ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

February 4, 2023

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Φονική επίθεση

Φονική επίθεση στον Καναδά

6 Sep, 2022

Οι επιθέσεις που έγιναν στην Σασκάτσουαν την Κυριακή, ήταν από τις πιο φονικές που συνέβησαν στον Καναδά.  Μεγάλος αριθμός αστυνομικών ερευνούν σε τρεις επαρχίες για να εντοπίσουν τον ένα από τους δύο δράστες, οι οποίοι είναι αδέρφια, καθώς ο άλλος βρέθηκε νεκρός (αριστερά στην φωτογραφία).

Τα ονόματά τους, Damien Sanderson -ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός με εμφανή τραύματα – και Myles Sanderson, ο οποίος διαφεύγει ακόμα της σύλληψης, αν και εικάζεται ότι έχει ανάγκη από γιατρό, πιθανόν και αυτός τραυματισμένος.

Συνολικά 10 νεκροί και 19 τραυματίες ο απολογισμός της επίθεσης η οποία πραγματοποιήθηκε σε 13 διαφορετικά σημεία. Κάποια από τα θύματα των δραστών φαίνεται να ήταν ο αρχικός στόχος, ενώ κάποιοι άλλοι μάλλον βρέθηκαν τυχαία στον δρόμο τους.

Η περιοχή βρισκόταν ήδη σε αναταραχή,  καθώς βρισκόταν εν μέσω του Labor Day Classic, ενός μεγάλου αγώνα ποδοσφαίρου. Η αστυνομία έδωσε οδηγία στους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους και να μην έρχονται σε επαφή με αγνώστους.

Έχει συνταχθεί δικογραφία για τα δύο αδέλφια, για φόνους 10 ανθρώπων και τραυματισμούς σε 19 ακόμη άτομα. 

 

 

 

photo https://bbc.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This