EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Ψυχούλες

Ψυχούλες

13 Apr, 2022

Ελπίζουμε όλοι εδώ κάτω στη ΓΗ, να ησυχάσουν οι ψυχούλες σας και να αγαλλιάσουν οι καρδούλες σας . 

Εσείς και μόνο εσείς ξέρετε τι τραβήξατε και σε τι δοκιμασίες υποβληθήκατε! 

Δεν το χωράει ανθρώπου νους, δεν είναι σε θέση όσο και να θέλει να προσπαθήσει, να εξηγήσει νοσηρά σενάρια, όχι φαντασίας ,αλλά πραγμάτωσης σκηνικών από μια … ας μην την πω μάνα. 

Θα της προσδώσω απλά ένα αφαιρετικό μόριο , δυνητικό και αρνητικό πρόσημο ,στο ρόλο που θα πρεπε να φροντίσει να χει απέναντί σας, από καρδιάς και όχι εξ αναγκασμού. 

Αυτές οι γλυκές σας φατσούλες στοιχιώνουν τα βράδια μας ,με τις σκέψεις μας κοντά σας και τα μάτια μας να δακρύζουν συνεχώς, υποκλινόμενοι στο μαρτύριό σας . 

Εμείς εδώ κάτω στη ΓΗ, κάποιοι μάθαμε αλλιώς τα γράμματα της ζωής και δυστυχώς τύχατε σε αγράμματους, παιδείας και ψυχικής μόρφωσης, στάσιμους και ανεκδιήγητους . 

Τώρα πια εκεί μαζί, δίπλα στη Μητέρα Όλων Μας, την Παναγιά μας , θα ξεκουράζεται η θλίψη, ο φόβος , ο τρόμος που γευτήκατε ,μα αγγελούδια όπως ήσασταν και θα στε, έχετέ μας ,υπό τη σκέπιν σας! 

Μυαλά που ταρακουνήθηκαν τα δικά τους ,χωρίς ίχνος μεταμέλλειας, λες και η άγνοια κινδύνου, δρομολογούσε και χειραγωγούσε λανθασμένα, αρρωστημένα κίνητρα προς εσάς . 

Γευτήκατε πολύ νωρίς όλα σας ,πικρά ποτήρια , δηλητηριασμένα , με ή χωρίς την παρένεσή της ,που θα φανεί αργά ή γρήγορα, αλλά εσείς ,με την αθώα σας ψυχούλα , αφήστε την , αυτή που ήθελε να λέγεται μάνα σας ,να καεί στης Κόλασης τα καζάνια , να βράσει και να κοχλάσει, μέσα στη συνειδητή της και ουδέποτε ψυχοπαθή συνθηκολόγηση της ζωής της κι εγώ δεν ξέρω με ποιον και το γιατί ! 

Εμείς είμαστε εδώ για σας , να σας μνημονεύουμε και να στεκόμαστε ουραγοί στην ουράνιά σας άνοδο και σίγουρα θα μαστε απόλυτα ικανοποιημένοι όλοι μας , να στε παρόντα στη δική της κάθοδο , χωρίς καν το πέρασμα από σας. 

Απλά όταν είναι να ρθει, ΣΤΗΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ, ΕΜΕΙΣ Σ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΣΕ ΛΑΤΡΕΨΑΜΕ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΣ???? 

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΕΣ ΟΙ ΑΘΩΕΣ ΣΑΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ!!! 

 
 

ο ΣΩΣΟΝ ΕΑΥΤΩ ΣΩΘΗΤΩ! 

Αυτό δεν πρέπει να υφίσταται σε μια οικογένεια, παρά τα ότι ζουν και υφίστανται μέσα σ αυτήν. 

Θα πρέπει όλοι μαζί να φροντίζουν για το κοινό καλό και από κοινού να διευθετούν και να γίνονται σωστά και καλά παραδείγματα οι γονείς για τα παιδιά τους . 

Δεν νοείται πατέρας ή μητέρα να βλέπει το καλό το δικό της μονομερώς και να αφήνει, να παρατά τα παιδιά στην τύχη τους . 

Δε νοείται πατέρας, ενώ είναι σε θέση να αντιληφθεί και να κατανοήσει θέματα συμπεριφοράς της γυναίκας του, να κοιτάξει να απαλλαχθεί μια και καλή και να αφήσει τα παιδιά παρατημένα σε μια νοσηρή όπως το χε καταλάβει κατάσταση. 

Δεν το χωρά ανθρώπου νους, να βλέπουμε ο καθένας να κοιτά τον εαυτό του, την πάρτη του και να αφήνει στη μοίρα τους την άτυχη, αυτά τα αγγελούδια. 

Κι εδώ έχουν ευθύνη όλοι οι άλλοι που τους ζούσαν και αποτελούσαν το οικείο εκείνο περιβάλλον. 

Αλλά έλα που δε μου κάνει εντύπωση, αν διαβάσουμε μαρτυρίες άλλων ,που μιλάμε για μια ιδιόρυθμη οικογένεια . 

ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΘΗΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΝΙΞΟΥΝ. 

Δεν ήμουν δεν είμαι και δε θα μαι τέλεια σε όλα , μητέρα ,τότε ως σύζυγος, νοικοκυρά , στα πάντα ,αλλά ένα δε θα συγχωρούσα στον εαυτό μου …ΝΑ ΠΑΡΑΤΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ… 

Απόρριψη λέγεται και γι αυτήν, πολλοί δεν είναι έτοιμοι, ούτε να την αποδεχτούν , μα το χειρότερο, να τη διαχειριστούν. 

