EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Το τέλος των Ιχθύων

Το τέλος των Ιχθύων

6 Mar, 2023

Η συνέχεια του άρθρου του Παν. Τραϊανού

 

Με τον τρόπο αυτόν κατόρθωσαν κι έβαλαν τους πάντες σ’ έναν «νάρθηκα», για να μπορούν να ελέγχουν τα εθνικά κράτη. Για να δώσουν μονιμότητα στον έλεγχο αυτόν, συνωμότησαν με τις κατά τόπους αστικές τάξεις εις βάρος των κεφαλαιοκρατών και των εργατών. Στο όνομα της παγκόσμιας «ειρήνης» —και υπό την εποπτεία τού δικού τους παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος— έλεγξαν τα πάντα. Εύκολο ήταν γι’ αυτούς. Με τη συνθήκη τού Μπρέτον Γουντς —που σημειωτέον έγινε πριν καν τελειώσει ο πόλεμος και άρα έγινε υπό την απειλή των όπλων— μετέτρεψαν το δολάριο σε παγκόσμιο νόμισμα, αποσυνδέοντάς το από τον χρυσό και συνδέοντάς το …με το «ρεύμα» των φωτοτυπικών τής FED, τα οποία τους ανήκαν. Με τα «πέτσινα» χρήματα και με τις δήθεν «βοήθειες» τύπου Μάρσαλ «φύτεψαν» παντού κομμουνιστικά κόμματα, προκειμένου να έχουν στη διάθεσή τους οργανωμένους «βραχίονες» απάτριδων, άθεων χαφιέδων και προβοκατόρων, οι οποίοι θα απειλούσαν τις χριστιανικές κοινωνίες με δήθεν «επαναστατική» βία.

Αυτό έγινε υποχρεωτικά, εφόσον ο εξ’ αποστάσεως ιμπεριαλισμός είχε ιδιαίτερες ανάγκες για να εφαρμοστεί επιτυχώς. Έπρεπε μέσα σε όλα τα κράτη να έχουν πιστούς κι εκβιαζόμενους χαφιέδες …και αυτοί ήταν οι οργανωμένοι στα εβραϊκής ιδιοκτησίας κομμουνιστικά κόμματα …Τα κόμματα αυτά, τα οποία, όπως και οι εβραϊκές κοινότητες, είχαν —για λόγους «βιτρίνας»— έναν ανάλογο προγραμματισμό. Ό,τι είναι για παράδειγμα ο αντιναζισμός για τις εβραϊκές κοινότητες, έγινε ο αντιαμερικανισμός για τα κομμουνιστικά κόμματα …Η «βιτρίνα» για το «ξεκάρφωμα» …Η τεχνητή σύγκρουση υπαλλήλου με αφεντικό για τα μάτια τού κόσμου …Ο συνεργάτης, ο οποίος παρουσιάζεται σαν εχθρός, για να ρίχνουν «στάχτη» στα μάτια των παρατηρητών.

Αυτό ακριβώς συνέβαινε με τα κομμουνιστικά κόμματα, τα οποία επιβλήθηκαν αναγκαστικά σε ΟΛΑ τα χριστιανικά κράτη …Ήταν από τα προαπαιτούμενα για τη λήψη της αμερικανικής «βοήθειας» …Τα κόμματα της ελάχιστης απήχησης, τα οποία όμως οι συνωμότες φιλοαμερικανοί αστοί τα παρουσίαζαν σαν απειλή, για να τρομάζουν τους κεφαλαιοκράτες και τους εργάτες στις χριστιανικές κοινωνίες …Τα κόμματα αυτά, τα οποία υπήρχαν και λειτουργούσαν με πληρωμένους —δήθεν στρατευμένους— οπαδούς …Κόμματα χαφιέδων, προδοτών, αντιχριστιανών, που μέσα σε ΟΛΑ τα κράτη δρούσαν ως λειτουργικό μέρος τού παρακράτους τους …Ένας οπλισμένος με όπλα και ρόπαλα βραχίονας του παρακράτους, ο οποίος ήταν πάντα έτοιμος να συγκρουστεί με τον λαό σε περίπτωση εκδήλωσης αντιαμερικανισμού. Αυτό ήταν το «παιχνίδι». Οι Αμερικανοί όπλιζαν το δεξιό παρακράτος τύπου Gladio ή Κόκκινη Προβιά, για να «αμυνθούν» στον κομμουνιστικό «κίνδυνο», τον οποίο εξέφραζαν επίσης δικοί τους άνθρωποι.

