EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

Τα συμπεράσματα βγήκαν, το πείραμα ήταν επιτυχές

5 Aug, 2022
πείραμα

Επιτέλους, μετά από 2 χρόνια έχουμε τα αποτελέσματα του πειράματος, το οποίο έλαβε χώρα σε παγκόσμια κλίμακα. Όσοι το σχεδίασαν, δεν περίμεναν τέτοια τεράστια επιτυχία. Ήταν τεράστια η έκπληξή τους, αλλά, ναι, τα αποτελέσματα τους δίνουν το δικαίωμα να σχεδιάσουν το μέλλον ανεπηρέαστοι.

Το πείραμα ξεκίνησε, μετά βέβαια από προσεχτικό σχεδιασμό, το Μάρτιο του 2020. ΠΑΝΔΗΜΙΑ!!!

Όλος ο κόσμος πανικόβλητος, τα κανάλια και γενικά τα ΜΜΕ βομβάρδιζαν με νέα-φωτιά. Τα πρώτα lockdowns παγκόσμια πραγματικότητα. Με το πέρασμα των μηνών τραγικά τα αποτελέσματα. Οι θάνατοι στα ύψη. Το πρώτο στάδιο του πειράματος στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Σπείρανε τον πανικό, όλος ο κόσμος, μαζί με τον γράφοντα, κλείστηκε στα σπίτια, μάσκες, αντισηπτικά και ο φόβος όλοι θα πεθάνουμε, όπως λέει και ο φίλτατος Στέφανος Χίος.

Το σχέδιο βαδίζει καλύτερα από ότι αναμενόταν. Ο κόσμος δείχνει διατεθειμένος να πετάξει τις ελευθερίες του, υπό το καθεστώς φόβου που του εμφυσήσαν, για να είναι «ασφαλής». Μέτρα και πρόστιμα, αν διακυβεύεις την ασφάλεια του κράτους, επειδή κυκλοφορείς χωρίς μάσκα, μηνυματάκια για να βγεις έξω, κτλ. Η συντριπτική πλειοψηφία έχει ενδώσει.  Τα πρώτα δείγματα σε πολύ μικρότερη κλίμακα είχαν δοθεί κατά το 2001 με την επίθεση στους Διδύμους Πύργους. Νόμοι για την «ασφάλεια» των πολιτών, καταστρατηγώντας το Αμερικάνικο Σύνταγμα, αλλά νόμοι αποδεχτοί για το «κοινό καλό».

Το δεύτερο πλάνο του σχεδίου, μετά τα επιτυχή αποτελέσματα του ελέγχου μέσω φόβου, είναι το «διαίρει και βασίλευε». Γνωρίζουν ότι κάποια στιγμή ο φόβος θα φύγει και με βάση την ανθρώπινη ιδιοσυγκρασία θα εκλογικεύσουν το φόβο και θα διαλυθεί το θόλωμα από το μυαλό. Οπότε πρέπει τάχιστα να συνεχιστεί η χειραγώγηση.

Έχουν βέβαια φροντίσει να γεννήσουν την ελπίδα με τα εμβόλια από την αρχή της Πανδημίας. Βασισμένοι λοιπόν στο φόβο και στην ανάγκη για «λύση» έφτασε η ώρα για το πολυπόθητο εμβόλιο. Δεν θα αναφερθώ για την αποτελεσματικότητα ή μη του εμβολίου, αλλά για το σχέδιο κοινωνικής χειραφέτησης και αποχαύνωσης. Κατά πρώτον, οι κυβερνήσεις, όταν είδαν ότι υπάρχουν πολλοί που διάλεξαν να περιμένουν λίγο για να κρίνουν εκ του αποτελέσματος, αναμενόμενο αν γνωρίζεις την ανθρώπινη φύση, επέβαλλαν υποχρεωτικότητα του εμβολίου. Κατόπιν, ξεκίνησαν μια τεράστια καμπάνια απαξίωσης, ενοχοποίησης και εξευτελισμού των ανεμβολίαστων, χωρίζοντας την κοινωνία σε δύο στρατόπεδα. Ο κύριος λόγος ήταν οι αυξημένοι θάνατοι από COVID-19, που οφείλονταν στην ανευθυνότητα των ανεμβολίαστων.

Και ΞΑΦΝΙΚΑ σκάει η βόμβα!!! Βόμβα τόσο από το στόμα του Υπουργού κ. Πλεύρη, όσο και από την διαβόητη καναλοπερπατήτρια της Πανδημίας Παγώνη. Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Δευτέρας 1η Αυγούστου, παραδέχτηκε μεταξύ άλλων ότι αν πάθεις έμφραγμα ή εγκεφαλικό και τύχει να είσαι θετικός στον Covid δεν πας στο καρδιολογικό ή στο νευρολογικό, αλλά βάσει πρωτοκόλλου θα μπεις σε μονάδα κορωνοϊού. Η επιβεβαίωση ήρθε από την Παγώνη. Η πρόεδρος του EΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, δήλωσε ότι ο τρόπος καταγραφής των νεκρών με Covid-19 στην Ελλάδα δεν είναι σωστός αφού καταγράφονται ως θάνατοι από κορωνοϊό ασθενείς που έχουν καρκίνο ή καρδιολογικό νόσημα!

Αναφερόμαστε λοιπόν σε εγκληματική ενέργεια κατά της Ελληνικής κοινωνίας, η οποία όμως λόγω των ανωτέρω που παρουσιάσαμε για το σχέδιο αποχαύνωσης, περάσαν στα ψιλά γράμματα, και καλα τι έγινε, για το καλό μας ήταν. Άρα όμως βλέπεις ότι και ο αριθμός θανάτων από COVID-19 είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΣ και ότι έχουμε να κάνουμε με ουσιαστικές καταδίκες σε θάνατο ασθενών. Αν ένας ασθενής με εγκεφαλικό μεταφερθεί στην εξειδικευμένη μονάδα Εγκεφαλικών, μειώνεται η πιθανότητα θανάτου 50%-55%. Όσοι δεν το πιστεύουν ας ανατρέξουν εδώ.

Επίσης όπως αναφέρει και ο καρδιολόγος κ. Φαρσαλινός είναι πως πολλοί ασθενείς που έχουν καταγραφεί ότι εξέπνευσαν λόγω Covid στην πραγματικότητα πέθαναν λόγω άλλου σοβαρότερου ιατρικού περιστατικού το οποίο δεν αντιμετωπίστηκε όπως έπρεπε στην μονάδα που του αναλογεί. Αντιμετωπίστηκαν ως ασθενείς Covid και εν τέλει πέθαναν από έμφραγμα ή εγκεφαλικό.

Τώρα όλοι μιλάνε για το αν θα επέμβει η δικαιοσύνη. Ξεχνάτε αγαπητοί φίλοι και φίλες ότι όλοι όσοι εμπλέκονται με την ιστορία αυτή, θωρακίζονται από το ακαταδίωκτο που ψήφισε η Ελληνική Βουλή. Για αυτό και μιλάνε τόσο άνετα και ελεύθερα, χωρίς ενδοιασμούς. Πουθενά στα ευρείας κλίμακας μέσα μαζικής αποχαύνωσης δεν αναπαραγάγεται η είδηση και πάνω απ’ όλα οι τραγικές επιπτώσεις της. Όχι, το σχέδιο έχει καταφέρει να κρατήσει τα μυαλά σε ύπνωση.

Το σχέδιο πέτυχε, ο ασθενής απέθανε. Και ποιος νοιάζεται; Μπανάκια, διακοπές, αγορές και αν μας ξανακλείσουν μέσα, ποιος ενδιαφέρεται. Έχει ξεπεράσει και το σύνδρομο της Στοκχόλμης. Είναι ένας επαναλαμβανόμενος βιασμός που πλέον δεν κάνει καμία αίσθηση στο θύμα. Το συνηθίσαμε και αυτό!!!

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This