EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
το τέλος των ιχθύων

Το τέλος των Ιχθύων

27 Mar, 2023

Συνέχεια του άρθρου του Παν. Τραϊανού

 

Όλα αυτά τα κατάφεραν, γιατί απλούστατα ο πανίσχυρος Ελληνισμός πάντα τους υποτιμούσε υπερβολικά, για να τους θεωρήσει ισάξιους αντιπάλους του. Ως εκ τούτου ποτέ  δεν κατάλαβε —ή δεν ήθελε να πιστέψει— ποιοι ήταν οι πραγματικοί «εχθροί» πίσω από τους εχθρούς του …Ποιοι ήταν «πίσω» από τον Κεμάλ τής Μικρασιατικής Καταστροφής …Ποιοι ήταν πίσω από τον Μουσολίνι των διωγμών τής «Μεγάλης Ελλάδας» …Ποιοι ήταν «πίσω» από τον Χίτλερ τής γερμανικής Κατοχής …Ποιοι ήταν «πίσω» από τον Στάλιν τού Εμφυλίου …Ποιοι ήταν «πίσω» από τον Ομπάμα τού Μνημονίου. Πάντα οι δειλοί Εβραίοι τον χτυπούσαν με τρόπο τέτοιο, που απλά δεν φαινόταν …Τον χτυπούσαν ακόμα κι όταν ήταν «συγκάτοικοι» στις ίδιες γειτονιές …Τον πρόδιδαν ακόμα κι όταν τους ευεργετούσε, δίνοντας τους «στέγη», όταν όλοι οι υπόλοιποι Χριστιανοί τους απεχθάνονταν και τους καταδίωκαν …Όταν τους επέτρεψε να κατοικήσουν στη Θεσσαλονίκη την εποχή που οι Ισπανοί τούς κυνηγούσαν με τις κλωτσιές …Όταν τους επέτρεψε να επιβιώσουν στην Κωνσταντινούπολη ή το Μοναστήρι.

Αυτοί οι ευεργετηθέντες ήταν που τού έκαναν τη μεγάλη ζημιά …Αυτοί τον «παρακολουθούσαν» μέσα στον χρόνο και μετέφεραν τα «μυστικά» του στους εχθρούς του. Οι ίδιοι άνθρωποι, που, ακολουθώντας κατά γράμμα τα «Πρωτόκολλα των Σοφών τής Σιών», κατέστρεψαν τον Χριστιανισμό, είναι εκείνοι οι οποίοι γνώριζαν —όπως μας αποκάλυψε ο Κίσινγκερ— τη μέθοδο να καταστρέψουν και τον Ελληνισμό. Αυτό και επιχείρησαν …και συνεχίζουν να επιχειρούν. Επέβαλαν στον παγκόσμιο Ελληνισμό έναν βουβό και άδοξο «θάνατο» …Μια «πληρωμένη» αυτοκτονία με την απειλή κάποιου γερμανικού «όπλου» στον «κρόταφο».

 Έτσι «χάθηκε» το μεγαλύτερο μέρος τού Παγκόσμιου Ελληνισμού από τις φυσικές του εστίες …Με ελάχιστους διωγμούς και χωρίς μεγάλες μάχες …Με χαφιεδισμούς και προδοσίες. Στις περισσότερες των περιπτώσεων αναγκάστηκαν οι Έλληνες —για να σώσουν τις περιουσίες τους— να πουλήσουν τις «ψυχές» τους. Για να σώσουν τις περιουσίες τους ή απλά να μην έχουν προβλήματα με την κεμαλική Τουρκία ή τη μουσολινική Ιταλία, «πούλησαν» τη γλώσσα τους κι «έσβησαν» από τον χάρτη ως Έλληνες …Αρχικά δήλωσαν τυπικά Τούρκοι ή Ιταλοί και μέσα σε λίγες δεκαετίες το «τυπικό» έγινε «ουσιαστικό» και «χάθηκαν». Ο Ελληνισμός, ο οποίος θέριευε εξελληνίζοντας τους λαούς, «πούλησε» τη δική του ελληνικότητα κι «έσβησε» απλά σαν «φλόγα» που ξέμεινε από καύσιμο.

