EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Ψηφοθηρία

Ψηφοθηρία

1 May, 2023

Πάλι νέες υποσχέσεις…

Πάλι νέα θά….. 

Πάλι για καινούργιες ψαριές, βάλατε πλώρη. Σε βαθιά, θολά, αχαρτογράφητα νερά. Όπου, σας βγάλει. Νερά παντού. Και όλα στη λάσπη. 

Πολλές φορές τα εξογκώματα φαίνονται και προκαλούν αηδία. 

Και οι γλοιώδες θηρευτές, στο έργο τους. Ποιό έργο; 

Πού να βασιστείς; Στο σήμερα; στο χθές; στο προχθές; στο προ αιώνων καθεστός; Πού να στηριχθείς; Στις ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ τους αύριο; Στις περιβόητες φιλολογικές, θεατρικές παραστάσεις τους; 

Πόσες θα υλοποιήσετε; Πόσους θα κοροιδέψετε πάλι; 

Σε ποιούς απευθύνεστε; Στους ανθρώπους που ζούν με ψευδαισθήσεις; Αν είναι έτσι, τότε ναι, σ’ αυτούς να σερβίρετε τα νέα δολώματα. Γιατί σε λίγο πάλι θα τους απαγοητεύσετε. Γνωστή η ιστορία. Μόνο.. που επαναλαμβάνετε… Επανάληψη λοιπόν στις καινούργιες γενιές. Οι παλιές ίσως, ξεχνούν εύκολα… Είναι και το Alzheimer σε έξαρση… Καιρός για αλιεύματα νέα. Και καταφέρετε να τους ξεγελάτε. Επαγγελματίες στο είδος σας. Μπράβο!

Είστε όλοι τόσο αξιολύπητοι. Βγαίνετε να πλανέψετε ψυχές ανθρώπων γαργαλιζόντων την ακοή. Είστε όλοι τοσο αξιολύπητοι.. Βγαίνετε χωρίς ντροπή να σύρετε πίσω σας ανθρώπους χωρίς μνήμη,που δεν τους έμεινε υπερηφάνεια. Έχασε και αυτή το νόημά της. Βρίσκονται σε εξαθλίωση, ταπείνωση και δεν αντιλαμβάνονται το τι μέλλει γενέσθαι. 

Μόνο εσείς το ξέρετε. Μόνο εσείς το διαχειρίζεστε. 

Αλήθεια, αυτό πιστεύετε; 

Εσείς ειστε μόνο οι χαρισματικοί; Έχετε γνώσεις, ταλέντο, ταμπεραμέντο και επομένως είστε οι λαοπλάνοι της νέας εποχής. Της ασυδοσίας, της προδωσίας, της απαξίωσης. 

Και το φιλότιμο;; Αχά…για πιο λόγο μιλάτε καλέ;

_Εεε… να σας πω, για τον πολιτισμό, μήπως;

_Αυτά είναι για αλλες στιγμές. Τώρα είπαμε, στο έργο! Άλλωστε έχουμε δημοκρατία! Εχουμε τόσα κόμματα! Ζούμε σε ελεύθερο καθεστός!

_Τι είπατε; ελεύθερο; Ειστε σίγουροι; Δεν υπάρχει ελευθερία εδώ και πολλά χρόνια, και το ξέρετε.

_Μα.. είμαστε πολιτισμένο κράτος. Ο καθένας εκφράζεται όπως επιθυμεί. Λίγο είναι; Πρίν χρόνια, άχνα δεν έβγαινε επί Παπαδόπουλου, μην είμαστε δα.. και αχάριστοι….

_Να σας λέμε δηλ. ευχαριστώ; για τα 350 ευρώ που δίνετε στους συνταξιούχους και ανεβάσατε το ρεύμα στο Θεό; Που καταντήσατε έναν ολόκληρο λαό στην επαιτεία;

Ποιά  σχέδια και ποιά ανάπτυξη; Στις λέξεις μάλλον. 

Αν, είναι αυτό το λεξιλόγιό σας, λάθος σχολές τελειώσατε. Γιατί αλλα υπόσχετε και αλλα  υλοποιήτε. 

Μέχρι πότε θα μας ξεγελάτε; Πού θα φτάσει η κοροϊδία σας; Δεν έχει τέλος; Ας το τελειώσουν λοιπόν (άνθρωποι) μιάς και έχουν συνηθίσει να επαίρονται με τόσο πάθος για το καλό μας.. 

 

 

 

Photo OpenClipart-Vectors/ https://pixabay.com

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This