Όμως, επειδή αυτός που «πουλάει» «Δημοκρατία» ως «νταβατζής» χρειάζεται κι έναν «εχθρό», απαραίτητο ήταν να δημιουργηθεί κι ένας τέτοιος. Αυτό το σκηνικό τρόμου ολοκλήρωσε η δήθεν απειλητική Σοβιετική Ένωση με το δικό της «μπλοκ» …Ο «ποιμένας» των κομμουνιστικών κομμάτων και το σύστημα αναφοράς τους. Λέμε «δήθεν», γιατί κι αυτή η Ένωση δημιουργήθηκε τεχνητά, για να παίξει τον δικό της ρόλο, που ήταν ο εκφοβισμός των εκβιαζόμενων χριστιανικών κρατών. Κι αυτή ιδρύθηκε από τους ίδιους ανθρώπους με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Όπως η «Ενωμένη» Γερμανία δημιουργήθηκε από τους Εβραίους ερήμην των Γερμανών, έτσι και η Σοβιετική Ένωση δημιουργήθηκε από τους ίδιους Εβραίους ερήμην των Ρώσων.

Από εκεί και πέρα η ιστορία της είναι λίγο-πολύ γνωστή σε όλους. Με χρήματα των τοκογλύφων και με βιομηχανική τεχνογνωσία των Χριστιανών στήθηκε το «θηρίο» τού κομμουνισμού. Όπως οι ΗΠΑ μέσα σε λίγα χρόνια έγιναν βιομηχανική υπερδύναμη, έτσι λίγα χρόνια μετά συνέβη και με τη Σοβιετική Ένωση. Ξαφνικά —κι απ’ το «πουθενά»— η Σοβιετική Ένωση είχε γίνει πυρηνική δύναμη και μάλιστα φιλοδοξούσε να κατακτήσει και το διάστημα. Όλα αυτά έγιναν με «μοιρασιά» τής χριστιανικής βιομηχανικής τεχνογνωσίας, προκειμένου να στηριχθεί ο σχεδιασμός των τοκογλύφων …Ένας σχεδιασμός, ο οποίος «πρόσφερε» στη Ρωσία άλλα πενήντα εκατομμύρια πτωμάτων της σταλινικής θηριωδίας, η οποία υπηρετούσε τους σχεδιασμούς των Εβραίων.

Έχοντας δημιουργήσει παντού τις συνθήκες εκείνες, οι οποίες τους επέτρεπαν να έχουν στην κατοχή τους τόσο το «καρότο» των «βοηθειών» τύπου Μάρσαλ όσο και το κομμουνιστικό «μαστίγιο», ήταν εύκολο να επιβάλουν τις πολιτικές τους …Τις παγκόσμιες —λόγω Σοβιετικού «κινδύνου»— πολιτικές τους. Καθήλωσαν —εμποδίζοντας με όλα τα μέσα την έρευνα για την ενεργειακή λύση— την παγκόσμια βιομηχανική παραγωγή στην πετρελαϊκή επιλογή. Το πετρέλαιο με τον τρόπο αυτόν έγινε ο νέος «χρυσός» τού δικού τους δολαρίου …Ένας «χρυσός», ο οποίος πάντα θα γινόταν όσο σπάνιος τους συνέφερε. Έχοντας οι ίδιοι —μέσω των τραπεζών τους— την ιδιοκτησία των μεγάλων πετρελαϊκών «αδερφών», μπόρεσαν κι έθεσαν το σύνολο των κρατών υπό την «ομηρία» ενός διαρκούς ενεργειακού εκβιασμού. Ταυτόχρονα, δημιούργησαν ένα πολυδαίδαλο δίκτυο πανομοιότυπων κρατικών συστημάτων με εκατομμύρια προνομιούχες θέσεις για τους αστούς, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη μόνιμη συνεργασία αυτών εις βάρος των λαών τους. Επέβαλαν υποχρεωτικές πολιτικές, ευνοϊκές προς τους αστούς, για να τους κάνουν απόλυτα εξαρτώμενους από τους ίδιους και τον παγκόσμιο σχεδιασμό τους. Ο δωσιλογισμός, ο οποίος ξεκίνησε από τους ΝΑΖΙ στις κατακτημένες χώρες, έγινε συστηματική κοινωνική πολιτική για όλες τις χώρες τής «δημοκρατικής» Δύσης, οι οποίες βρέθηκαν υπό την αμερικανοεβραϊκή επιρροή.

Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος: Αυτός ο πόλεμος ξεκίνησε το 1989 με την «επίθεση» του φτηνού χρήματος από τη σιωνιστική FED τού Εβραίου Γκρίνσπαν κι ανακοινώθηκε το 1991 από τον Μπους. «Γκρέμισαν» το τείχος τού Βερολίνου και πλημμύρισαν τον κόσμο με «πέτσινο» χρήμα. Οι τοκογλύφοι και οι τζογαδόροι, έχοντας κατά τη μεταπολεμική περίοδο καταφέρει να ελέγξουν τις κεντρικές ηγεσίες των χριστιανικών δογμάτων, βρήκαν τις κοινωνίες ανοχύρωτες κι απροστάτευτες κι έκαναν αυτό το οποίο επί αιώνες απαγορευόταν …Με τα χρήματά τους επιβλήθηκαν επάνω σε διαφορετικές θρησκείες, ιδεολογίες και έθνη, χωρίς καμία αντίσταση. Επιβάλλοντας παγκοσμίως τους αστούς σιωνομαρξιστές, μπόρεσαν κι έλεγξαν τα πάντα. Οικειοποιούμενοι τον παγκόσμιο εκπαιδευτικό μηχανισμό και ελέγχοντας ακόμα και τον ελληνικό πλούτο τής γνώσης, κατόρθωσαν κι έλεγξαν τους μηχανισμούς τής παγκόσμιας εξουσίας.

«Νόθευσαν» ακόμα και τους πολιτικούς όρους, προκειμένου αυτοί να μην μπορούν να σταθούν εμπόδιο στην παραπλανητική πραγματικότητα που θα δημιουργούσαν. Εμφάνισαν την εμετική «Democracy» σαν Δημοκρατία, τους μαρξιστές σαν «Greeks» των Κολεγίων και την πλουτοκρατία σαν κεφαλαιοκρατία. Κάνοντας τις εκπαιδευτικές επεμβάσεις τους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού Χριστιανισμού, δημιούργησαν τις συνθήκες που τους ευνοούσαν …Τις συνθήκες που ευνοούν τους αστούς και τους εμπόρους. Με την εσκεμμένη κι εγκληματική υπερανάπτυξη της αστικής τάξης δημιούργησαν προβλήματα στους λαούς …Προβλήματα στην παραγωγή και στη βάση τής οικονομίας. Έχοντας παραδώσει την εξουσία των κρατών σε δικούς τους —άπληστους και διψασμένους για διαφθορά— μαρξιστές, μπορούσαν κι έκαναν ό,τι ήθελαν …και από εκεί ξεκίνησαν όλα τα προβλήματα.