Πίσω απ’ όλες αυτές τις μεθοδεύσεις κρύβονταν οι Εβραίοι …Οι καλύτεροι μελετητές των Ελλήνων και μόνιμοι εχθροί τους. Ο Ελληνισμός δεν ήξερε καν από ποιον δεχόταν τα χτυπήματά του. Όταν οι Εβραίοι δεν τον «πυροβολούσαν» ως πλουτοκράτες τοκογλύφοι τύπου Ρικάρντο, τον «πυροβολούσαν» ως κομμουνιστές τύπου Μπεναρόγια. Όταν μέσω των Προτεσταντών δεν τον έριχναν στα γερμανικά όπλα τού Κεμάλ, τον πετούσαν στα «κονσερβοκούτια» τού Στάλιν …Πάντα οι ίδιοι κρύβονταν πίσω απ’ όλες τις τραγωδίες τού Ελληνισμού …Ακόμα και τις πιο πρόσφατες. Οι ίδιοι προκάλεσαν τις ταραχές στην Κωνσταντινούπολη, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα την εκδίωξη των τελευταίων Ελλήνων, οι οποίοι επέμεναν να διατηρούν τη γλώσσα και άρα την ιδιότητά τους μέσα στην Τουρκία …Οι ίδιοι που μεθόδευσαν την Κυπριακή Τραγωδία …Οι ίδιοι που, μέσω του τοκογλυφικού υπερδανεισμού, την οδήγησαν στη λεηλασία των Μνημονίων …Οι ίδιοι είναι αυτοί που σήμερα εμπλέκουν τη μικρή Ελλάδα σε έναν δυσανάλογα μεγάλο ρόλο στον πόλεμο της Ουκρανίας, με αποτέλεσμα να σκοτώνονται Έλληνες της Διασποράς, χωρίς να ενδιαφέρεται κανένας γι’ αυτούς. Μέχρι και την ελληνική γλώσσα αποπειράθηκαν να αλλοιώσουν, βάζοντας δωσίλογους να «ακρωτηριάσουν» το αλφάβητό της.

Ποτέ δεν χάνουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν ένα μεγάλο παγκόσμιο γεγονός, ώστε να χτυπήσουν ύπουλα τον Ελληνισμό. Το τελευταίο τους μεγάλο «χτύπημα» —και ίσως το πιο μεγάλης στρατηγικής σημασίας— έγινε στη Μακεδονία …Στη φυσική πατρίδα τού μισητού γι’ αυτούς Αντίοχου. Χρησιμοποιώντας τους κομμουνιστές υπαλλήλους τους, προσπάθησαν να δημιουργήσουν τις συνθήκες αυτές, ώστε να μπορέσουν μελλοντικά να «κατακρεουργήσουν» το ελληνικό κράτος με τη Συνθήκη των Πρεσπών …Μια συνθήκη, η οποία είναι το τελικό αποτέλεσμα ενός σχεδιασμού, τον οποίο εμπνεύστηκε ο Εβραίος Κίσινγκερ, δρομολόγησε ο Εβραίος Χόλμπρουκ με την Εβραία Ολντμπράιτ και υλοποίησε ο Εβραίος Νίμιτς.

