ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

May 26, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Το θρακιώτικο ραπ

ΧΑΜ: Το θρακιώτικο ραπ

14 Apr, 2022

Πιστός στην παράδοση και στην θρακιώτικη διάλεκτο, ο “ΧΑΜ”, αλλά από άποψη, και με πολύ συγκεκριμένα επιχειρήματα. Η μουσική του ΧΑΜ είναι δομημένη, και καθόλου πρόχειρη. Και έτσι, τώρα υπάρχει και θρακιώτικο ραπ.

Ο ΧΑΜ, ο πατέρας του θρακιώτικου ραπ, έδωσε μια συνέντευξη στο Greek Radio Fl, στις 28 Μαρτίου, όπου και ανέφερε ότι ο νέος του δίσκος αφορά την (εν μέρει άγνωστη) γενοκτονία της Ανατολικής Ρωμυλίας.

Τώρα, έναν μήνα μετά σχεδόν, ο ΧΑΜ ανακοίνωσε πως ο νέος του δίσκος είναι έτοιμος, και μπορούμε να τον ακούσουμε αν συνδεθούμε εδώ:

 ‘Η Γενοκτονία της Ανατολικής Ρωμυλίας‘ (LP) :

-YouTube: https://www.youtube.com/playlist?list=PLxJyUaU-ZgSDnO34tnki5vXlgmCp_mRqG

-Spotify: https://open.spotify.com/playlist/6X3C8oePgonUGT3hx9xZC1

 

Από την νέα του δουλειά, εμείς σας προτείνουμε να απολαύσετε την συνεργασία του με τον Θύμιο Γκογκίδη, σε μουσική του Βαγγέλη ‘V.I.P.’ Παπαναστασίου:

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα