ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 26, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Φιλιππίδη,Δικαστηρίου

Η απόφαση του Δικαστηρίου επάιξε μεγάλο ρόλο στο χυδαίο sms που έστειλε ο Φιλιππίδης προς την νεαρή κοπέλα

15 Sep, 2021

Μετά την απόρριψη του Δικαστηρίου για την αποφυλάκιση του Πετρό Φιλιππίδη, ο ίδιος δεν μπορεί να συνέλθει. Η απόφαση του Δικαστηρίου επάιξε μεγάλο ρόλο στο χυδαίο sms που έστειλε ο Φιλιππίδης προς την νεαρή κοπέλα.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έδειχνε αισιόδοξος ότι το Δικαστήριο θα δεχόνταν την αποφυλακισή του και ότι θα γλιτώσει απο αυτή την εφιαλτική κατάσταση που ζεί. Όμως το Δικαστήριο αποφάνθηκε ότι δεν να αποφυλακιστεί και ότι θα κρατηθεί στις φυλακές μέχρι την δίκη.

Όπως μας αποκαλύπτει η εφημερίδα Real News μας λέει ότι: <<οι δικαστές στο βούλευμά τους κατέρριψαν έναν προς έναν όλους τους ισχυρισμούς του, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στην τελική απόρριψη.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «εκμεταλλευόμενος το εγνωσμένο κύρος του και την καταξίωσή του στον χώρο ως ηθοποιού, σκηνοθέτη και θιασάρχη επεδίωκε συναντήσεις με τα θύματά του και εκμεταλλευόμενος της επιθυμία τους για εύρεση εργασίας και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό τους τις απομόνωνε σε ιδιωτικούς χώρους, γραφείο, καμαρίνι, αυτοκίνητο και με ιδιαίτερη σκληρότητα και αναλγησία, χωρίς να πτοείται από τη σθεναρή αντίσταση, προέβαινε η επιχειρούσε να προβεί σε γενετήσιες πράξεις μαζί τους.>>.

Το δικαστήριο τον θεωρεί επικίνδυνο για να αφεθεί ελεύθερος, επειδή αν τον αφήσουν ελεύθερος σύμφωνα με το Δικαστήριο, ότι ίσως διαπράξει νέο έγκλημα και θεωρουν ότι είναι αμετανόητος για ότι έκανε.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται κατάθεση μάρτυρα, σύμφωνα με την οποία φέρεται να εστάλη στο κινητό τηλέφωνο παθούσας, έναν αποτρόπαιο μήνυμα απο τον Πέτρο Φιλιππίδη, με πλήρως ακατάλληλο περιεχόμενο: ‘‘Θέλω να σε γ…, την επόμενη φορά δεν θα μου ξεφύγεις…’’».

Κάπως έτσι το δικαστήριο αποφάσισε ότι δεν πρέπει να αφεθεί ελεύθερος μετά απο ένα χυδαίο μήνυμα και έτσι θα μείνει προφυλακιστέος στην Τρίπολη.

Μπορεί αυτό να σημαίνει μετά το χυδάιο μήνυμα που έστειλε πως αν ο ηθοποίος και σκηνοθέτης τώρα είναι 57 στα 58, όταν έρθει στιγμή να αποφυλακιστεί να πλησιάζει τα 80. Αρά θα βγεί σε πολύ μεγάλη ηλικία έξω απο την φυλακή, και το sms που έστειλε στην νεαρή κοπέλα χειροτέρεψε την θέση του και αύξησε την ποινή που θα λάβει.

Φυσικά μίλησε και η Μυρίελλα Κουρεντή η γνωστή ηθοποίος σε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ για την σχέση που είχε με τον Πέτρο φιλιππίδη. Την ρώτησε το περιοδικό ΕΓΩ οτι κάποια στιγμή πως θα συνεργαζόσουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλα δεν συνέβη ποτέ.

Έφυγες επειδή προσπάθησε να σε προσεγγίσει ερωτικά; Απάντησε η κοπέλα πως: <<Δεν θα το μάθω ποτέ, γιατί ήταν ένα ραντεβού στο οποίο πήγα ντυμένη με πολύ φαρδιά και καθόλου προκλητικά ρούχα. Είχα ακούσει διάφορα, όπως και για όλους αυτούς. Ο κόσμος στον χώρο μας γνώριζε για αυτούς. Αυτό που δεν μου άρεσε στον συγκεκριμένο άνθρωπο -εκτός από αυτά που άκουσα- είναι ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε σε έναν υπάλληλο που του είχε φτιάξει καφέ και κατά λάθος του έριξε ένα κομματάκι πλαστικό.