Μέσω αυτής της συνθήκης φιλοδοξούν να ελέγχουν αιωνίως τον μισητό γι’ αυτούς Ελληνισμό. Θα βάλουν το κράτος-«Φρανκενστάιν» με τον διάσημο ελληνικό τίτλο και τα προσόντα ξέφραγου «γυφτομαχαλά» να βρίσκεται σε μόνιμη τριβή με το κράτος των Ελλήνων και να το καθηλώνει στην εξάρτηση των μεγάλων «Δυνάμεων». Θα βάλουν σλαβόφωνους να βρίζουν και να συκοφαντούν τους Έλληνες —στα «μακεδονικά»— και θα εξευτελίζουν τον Ελληνισμό στα πέρατα της Γης. Στο μεταξύ λεηλατούν τα πάντα στην Ελλάδα. Ελέγχοντας απόλυτα την ηγεσία της και το τραπεζικό της σύστημα, έχουν ξεκινήσει μια άνευ προηγουμένου λεηλασία τού ιδιωτικού και δημόσιου κεφαλαίου των Ελλήνων. «Σαρώνουν» τα πάντα στο πέρασμά τους και μετατρέπουν τα «πέτσινα» δολάρια της δικής τους FED σε αθάνατο ελληνικό κεφάλαιο.

Θα έλεγε κάποιος ότι τα καταφέρνουν περίφημα και βαδίζουν χωρίς καμία αντίσταση σ’ έναν πρωτοφανή παγκόσμιο θρίαμβο …Για περιπλανώμενοι γύφτοι κάποιος θα υπέθετε ότι ίσως και καλά να τα κατάφεραν απέναντι σε στρατηγούς. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; …Περίπου έτσι. Οι Σιωνιστές θ’ αποδειχθούν πολύ σύντομα ότι εκτός από μεγάλοι συνωμότες είναι και μεγάλοι βλάκες …Είναι άσχετοι με τη στρατηγική. Είναι καλοί έμποροι, αλλά ανίκανοι στρατηγοί. Εμπορεύτηκαν καλά την αξία τους στην «αγορά», αλλά αυτήν την τεχνητή «αξία» δεν την έχουν δοκιμάσει στη «μάχη». Επαναλαμβάνοντας μέσα στον χρόνο —και εν κρυπτώ— πάντα το ίδιο κόλπο, μπόρεσαν να γιγαντωθούν, αλλά στο πεδίο τής τελικής μάχης πηγαίνουν αδύναμοι, γιατί είναι άσχετοι.

Αυτό είναι επικίνδυνο για τους ίδιους, γιατί εκεί δεν μπορούν να λειτουργήσουν εν κρυπτώ. Εκεί δεν φτάνει η γερμανική «διαφήμιση» και «υποστήριξη», που τους επιτρέπει να «κρύβονται». Εκεί δεν μπορούν να βάζουν άλλους Χριστιανούς να επιτίθονται στους Έλληνες, για να υπερασπιστούν τους «άγιους» αυτούς ανθρώπους. Εκεί θα πρέπει να εμφανιστούν και να σταθούν μπροστά στον μεγάλο αντίπαλό τους μόνοι τους …Έναν αντίπαλο, ο οποίος έχει τα ακριβώς αντίθετα χαρακτηριστικά …Τα χαρακτηριστικά εκείνα, τα οποία τον κάνουν κακό έμπορο, αλλά μεγάλο στρατηγό. Στην τελική μάχη, δηλαδή, θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσουν τον Ελληνισμό σ’ ένα δύσκολο πεδίο μάχης, όπου συμφέρει τους στρατηγούς και όχι τους συνωμότες και τους συκοφάντες.

Τότε θα φανούν τα λάθη τους …Τα μεγάλα στρατηγικά τους λάθη, τα οποία τους φέρνουν άοπλους σε ένα πεδίο, όπου τους περιμένει πάνοπλος μαχητής. Τότε θα φανούν οι αδυναμίες τους …με πρώτο τον ίδιο τον Χερτσλ, ο οποίος θ’ αποδειχθεί μέγας βλάκας. Ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος μπόρεσε να πιάσει την καλύτερη θέση επάνω σε ένα «κλαδί», είναι ο ίδιος που το «πριόνισε». Το μεγαλύτερο «αυτογκόλ» τής ιστορίας. Σαν να κατάφερες να κάνεις κατάληψη στο σαλόνι κάποιου ανυποψίαστου —επειδή απλά τυχαίνει αυτός να μην μπορεί να σε βγάλει από το σπίτι του— και να είσαι ο ίδιος που φτιάχνει την πόρτα που οδηγεί στο δρόμο, γιατί απλά υποτίμησες την κατάσταση και θέλεις επιπλέον ν’ απολαμβάνεις και τη θέα. Περί αυτού πρόκειται. Αυτός, ο οποίος μεθόδευσε την κυριαρχία των Εβραίων μέσα στον Χριστιανισμό —για τον οποίο ήταν πρακτικά αδύνατον να τους «ξεφορτωθεί»— είναι ο ίδιος που έφτιαξε την «πόρτα» για τη μόνιμη αποβολή του. Οι συνθήκες, δηλαδή, οι οποίες μέχρι τότε προστάτευαν τους Εβραίους από την «αποβολή» και τους καθιστούσαν κάτι σαν αναγκαίο «κακό» για τους Χριστιανούς, εξαλείφθηκαν από τους ίδιους τους Σιωνιστές με την ίδρυση του κράτους τού Ισραήλ.

Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για βλάκες. Για όσο διάστημα οι Εβραίοι Σιωνιστές λεηλατούσαν την τεχνογνωσία τού Ελληνισμού, για να εκτελέσουν υψηλές στρατηγικές, προκειμένου να παγιδεύσουν και να εξουσιάσουν τους άλλους λαούς, μπορούσαν να παριστάνουν εκ του ασφαλούς τούς έξυπνους. Τη μία φορά που έπρεπε να σκεφτούν για τους εαυτούς τους με βάση τα δικά τους ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις δικές τους ιδιαίτερες ανάγκες —για το ποια δηλαδή θα είναι η καλύτερη επιλογή γι’ αυτούς— απέτυχαν. Το αποτέλεσμα; …Τραγικό …Αυτό, το οποίο δεν μπόρεσε να κάνει ο Τραϊανός, προκειμένου ν’ ακυρώσει το σφάλμα τού Βεσπασιανού, το δρομολόγησαν μόνοι τους …Το «δόλωμα», το οποίο πέταξε ο Αδριανός και δεν έπιασε, το έβαλαν οι ίδιοι στη «φάκα» τής Ιουδαίας …Το «δόλωμα», το οποίο μπορεί να δώσει τέλος στον 3ο Ιουδαϊκό Πόλεμο, το έβαλαν μόνοι τους στους ομοεθνείς τους. Το μεγαλύτερο «αυτογκόλ» των αιώνων το πέτυχαν οι Σιωνιστές εις βάρος των εαυτών τους. Τι έκαναν; …Ίδρυσαν το κράτος τού Ισραήλ …Ο ίδιος ο Χερτσλ πρωταγωνίστησε στην προσπάθεια της ίδρυσής του.

Αυτό, το οποίο βλακωδώς κατέστρεψε ο Βεσπασιανός —και θα ήταν το αίτιο να εξαφανιστεί ο πρωτόγονος Ιουδαϊσμός— το επανόρθωσαν μόνοι τους οι Εβραίοι. Αυτό, το οποίο δεν μπορούσε να δημιουργήσει εκ νέου ο Τραϊανός, γιατί απλούστατα δεν μπορούσε να επαναπατρίσει τους διασκορπισμένους και βολεμένους Εβραίους, το επεδίωξαν και το κατάφεραν μόνοι τους αυτοί οι διασκορπισμένοι Εβραίοι. Το σφάλμα των Ελλήνων στην αντιμετώπιση των Εβραίων το «ακύρωσαν» μόνοι τους οι ίδιοι Σιωνιστές …Διέσπασαν τον εβραϊκό λαό και το καθαρό και τίμιο μέρος του επέστρεψε στην πατρίδα του …και το υπόλοιπο παρέμεινε εντός τού Χριστιανισμού να συνεχίσει τη βρομερή του λειτουργία. Τώρα ο Ιουδαϊσμός θα έρθει αντιμέτωπος με τον μεγαλύτερο εχθρό του, που είναι ο εαυτός του. Ένας εαυτός που διψάει κι ο ίδιος για πολιτισμό, ειρήνη και πρόοδο κι αυτό, όπως αντιλαμβανόμαστε, λειτουργεί σταθερά εις βάρος τού διεθνούς εβραϊσμού, που πλουτίζει από τα αντίθετα.