Το αποτέλεσμα ήταν τραγικό. Τα κράτη διέλυσαν …Έγιναν τόσο αντιπαραγωγικά, που οι λαοί τους συντηρούνταν με επιδόματα και τραπεζικά δάνεια …Έγιναν «σκιές» των εαυτών τους, που οι Εβραίοι διαπερνούσαν χωρίς αντίσταση, προκειμένου να τα λεηλατήσουν. Εκεί όπου έπρεπε να δεσπόζουν λιθόκτιστα κάστρα, άρχισαν να τοποθετούνται τέντες νομάδων. Εκεί όπου έπρεπε να υπάρχουν στρατηγοί, χώθηκαν έμποροι κι εκεί όπου έπρεπε να υπάρχουν επιστήμονες, αυτοί αντικαταστάθηκαν με γύφτους. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για τραγικά αποτελέσματα. Η αστική λειτουργία «λέρωσε» τα πάντα και η οικονομία «γέννησε» τέρατα. Ένας ναρκομανής τραγουδοποιός είναι πιο πλούσιος από έναν εργοστασιάρχη. Μια πόρνη —μέσω ίντερνετ— βγάζει μεγαλύτερο κέρδος από έναν μεγαλοκτηματία. Ένας ποδοσφαιριστής είναι πιο αποδοτικός από μια βιομηχανία. Για τον εργάτη δεν το συζητάμε καν …Είναι το δακτυλοδεικτούμενο κορόιδο τής κοινωνίας …Το κατώτατο «σημείο» στο οποίο θα «καταντήσει» κάποιος, εάν δεν ακολουθήσει τα πρότυπά τους. Αυτός, δηλαδή, μέσα από τα χέρια τού οποίου θα δημιουργηθούν τα «θαύματα» της προόδου αυτού του κόσμου, έγινε το κορόιδο της κοινωνίας …Ο «απόβλητος» …Ο ανεπιθύμητος.

Έχοντας αλλάξει τα κοινωνικά πρότυπα και «παραλύοντας» τις κοινωνίες, δεν δίστασαν να εφαρμόσουν την εγκληματική κι αντιχριστιανική πολιτική τους …Μετακίνησαν ξανά το βιομηχανικό κεφάλαιο, για ν’ αυξήσουν ακόμα περισσότερο τα κέρδη τους. Αυτό, το οποίο έκαναν με τη Βρετανία και τις ΗΠΑ, το επανέλαβαν με τις ΗΠΑ και την Κίνα …Πέταξαν ένα κομμάτι «λείας» στο αμερικανικό θηρίο και το παρέσυραν μακριά από την εγκληματική αποβιομηχάνιση των ΗΠΑ. Με δάνεια όλων των τύπων και των ειδών «τεμπελοποίησαν» την κοινωνία των ΗΠΑ. Την αστικοποίησαν σε έναν άρρωστο βαθμό. Στο όνομα κάποιων δήθεν ίσων ευκαιριών —που δεν έχουν κανένα νόημα για τα πρόσωπα και κανένα κέρδος για την κοινωνία— αλλοίωσαν παντελώς το πνεύμα τής ανώτατης εκπαίδευσης, προκαλώντας σύγχυση με την έννοια της παιδείας. Έδωσαν δάνεια, για να χρηματοδοτήσει η ίδια η κοινωνία την «αυτοκτονία» της. Έστειλαν τα παιδιά της στα Κολέγια να σπουδάσουν «Ιστορία τής τέχνης» και …«Μουσικά όργανα της Αφρικής». Το αποτέλεσμα ήταν τραγικό. Στρατιές μεσόκοπων ανέργων, οι οποίες περίμεναν βολέματα σε αστικές δραστηριότητες. Με τον τρόπο αυτόν αποβιομηχανίστηκε ο βιομηχανικός γίγαντας της Δύσης. Σήμερα υπάρχουν Αμερικανοί, οι οποίοι δεν έχουν δει ποτέ προϊόν «made in USA».

