ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

September 27, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Υποτροφίες των ΑΧΕΠΑ

15 Μαρτίου 2022 η προθεσμία για τις υποτροφίες των ΑΧΕΠΑ στον αθλητισμό

20 Feb, 2022

Όπως κάθε χρόνο, και εφέτος η AHEPA θα παρουσιάσει τις υποτροφίες των ΑΧΕΠΑ και βραβεία σε εξαιρετικούς αθλητές, υπότροφους-αθλητές και πρώην αθλητές στο AHEPA Family Supreme Convention.

Εάν γνωρίζετε κάποιον αθλητή που διακρίνεται στα ατομικά του αθλήματα ή που επιδεικνύει αριστεία στην τάξη και τον εθελοντισμό – ή πρώην αθλητή ή στέλεχος της αθλητικής βιομηχανίας, που εκτιμάτε ότι αξίζει να ενταχθεί στις τάξεις των 150 και πλέον μελών του AHEPA Hellenic Athletic Hall of Fame, τότε επικοινωνήστε άμεσα με την ΑΧΕΠΑ, γιατί μπορεί να είναι ένας από αυτούς που θα λάβουν την μνεία και μία από τις υποτροφίες των ΑΧΕΠΑ, αυτού του ενδιαφέροντος θεσμού!

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This