Αυτό, το οποίο έπρεπε να αφεθεί από τον Βεσπασιανό να το κάνει ο πολιτισμός και η πρόοδος μέσα στην Ιουδαία, θα το κάνουν τώρα ανενόχλητα οι ίδιες παράμετροι μέσα στο Ισραήλ …Στο Ισραήλ των Ισραηλιτών. Οι Ισραηλίτες δεν είναι πλέον οι κλασσικοί Εβραίοι τής Διασποράς …Δεν είναι νταβατζήδες, χαφιέδες, δολοφόνοι, εκβιαστές ή δικηγόροι —που είναι περίπου το ίδιο— …Δεν ζουν παρασιτικά …Δεν εκπαιδεύονται με ιδιαίτερους τρόπους, όπως οι γύφτοι για παράδειγμα …Δεν έχουν σχέση με αληταράδες κι εγκληματίες, όπως είναι ο Κίσινγκερ, ο Επστάιν, ο Μάντοφ, ο Μπάνκμαν ή ο Μπλίνκεν …Είναι πραγματικοί κεφαλαιοκράτες, που έχουν δικά τους εργοστάσια …Είναι πραγματικοί κτηματίες, που έχουν πραγματικά κτήματα …Είναι πραγματικοί εργάτες, αγρότες, επιστήμονες κλπ. …Είναι άνθρωποι, που, όπως όλοι οι άνθρωποι, ζούνε με τους μισθούς τους από τις εργασίες τους και όχι από τα κλεψιμαίικα, αναζητώντας θύματα στα σοκάκια και στα καταγώγια —όπως έκαναν επί αιώνες οι Εβραίοι τής Διασποράς—…

…Είναι κανονικοί άνθρωποι και όχι περιπλανώμενο αληταριό, που αναζητά «ευκαιρίες» και «κορόιδα», για να ζήσει εις βάρος τους. Είτε το γνωρίζουν είτε όχι, έχουν «μπει» στον ελληνικό τρόπο ζωής …Βέβαια έχουν «ξαναμπεί», για ν’ ακριβολογούμε. Αυτό, το οποίο ανέβαλε κάποτε βιαίως ο Βεσπασιανός, θα το ολοκληρώσει εν αγνοία του ο Χερτσλ. Η πραγματικότητα της κατάστασης που ζουν και οι ανάγκες τού βιοπορισμού τους αναγκαστικά τούς έβαλαν σ’ αυτόν τον τρόπο ζωής, εφόσον αυτός είναι ο καλύτερος για έναν λαό που αισθάνεται κύριος του εαυτού του και βέβαια του χώρου στον οποίο ζει. Οι Ισραηλινοί ζουν «ελληνικά», γιατί έχουν πλέον το δικό τους κράτος. Αγαπάνε την πατρίδα τους κι εκπαιδεύονται πλέον να φυλάγουν «Θερμοπύλες». Δεν είναι σαν τους Εβραίους, οι οποίοι είναι πάντα έτοιμοι με τις βαλίτσες στο χέρι, ώστε στην πρώτη δυσκολία ν’ αναζητήσουν νέα πατρίδα.

