EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Υπάρχει και Φιλότιμο

Υπάρχει και Φιλότιμο

15 May, 2023

Μια όμορφη θεατρική παράσταση τελείωσε στην ομογένεια της Νέας Υόρκης. Για όλους εσάς που δεν καταφέρατε να την δείτε επειδή δεν προλάβατε να πάτε ή είστε σε άλλη χώρα, μπορείτε να την απολαύσετε στο παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.youtube.com/watch?v=_Q1a44L9Zhs&t=918s

Να σας πούμε ότι  είναι πολύ καλογραμμένη αλλά και οι ηθοποιοί φίλοι μας μας χάρισαν αξεπέραστο γέλιο – ο κάθε ηθοποιός μια αποκάλυψη. Ταλέντα που θα ζήλευαν και οι πιο βραβευμένοι ηθοποιοί.

Μια παράσταση που προσπαθούν μεσα από τον πολιτισμό να κρατήσουν την Ελλάδα ζωντανή στην καρδιά της ομογένειας στην Νέα Υόρκη.

Μεγάλη η προσπάθεια των οργανωτών, δύσκολη  ως εγχείρημα αλλά στέφτηκε με επιτυχία.

Αναμένουμε την επόμενη παράσταση.

Τα συγχαρητήρια μας στον κύριο Νίκο Καρρά, στον κ Αλέξανδρο Αμμοχωστιανό για όλη την προσπάθεια και εννοείται και σε όλους τους συντελεστές και ηθοποιούς.

Έπαιξαν οι Special Guest Star Anna Tsoukala Post – Νίκος Καράς – Αλέξανδρος Αμμοχωστιανός – Μίρκα Χατζή – Χαρά Ζη – Μαρία Αγάπη – Ιωσήφ Αφθονίδης – Αλέξανδρος Κολόμβος – Αθανασία Λέκκα – Κατερίνα Θεοφάνη –  Μαρία Θηραίου. Σκηνοθεσία: Νίκος Καράς 

 

Είναι αξιόλογες γενικά τέτοιες προσπάθειες, που έχουν σκοπό όχι μόνον να κρατήσουν ζωντανή την γλώσσα, τις συνήθειες και τις παραδόσεις της Ελλάδας, σαν μια επαφή με την ρίζα για όλους τους Ομογενείς, αλλά και που καταφέρνουν να διασκεδάσουν τον κόσμο, κάτι πολύ σημαντικό όταν η καθημερινότητα γίνεται κουραστική. Η διασκέδαση και ο προβληματισμός, όταν προέρχονται από σκηνής, είναι κάτι που εκτιμά ο άνθρωπος, και οι Έλληνες το γνώριζαν πολύ καλά, από αρχαιοτάτων χρόνων.

Το έργο βασίστηκε στο σενάριο του Αλέκου Σακελλάριου, που με σκηνοθεσία του ίδιου έγινε η πασίγνωστη ταινία στην οποία πρωταγωνίστησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, το 1965.

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This