ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

August 19, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Φόνος εξ αμελείας απόφαση της δικαιοσύνης για το τροχαίο στη Βουλή

Φόνος εξ αμελείας η απόφαση της δικαιοσύνης για το τροχαίο στη Βουλή

3 Sep, 2021

Αμέλεια  διέγνωσαν οι δικαστικοί λειτουργοί, στον αστυνομικό που οδηγούσε το υπηρεσιακό όχημα της Ντόρας Μπακογιάννη, ο οποίος, όπως έδειξαν τα βίντεο από το τραγικό δυστύχημα, έστριψε αριστερά για να μπει στη Βουλή από τη Βασιλίσσης Όλγας, χωρίς να λάβει την απαραίτητη σήμανση από την τροχαία, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο οδηγός της μοτοσικλέτας Ιάσονας 

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, αφού μελέτησε το σύνολο της δικογραφίας, που έλαβε από την τροχαία Αθηνών και μετά το τέλος της προκαταρκτικής έρευνας, αποφάσισε ότι ο θάνατος του νεαρού Ιάσονα είναι από αμέλεια, άρα είναι πλημμέλημα.

Θυμίζουμε ότι την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 υπάρχει  βίντεο, όπου φαίνεται χαρακτηριστικά ότι ο οδηγός στρίβει αριστερά, ενώ δεν έχει δεχθεί ανάλογο σήμα από τροχονόμο. Ο άτυχος Ιάσονας πέφτει με ταχύτητα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και εκσφενδονίζεται σε μεγάλη απόσταση 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This