ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

November 26, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Τρεις ενεργές οβίδες

Τρεις ενεργές οβίδες σε εργοτάξιο της Θεσσαλονίκης

23 Sep, 2022

Τρεις φορές σήμανε συναγερμός στο εργοτάξιο της οδού Λέοντος Σοφού στη Θεσσαλονίκη, καθώς η μία μετά την άλλη, εντοπίστηκαν τρεις ενεργές οβίδες, όταν πραγματοποιούνταν χωματουργικές εργασίες.

Ο άνθρωπος που εντόπισε τις οβίδες ήταν ο χειριστής και ιδιοκτήτης των μηχανημάτων, Άγγελος Φραντζίδης. Στο ΑΠΕ ανέφερε ότι πρόκειται για οξειδωμένες οβίδες 33 εκατοστών από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν αμέσως, και δεν αποκλείεται στον ίδιο χώρο να εντοπιστούν ακόμη περισσότερες. Για την ώρα το εργοτάξιο έχει αποκλειστεί και έχουν αναλάβει οι πυροτεχνουργοί, για την διαδικασία εξουδετέρωσής τους.

Οι πρώτες εκτιμήσεις, όταν εντοπίστηκε η πρώτη οβίδα, ήταν ότι είχε εκτοξευθεί από όπλο διαμέτρου 81 χιλιοστών. Παρ’ όλο που οι οβίδες είναι οξειδωμένες, χρειάστηκαν μεγάλη προσοχή στον χειρισμό, και γι’ αυτό έσπευσε κλιμάκιο ειδικών του στρατού.

 

 

photo ieidiseis.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This