EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

Υψηλόβαθμο στέλεχος της Pfizer παραδέχεται ότι το εμβόλιο COVID-19 δεν δοκιμάστηκε για την πρόληψη της μετάδοσης πριν από την κυκλοφορία

17 Oct, 2022
Pfizer

Pfizer

Pfizer

 Ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Pfizer δήλωσε τη Δευτέρα ότι ούτε αυτή ούτε άλλοι  αξιωματούχοι της Pfizer γνώριζαν εάν το εμβόλιο της για τον COVID-19 θα σταματούσε την μετάδοση του ιού πριν εισέλθει στην αγορά πέρυσι.

Ο βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Rob Roos, ρώτησε κατά τη διάρκεια μιας συνόδου:  «Δοκιμάστηκε το εμβόλιο Pfizer για τον COVID για να δείξει αν μπορεί να σταματήσει τη μετάδοση του ιού προτού εισέλθει στην αγορά; Ξέραμε για τη διακοπή του εμβολιασμού προτού εισέλθει στην αγορά;»

Η Janine Small της Pfizer, πρόεδρος των διεθνών ανεπτυγμένων αγορών, είπε ως απάντηση: «Όχι… Ξέρετε, έπρεπε… πραγματικά να κινηθούμε με την ταχύτητα της επιστήμης για να μάθουμε τι συμβαίνει στην αγορά».

Ο Roos, από την Ολλανδία, υποστήριξε σε ένα βίντεο στο Twitter τη Δευτέρα ότι μετά από τα σχόλια της Small προς αυτόν, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εξαπατήθηκαν από φαρμακευτικές εταιρείες και κυβερνήσεις.

«Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ένιωσαν αναγκασμένοι να εμβολιαστούν εξαιτίας του μύθου ότι «το κάνεις για τους άλλους», είπε ο Roos. «Τώρα, αποδείχθηκε ότι ήταν ένα φτηνό ψέμα» και «θα έπρεπε να αποκαλυφθεί», πρόσθεσε.

Οι Epoch Times επικοινώνησαν με την Pfizer για σχόλια.

Τι ειπώθηκε

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων έγραψε στα τέλη του 2020 ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμα δεδομένα για να καθοριστεί εάν το εμβόλιο θα εμπόδιζε τη μετάδοση και για πόσο καιρό θα προστατεύει από τη μετάδοση του ιού SARS-CoV-2 που προκαλεί το COVID-19.

«Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα για να καθοριστεί πόσο καιρό το εμβόλιο θα παρέχει προστασία, ούτε υπάρχουν ενδείξεις ότι το εμβόλιο αποτρέπει τη μετάδοση του SARS-CoV-2 από άτομο σε άτομο», σημείωσε συγκεκριμένα η υπηρεσία.

Εν τω μεταξύ, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, περίπου την ίδια περίοδο, δήλωσε ότι η εταιρεία του δεν είναι «σίγουρη» εάν όσοι λαμβάνουν το εμβόλιο mRNA της θα είναι σε θέση να μεταδώσουν τον COVID-19 σε άλλους ανθρώπους.

«Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να εξεταστεί. Δεν είμαστε σίγουροι για αυτό αυτή τη στιγμή», είπε ο Μπουρλά στο NBC News τον Δεκέμβριο του 2020 απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη μεταδοτικότητα.

Η πρώην ιατρική σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Δρ. Deborah Birx, τον Ιούνιο αποκάλυψε ότι υπήρχαν στοιχεία τον Δεκέμβριο του 2020 ότι τα άτομα που έλαβαν εμβόλια για τον COVID-19, συμπεριλαμβανομένου του Pfizer, θα μπορούσαν να μεταδώσουν τον ιό.

«Γνωρίζαμε νωρίς τον Ιανουάριο του 2021, στα τέλη Δεκεμβρίου του 2020, ότι η επαναμόλυνση γινόταν μετά από φυσική μόλυνση», είπε η Birx, η συντονιστής ανταπόκρισης του Λευκού Οίκου για τον COVID-19 κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Τραμπ, στα μέλη του Κογκρέσου φέτος.

«Δεν πρόκειται να κολλήσω τον COVID»

Αρκετοί αξιωματούχοι στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο είχαν ισχυριστεί ότι τα εμβόλια για τον COVID-19 θα μπορούσαν να αποτρέψουν τη μετάδοση. Μεταξύ αυτών, ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν τον Ιούλιο του 2021 παρατήρησε ότι «δεν πρόκειται να πάθεις COVID αν κάνεις αυτούς τους εμβολιασμούς».

Ο επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος της διοίκησης Μπάιντεν, Άντονι Φάουτσι, τον Μάιο του 2021 είπε σε μια συνέντευξη στο CBS ότι οι εμβολιασμένοι άνθρωποι είναι «αδιέξοδα» για τον COVID-19, υποδηλώνοντας ότι δεν μπορούν να μεταδώσουν τον ιό. «Όταν εμβολιάζεσαι, όχι μόνο προστατεύεις την υγεία σου και της οικογένειας, αλλά συμβάλλεις και στην υγεία της κοινότητας αποτρέποντας την εξάπλωση του ιού σε ολόκληρη την κοινότητα», είπε ο Φάουτσι.

Δύο μήνες αργότερα, στα τέλη Ιουλίου του ίδιου έτους, ο Fauci είπε  ότι τα εμβολιασμένα άτομα είναι ικανά να μεταδώσουν τον ιό.

Τους επόμενους μήνες, ο Φάουτσι, ο Μπάιντεν, η Διευθύντρια του CDC, Δρ. Ροσέλ Γουαλένσκι, και άλλοι υποστήριξαν ότι το εμβόλιο προλαμβάνει σοβαρές ασθένειες, νοσηλεία και θάνατο από τον COVID-19, που και αυτό αποδείχτηκε ότι ισχύει εν μέρει.

 

 

photo  https://pixabay.com/el/ 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Ένας τίτλος… Πειραιάς: Αναβίωσε και φέτος το έθιμο της Ασούρα με το αυτομαστίγωμα. Αυτός ο τίτλος μου θύμισε ένα παλιότερο άρθρο που θέλω να το μοιραστώ μαζί σας !!

Ένας τίτλος… Πειραιάς: Αναβίωσε και φέτος το έθιμο της Ασούρα με το αυτομαστίγωμα. Αυτός ο τίτλος μου θύμισε ένα παλιότερο άρθρο που θέλω να το μοιραστώ μαζί σας !!

Η Ασούρα στον Πειραιά αποτελεί ένα αρχαίο έθιμο που αναβιώνει κάθε χρόνο, προσδίδοντας ένταση και...

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This