H κοινωνική κατάρρευση των ΗΠΑ —και γενικότερα του Χριστιανισμού— ήταν απόλυτα φυσική. Η αστική χριστιανική κοινωνία δεν αγαπάει κι ούτε προστατεύει το βιομηχανικό κεφάλαιο. Με την «επίθεση» του φτηνού χρήματος από τη FED οι Εβραίοι κατάφεραν κι αποβιομηχάνισαν ολόκληρο τον Χριστιανισμό και βέβαια τις ΗΠΑ. Η χριστιανική κοινωνία σταδιακά έχασε τον προσανατολισμό της κι έγινε μια παρασιτική κοινωνία. Έχασε όχι μόνον την παραγωγική της δύναμη, αλλά και την αναπαραγωγική της δυνατότητα. Άρχισε να γερνά επικίνδυνα. Άρχισε να έχει δημογραφικά προβλήματα, εφόσον οι πολίτες της δεν είχαν δυνατότητα να στηρίξουν οικονομικά την επιλογή τής δημιουργίας οικογένειας …Έγινε μια κοινωνία ανθρώπων ανίκανη να επιβιώσει χωρίς «βοήθεια» …Ανθρώπων οι οποίοι δεν θέλουν να εργάζονται, όχι επειδή είναι τεμπέληδες, αλλά γιατί απλά η εργασία δεν μπορεί να προσφέρει αυτά τα οποία είναι προορισμένη να προσφέρει στον άνθρωπο.

Η χειρωνακτική εργασία, η οποία είναι το βασικό στοιχείο τής βιομηχανικής παραγωγής —η οποία είναι η μεγάλη «δεξαμενή» που δίνει απασχόληση στην αχανή τάξη των εργαζομένων— κατάντησε ένα ανεπιθύμητο «κάτεργο» των ανίκανων και των αποτυχημένων. Υπό το πρίσμα αυτό δεν ενοχλούσε τους Χριστιανούς η αποβιομηχάνιση των κρατών τους …Δεν τους ενοχλούσε που οι Κινέζοι εργάτες εκπαιδεύονταν και σταδιακά καταλάμβαναν τις θέσεις των Χριστιανών στο παγκόσμιο βιομηχανικό κεφάλαιο. Δεν τους ενοχλούσε που λαθρομετανάστες «πλημμύριζαν» τις πατρίδες τους, διεκδικώντας τις «κατώτερες» και άρα τις ανεπιθύμητες θέσεις των χειρωνακτικών εργασιών. Ο Χριστιανισμός είχε αλλάξει τα πρότυπά του. Τα παράσιτα, οι τεμπέληδες και οι πόρνες έγιναν τα «πετυχημένα» πρότυπα της κοινωνίας του. Πάνω σ’ αυτούς στηρίχθηκαν οι μεταπολεμικοί εθνικοί σχεδιασμοί. Χωρίς καμία αντίσταση από τους νέους «επιτυχημένους» και πλούσιους, οι Εβραίοι τοκογλύφοι έβαλαν επάνω από τους μηχανισμούς τού συστήματος την ίδια την οικονομία …Έβαλαν το κέρδος επάνω από κάθε είδους ηθικό περιορισμό.

Οι τοκογλύφοι Εβραίοι έγιναν παγκόσμια πρότυπα επιτυχίας. Το Χόλυγουντ τους διαφήμιζε μέρα και νύχτα. Οι ίδιοι παρίσταναν τους «γκουρού» τής νέας οικονομίας, οι οποίοι μοίραζαν «γενναιόδωρα» τις γνώσεις τους, για να γίνουν όλοι πλούσιοι. Οι τράπεζες των τοκογλύφων μοίραζαν τα δάνεια με τον τόνο. Σπίτια, οικόπεδα και χωράφια έμπαιναν υποθήκες, για να ξεκινήσει η «πορεία» προς την «επιτυχία». Η τοκογλυφία έγινε προσόν. Η απάτη έγινε τέχνη. Ο τζόγος έγινε lifestyle. Ακόμα και η πορνεία περιβλήθηκε με την ηλεκτρονική «χρυσόσκονη» των influencers κι έγινε «μαγκιά». O κόσμος γύρισε στην κυριολεξία «ανάποδα». Μέσω των δικών τους Κολεγίων και των «οικονομικών» σπουδών επέβαλαν παγκοσμίως μια οικονομία τύπου παιχνιδιού …Ενός θανάσιμου παιχνιδιού τύπου Monopoly. Όμως, στη Monopoly πάντα νικάει ο τραπεζίτης, κι αυτό έγινε και στην πραγματική ζωή.