Οι Ισραηλινοί είναι πλέον ένας φυσιολογικός λαός, όπως όλοι οι υπόλοιποι λαοί, οι οποίοι είναι κυρίαρχοι στις πατρίδες τους. Πηγαίνουν στα γυμναστήρια, ενδιαφέρονται για τα σώματά τους, συναναστρέφονται τις γυναίκες, αναγνωρίζουν δικαιώματα σ’ αυτές, εργάζονται μαζί μ’ αυτές στους ίδιους χώρους και μεγαλώνουν τα παιδιά τους χωρίς φόβητρα και άρα χωρίς τρομοκρατία. Είναι πλέον ορατά διαφορετικοί από τους φανατικούς Εβραίους, οι οποίοι περιφέρονται μόνιμα βρόμικοι, σκοτεινοί και χωρίς να εργάζονται με κάποιο θεολογικό βιβλίο παραμάσχαλα …Ορατά διαφορετικοί απ’ αυτούς που βλέπουν τις γυναίκες σαν «κατώτερες» και που δεν θέλουν να τους αγγίζουν, για να μην τους «λερώσουν» …Εκκωφαντικά διαφορετικοί από εκείνους, οι οποίοι έστελναν τις γυναίκες τους να τα «φέρουν», αδιαφορώντας για τον τρόπο. Δεν μεγαλώνουν σε γκέτο —έστω και υπερπολυτελή— όπως οι Εβραίοι τής Διασποράς.

Οι Ισραηλινοί, ως λαός, που είναι πραγματικός ιδιοκτήτης πραγματικού κράτους, έχει κι ο ίδιος συγκρουόμενα συμφέροντα με τα σιωνιστικά κτήνη τής Νέας Τάξης. Οι Ισραηλινοί είναι εξίσου θύματα της απληστίας της …Είναι εξίσου θύματα της διαφθοράς της. Ως λαός έπεσαν κι αυτοί θύματα της αλητείας των Μπουρλάδων …Δηλητηριάστηκαν κι αυτοί, για να εισπράξουν αμύθητα κέρδη οι σιωνιστικές πολυεθνικές εταιρείες …Τους «εμβολίασαν» κι αυτούς υποχρεωτικά, για να κονομήσουν δισεκατομμύρια τα αδίστακτα κτήνη …Τους έχουν φορτώσει κι αυτούς χρέη, για να τους κάνουν δούλους των χρεών τους …Έχουν χώσει και στα δικά τους σχολεία ανώμαλους, για ν’ απομακρύνουν τον λαό από τον Θεό του.

Σε τίποτε δεν εξαίρεσαν οι Εβραίοι Σιωνιστές τον λαό των Ισραηλιτών. Σε τίποτε δεν εξαίρεσαν το κράτος αυτού του λαού. Στην κυριολεξία το έχουν εκπορνεύσει, για να κάνουν τις βρομοδουλειές τους. Το χρησιμοποιούν με όλους τους τρόπους. Χρησιμοποιούν την ισραηλινή υπηκοότητα, όταν θέλουν να διαφύγουν της τιμωρίας στα κράτη όπου έχουν εγκληματήσει. Χρησιμοποιούν την κρατική του υπόσταση για να «ξεπλένουν» παράνομο χρήμα, το οποίο κουβαλάνε απ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη τού πλανήτη. Χρησιμοποιούν τις κρατικές μυστικές υπηρεσίες του, για να εξυπηρετούν τα στενά ιδιωτικά τους συμφέροντα. Χρησιμοποιούν τον λαό, για να δρομολογούν πολιτικές. Είτε τον βάζουν στις καρέκλες για να τον εμβολιάσουν είτε τον βάζουν κάτω από τις ρουκέτες των Παλαιστινίων για να εκμεταλλεύονται τα θύματα. Δεν υπάρχει βρωμιά που να μην του την έχουν «φορτώσει». Ακόμα και η τρομοκρατία που τον «ματώνει» κάθε λίγο και λιγάκι είναι δρομολογημένη από τους «αδερφούς» Σιωνιστές τής Διασποράς. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε καθαρά για δύο παντελώς διαφορετικές συλλογικές οντότητες. Από τη μία πλευρά είναι η συμμορία των εγκληματιών Σιωνιστών και από την άλλη ο λαός τού Ισραήλ. Ο λαός αυτός, ο οποίος διαχωρίστηκε πλέον από τους Εβραίους και είναι αυτός που πλέον φέρει τον τίτλο τού «αγαπητού λαού τού Θεού» …Αυτός, ο οποίος θα απολαύσει την προστασία Του και θ’ ανταμειφθεί για την πίστη του.

 

 

φωτό WikiImages / https://pixabay.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This