ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 18, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑ-ΤΖΑΦΕΡ, ΣΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΒΕΛΟΥΔΑ

2 Sep, 2021

.Γέμισε η Βουλή Μπουμπούκους… Και πολιτικούς τραμπούκους
Που δυναστεύουν το λαό αυτό, που ατυχώς, τους εμπιστεύτηκε.
Όλοι οι κλώνοι του Καρατζαφέρη, πιάσαν στασίδι στη κυβέρνηση Όλα αυτά τα γαλουχημένα στην ΕΠΕΝ μπουμπούκια, μας κάθισαν στο σβέρκο. Για να μας απευθύνονται με το δάκτυλο τεντωμένο. Και με τον τσαμπουκά τους απλωμένο. (Σαν τη μπουγάδα με τα άπλυτα τους) Στη ζοχάδα του ο Μήτσο-Τάκης, με τον κακό λαό που δεν στηρίζει το εμβολιαστικό του πρόγραμμα, μάζεψε ότι ακραίο είχε, στο απ’ έξω από το μαγαζί, πανέρι των ευκαιριών και το έβαλε στην κυβέρνηση, ως νέα πνοή. Ως στυγνούς εκτελεστές της εμβολιαστικής του αποστολής, Αυτής που του υπαγορεύουν οι εργοδότες του της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Αυτός που έκαψε όλη τη χώρα, μετατρέποντας την σε στάχτες. Αυτός που γονάτισε τραγικά την οικονομία του τόπου και έσπειρε το μαράζι στον λαό, αυτός ο αδίστακτος τύπος, αντί να βάλει σε κάποια καίρια υπουργεία σοβαρούς ανθρώπους, με κύρος, να σώσουν κάτι από την κατρακύλα, έβαλε τις μεταλλάξεις του Καρατζαφέρη. Και τα υπόλοιπα του φθαρμένου στη συνείδηση του λαού ΠΑΣΟΚ ( Βλέπε Θεοδωρικάκο και τόσους άλλους) στο να πουλάνε τσαμπουκά στο λαό. Που; Στον λαό αυτό, που ήρθαν για να του δώσουν τη χαριστική βολή, από την εδώ και 40 χρόνια αρχή της δολοφονίας του. Γιατί ναι. Μετά την κυβέρνηση του Γεωργίου Ράλλη, άρχισε η συστηματική του εξόντωση. Με άθλιους Πραγματικά άθλιους που βάλανε το κουστουμάκι του ”πρωθυπουργού”, κρατώντας στο χέρι τον πυρσό, που έκαιγε ότι μπορούσε. Ότι ήταν δυνατό να γονατίσει περισσότερο τη χώρα. Από την αποβιομηχανοποίηση της, μέχρι τις περίφημες χωματερές με τα πορτοκάλια. της Κορίνθου του Άργους… Για να εξαρτόμαστε σήμερα, ακόμα και στις πατάτες και στα λεμόνια, από τις ξένες αγορές. Μια τραγωδία που ποτέ δεν υπήρξε όμοια της, σε όλη την υφήλιο Εκεί κατάντησαν τη χώρα, οι νομπελίστες της ανικανότητας. Που τους χειροκροτούσε κι από πάνω ο μαλ.. λαός. Κι αντί να υπάρξει εθνική προσπάθεια ανάκαμψης, έρχεται αυτός ο δόλιος, ο τόσο ύποπτος, να μας δώσει τη χαριστική βολή. Μαζί με τα παρατρεχάμενα του Καρατζαφέρη, όλα αυτά τα ιδεολογικά του ”ψυχοπαίδια” να μας επιβάλουν τα δολοφονικά τους σκευάσματα. Να μας οδηγούν με τσαμπουκά στην εν γνώση μας αυτοχειρία. Οι ”άριστοι”αυτοί του ξεμωραμένου Καρά-Τζαφέρ, που είπε για τους ανεμβολίαστους, πως τους χρειάζεται Σπιναλόγκα. Έτσι εκφράστηκε για τα 2\3 του λαού. Το σκουπίδι αυτό. Δυστυχώς αν δεν αντιδράσουμε δυναμικά οι χαμαιλέοντες αυτοί θα γιγαντώνονται. Βρίσκουν και τα κάνουν Και οι κλώνοι και οι παρά-κλώνοι και ο κάθε γελοίος που μας γλύφει σαν τη σκυλίτσα μου την Νόρμα, μέχρι να τους βάλουμε στην βουλή.
Η να τους καθίσουμε σε κυβερνητική καρέκλα. Και μετά…
Μην τον είδατε, μην τον απαντήσατε.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Ισχυρή κακοκαιρία πλήττει τις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες

Ισχυρή κακοκαιρία πλήττει τις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες

Περισσότεροι από 200.000 πολίτες έμειναν χωρίς ρεύμα στις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες το πρωί της Δευτέρας μετά από μια μεγάλη χειμερινή καταιγίδα που σάρωσε την περιοχή, προκαλώντας πολλούς ανεμοστρόβιλους στη Φλόριντα.

Η Ελληνική Αστυνομία προσέφερε είδη που συγκεντρώθηκαν εθελοντικά, σε Ιδρύματα – Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς

Η Ελληνική Αστυνομία προσέφερε είδη που συγκεντρώθηκαν εθελοντικά, σε Ιδρύματα – Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς

Με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, πραγματοποιήθηκε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, (τρόφιμα, φάρμακα, είδη ρουχισμού, κ.α.), από το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό του Σώματος.

Των Αιώνων τα Φαντάσματα

Των Αιώνων τα Φαντάσματα

Αιώνες και ατέλειωτα της γης τα παρακάλια

στην άκρη της παλιάς ευχής κρεμιέσαι και λυγάς,

με ένα πικρό χαμόγελο στης πλάνης τα ακρογιάλια

και από της μάνας την ευχή βαθιά μοιρολογάς.