Αφού έβαλαν τους πάντες να υποθηκεύσουν τα σπίτια τους, για ν’ «απολαύσουν» τη ζωή, τώρα τους απειλούν με κατασχέσεις και εξώσεις. Τώρα οι Εβραίοι τοκογλύφοι, κρυμμένοι πίσω από ανώνυμα Funds, «σαρώνουν» το υλικό κεφάλαιο σε ολόκληρο τον Πλανήτη. Ιδιωτικοποιούν δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες, αρπάζοντας τα πάντα. Γι’ αυτόν τον λόγο είχαν ανάγκη τις διεφθαρμένες ηγεσίες. «Άνοιξαν» τις οικονομίες με τα σκάνδαλα των χρηματιστηρίων και τώρα επιθυμούν τις κοινωνίες απροστάτευτες, για να τους αρπάξουν τα πάντα. Κατά «σύμπτωση» κάνουν ό,τι περιγράφουν «τα Πρωτόκολλα των Σοφών τής Σιών». Γι’ αυτόν τον λόγο αποποινικοποίησαν τη Διαφθορά και χαλάρωσαν τις αντιλήψεις περί Εθνικής Προδοσίας κλπ..

Όλα αυτά τα έκαναν, γιατί μπόρεσαν ν’ απογυμνώσουν τον ίδιο τον Χριστιανισμό από το μέγα δημιούργημά του, που ήταν το βιομηχανικό κεφάλαιο. Οι Χριστιανοί συντηρούνται πλέον με επιδόματα και εκείνος που συντηρείται με τον τρόπο αυτόν δεν είναι δυνατός και δεν μπορεί ν’ αντιδράσει. Αυτός, ο οποίος δεν συντηρείται με τον κόπο του και με τα χέρια του, δεν έχει δύναμη κι αυτό το γνώριζαν οι πιο τεμπέληδες άνθρωποι που υπήρξαν ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία. Οι διεφθαρμένες εξουσίες δεν προστάτευσαν τα κράτη στα οποία ηγούνταν και τους λαούς τους οποίους υποτίθεται υπηρετούσαν και οι τοκογλύφοι τούς διέλυσαν στην κυριολεξία. Πρακτικές και πολιτικές, οι οποίες επί αιώνες απαγορεύονταν, αφέθηκαν ελεύθερες. Οι τοκογλύφοι «μπήκαν» στα κράτη και στα σπίτια των ανθρώπων και τους παρέσυραν στην καταστροφή.

Τώρα προσπαθούν να διασφαλίσουν τη λεία τους, επιβάλλοντας τη Νέα Τάξη. Έχουν «αμολήσει» τους διάφορους ΝΑΖΙ τύπου Κλάους Σβαμπ να πείσουν τους λαούς ότι μπορούν να ζήσουν και χωρίς περιουσίες …Να είναι ευτυχισμένοι, χωρίς να έχουν τίποτε υπό την κατοχή τους. Τη «δυστυχία» τού να τα κατέχεις ΟΛΑ προφανώς την επιφυλάσσουν για τους εαυτούς τους. Προσπαθούν να μονιμοποιήσουν την κατάσταση κυριαρχίας επάνω στη Ρώμη και τον Χριστιανισμό, χρησιμοποιώντας τους γνωστούς «μοχλούς» των συνωμοτών …Με το ίδιον «βάρος» τού Χριστιανισμού. Σπρώχνουν» τον έναν χριστιανικό «γίγαντα» επάνω στον άλλο κι επωφελούνται από την «ένταση», τον «εκνευρισμό» και τελικά τις συγκρούσεις μεταξύ τους.

 

photo Panals  / https://pixabay.com

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This