέα ταξή πραγμάτων που είναι δύσκολο αλλά όχι αδύνατο να αλλάξουμε. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε επιτέλους τις συνέπειες όλων των παιχνιδιών που παίζονται πίσω από την πλάτη μας.   

 

 

 

 

photo: https://pixabay.com/el/ 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This