Τότε είχε βγάλει τρομερή έπαρση, άρχισε να μιλάει πολύ άσχημα και να φωνάζει και αυτό μου είχε κάνει πολύ άσχημη εντύπωση. Αν υπήρχε περίπτωση να μπορώ να είμαι σε μια παράσταση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, δεν ήθελα καν. Δεν θέλω να δουλεύω για τέτοιους ανθρώπους, που δεν σέβονται τους συνεργάτες τους>>.

Και επίσης την ρώτησε τι θα έκανε αν έβλεπε μπροστά της τον Πέτρο Φιλιππίδη και απάντησε ότι: <<Η μεγαλύτερη τιμωρία αυτών των ανθρώπων είναι η αποχή από όλα αυτά που τόσο καιρό νόμιζαν ότι θα είναι το βασίλειό τους για πάντα. Όσο πιο πολύ οι άνθρωποι δεν ασχολούνται με αυτούς, τόσο πιο πολύ μεγαλώνει η τιμωρία τους. Εγώ δεν άφησα κανέναν από όλους αυτούς να με θυματοποιήσει και φυσικά τους αξίζει η φυλακή, η δημόσια κατακραυγή. Εύχομαι ο κόσμος να μην ξεχάσει όλα όσα έκαναν αυτοί οι άνθρωποι>>.

 

Επίσης η κοπέλα προσθέτει ότι: <<Πριν πάω να βρω κάποιον πολύ γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, έμαθα ότι ο λόγος που με πήρε τηλέφωνο ήταν επειδή με είδε κάπου πολύ όμορφα ντυμένη και μάλλον ήθελε να με προσεγγίσει και ερωτικά.

Πήγα λοιπόν στο ραντεβού και απλά τον απέρριψα πριν καν προλάβει να μου κάνει την πρόταση. Πήγα πολύ διαφορετικά από ό,τι με είχε δει για να του καταρρίψω τον μύθο γύρω από την ομορφιά>>.

Επίσης μας λέει η Μυρίελλα Κουρεντή σχολιάζει για όσα συνέβησαν με το Ελληνικό metoo και το γεγονός ότι ήρθε αντιμέτωπει με κακοποιητικές συμπεριφορές: <<Δεν αντιδρούσα μόνο για μένα, αλλά και για συναδέλφους. Τώρα που βγήκαν αυτά στη φόρα για όλους αυτούς, και για αυτούς που δεν έχουν βγει αλλά υπάρχουν καταγγελίες, ξέρω ότι δεν υπήρξα θύμα τους. Άπαξ και ήρθα αντιμέτωπη με έναν τέτοιο άνθρωπο πρώτο και κύριο μέλημά μου ήταν να μιλάω για αυτόν και να λέω την εμπειρία που είχα σε όποιον έβρισκα μπροστά μου από τον χώρο. Δεν τους τη χάρισα ποτέ>>.

Photo: Τα Nεα

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Οι πράκτορες της Συνοριοφυλακής έκλεισαν τη χρονιά με έναν ακόμη μήνα με ρεκόρ συλλήψεων παρανόμων μεταναστών.

Οι πράκτορες της Συνοριοφυλακής έκλεισαν τη χρονιά με έναν ακόμη μήνα με ρεκόρ συλλήψεων παρανόμων μεταναστών.

Περισσότεροι από 170.000 παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν από πράκτορες της Συνοριοφυλακής κατά μήκος των συνόρων ΗΠΑ-Μεξικού τον Δεκέμβριο του 2021, ανεβάζοντας το σύνολο για το ημερολογιακό έτος κοντά σε 1,9 εκατομμύρια, σύμφωνα με στοιχεία της Υπηρεσίας Τελωνείων και Προστασίας Συνόρων (CBP).

33 Ιστορίες για το 1821

33 Ιστορίες για το 1821

Άλλο ένα συλλογικό βιβλίο για τον ένδοξο ξεσηκωμό του 1821 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Gema με τη συμμετοχή από 33 σύγχρονους και καταξιωμένους συγγραφείς. 33 ιστορικά διηγήματα που φανερώνουν πράξεις προσώπων -αγωνιστών και απλών ανθρώπων- που συνιστούν μια ιστορία ολοκληρώνοντας εκείνες τις πτυχές του απελευθερωτικού αγώνα από τον τουρκικό ζυγό.

«Φυσικές Καταστροφές και ληξιπρόθεσμες οφειλές, επίκεντρο της συνάντησης του Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας»

«Φυσικές Καταστροφές και ληξιπρόθεσμες οφειλές, επίκεντρο της συνάντησης του Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας»

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Τάκη Παπαδόπουλο.