EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

Φυλλάδιο αφήνω, δε θα σε σκοτώσω.!!

2 Nov, 2023
Φυλλάδιο

Φυλλάδιο

Φυλλάδιο

Δε θα μολύνω την «ιερή» σου πολυκατοικία, ήθελα απλά λίγα φυλλάδια να αφήσω.
Είμαι και ένας εργαζόμενος; το ότι βρίσκομαι στο δρόμο δε με καθιστά παρία, άλλα ένα πρόσωπο που καλείται να ανταπεξέλθει σε δύσκολες συνθήκες.

Στη ζωή υπάρχει η επιλογή της ευγένειας στο συνάνθρωπο και η αγένεια. Μην επιλέξεις τη δεύτερη; μπορείς να πεις ευγενικά ένα «δε θέλουμε φυλλάδια».

Επειδή και ο άνθρωπος που βγαίνει μέσα στη ζέστη να μοιράσει, με σάκα στον ώμο και θέληση στην καρδιά, έχει ανάγκη να δει ένα χαμόγελο. Δεν το κάνει για διασκέδαση, αλλά επειδή θέλει να εξασφαλίζει και αυτός λίγα χρήματα.
Φυλλάδια θέλω να σου αφήσω, όχι να σε σκοτώσω. Μη με αποπάρεις, επειδή και εγώ είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να εργάζομαι με θετική διάθεση και όχι να θεωρηθώ ένα σκεύος για να ξεσπάς τον εκνευρισμό της ημέρας σου.
Προσπαθώ για το καλύτερο, δεν είμαι υπεύθυνη να ακούσω τις προσβολές σου. Δε θέλω να ταράξω την ηρεμία ή την καθαριότητά σου με το υλικό που μοιράζω. Απλά θέλω να μη με αντιμετωπίσεις με ξιπασμό όταν με συναντήσεις στο δρόμο σου

Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, οι περισσότεροι από εμάς κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε προκειμένου να εξασφαλίσουμε ένα εισόδημα. Δεν είναι ντροπή η εργασία, όποια και να είναι.
Ο κάθε άνθρωπος έχει την καταξίωσή του μέσα από τις ενασχολήσεις του. Και τις περισσότερες φορές, η καταξίωση έρχεται μετά από χρόνια δυσκολιών, προσπαθειών, αποτυχιών, από ποτάμια ιδρώτα και προσωπικού αγώνα.

Δώσε και εσύ ένα χαμόγελο σε έναν ταπεινό διανομέα. Είναι εργαζόμενος που μέχρι να καταξιωθεί στο επάγγελμά του περνάει πολλών ειδών φουρτούνες.
Αρνήσου ευγενικά ή πάρε με χαμόγελο ένα φυλλάδιο. Είναι απλά ένας εργαζόμενος άνθρωπος. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο…

 

 

Photo ermakovasve / https://pixabay.com

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This