Ο καθένας μας θα κάνει αυτό που πιστεύει καλό και σώφρον, για τον εαυτό του και μόνο ! 

ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ,ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ! 

Δεν νοείται σωστός γονιός, όταν τα παρατά και τα αφήνει στο έλεος του Θεού, αφού διαγεγνωσμένα πια , έχει διατηρηθεί νοσηρότατη κατάσταση, που ενώ την ξέρουμε, εθελλοτυφλούμε πάραυτα . 

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΕΜΠΟΔΙΟ!!! 

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΟΝΙΟΣ!!! 

ΚΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ !!!! 

Δεν πρέπει να κοιτά ο καθένας πως θα περάσει καλά ,αγνοώντας αθώε ψυχούλες ,που δε ζήτησαν τίποτα παραπάνω ,παρά τα αυτονόητα και που μ απλοχεριά πρέπει να δωθούν, δωρεά της αλήθειας και της ψυχής μας ,απεναντί τους . 

Όταν διακρίνουμε ναρκισσιστικές, ψυχαναγκαστικές, δόλιες, μα κυρίως επικίνδυνες,τοξικές συμπεριφορές και αλλόφρονες, τίποτα πιο απλό και πιο αποδοτικό για όλους . 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ..ΑΛΛΑ .. 

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ! 

Το να χτίσεις νέα ζωή, νέο σπιτικό , ακόμα και μιας σχέσης, δε σε καθιστά λιγότερο ανεύθυνο και ανεπαρκή, αν κοιτάς τον εαυτό σου και αμελλείς επιλεκτικά και επιδεικτικά τα σπλάχνα σου! 

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ,ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΘΩΩΝ ΨΥΧΩΝ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΧΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ !!! 

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ …ΚΙ Η ΖΩΗ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ !!! 

Δε θα σώσουμε ο καθένας τον εαυτό μας κοιτώντας εγωιστικά και ατομικά ,παρά από κοινού θα σώσουμε την αξιοπρέπειά μας και την ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ! 

ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΚΛΥΕΙ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ !!! 

Ας γεμίσουμε το νέο βιβλίο της ζωής μας με χρώματα και όχι με μουντζούρες διαγραφής του και πάλι !!! 

Πάρ το αλλιώς . 

Θέλω πολύ να βρω ελαφρυντικά στοιχεία , να δώσω όχι μια άφεση αμαρτιών,με τίποτα , απλά να δω πιο βαθειά μέσα σου ,ειλικρινά . 

Ψάχνω να βγάλω άκρη με όσα στοιχεία έρχονται στο φως, στην επιφάνεια, χωρίς να αγνοήσω ίσως και τα δικά σου ελαφρυντικά . 

Αν σε χτυπούσε, έπρεπε να φύγεις με μιας, να ζητήσεις βοήθεια , θα μου πεις κι άλλες ζήτησαν και βρέθηκαν κατακρεουργημενες ,από κείνα τα χέρια που τις φιλούσαν και τις αγκάλιαζαν. 

Αν ήσουν θύμα βιαιότητας και κακοποίησης ,γιατί να προβείς σε διαβήματα ,γεννήσεων ,χωρίς πρώτα να εξασφαλίσεις και να διασφαλίσεις το δικό σου χώρο, ψυχικό, υγιή και απόμακρο από τυχόν ,παρανοικές κάποια στιγμής χτυπήματα της πόρτας της ταραγμένης σου ψυχής . 

Αν μικρή είχες βιώσει δύσκολες καταστάσεις ,θα πρεπε οι οικείοι σου ,ακόμα και το σχολείο που πήγαινες, να ναι σε θέση ν αντιληφθεί δύστροπες και κακότροπες συμπεριφορές …αλλά ίσως να χαν πιο σοβαρά ,λέμε τώρα θέματα να ασχοληθούν, εκείνα τα χρόνια . 

Αν έβλεπες να κακοποιούν την ψυχούλα σου ,έπρεπε να γίνεις καλύτερη απ αυτούς και να μην επιτρέψεις σε νοσηρά κομμάτια του εγκεφάλου σου ,να παρεισφρήσουν στο δόλο , το φθόνο , την κακία , την εκδίκηση. 

Ίσως να σαι θύμα καταστάσεων ,ίσως να βιαιοπράγησαν στην ψυχή σου, αλλά ΔΕ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΘΩΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΟΥ ,ΩΣ ΤΩΡΑ ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΟΧΗ . 

Θα μου πεις σε δικάσαμε και σε καταδικάσαμε αγνοώντας το τεκμήριο της αθωότητάς σου, βάση νόμου και αναλόγου άρθρου,προς σεβασμό της ίδιας της προσωπικότητας του ατόμου . 

Βλέπεις και εγώ ασχολούμαι με σεμινάρια, μ αρέσει η γνώση και κυρίως να αποκτώ θετικά προς εμένα μηνύματα ζωής και προσταγής της, για ασφάλεια και θωράκιση των θέλω και των ονείρων μου . 

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ Σ ΑΝΑΛΟΓΑ ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ , ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ…ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΓΩΝΙΚΑ ….ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΚΕΙ!! 

Κι εγώ κάποια στιγμή μπήκα στη διαδικασία να ψάξω να ασχοληθώ με Εγκληματολογία ,αλλά ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΜΟΝΟ ,ΝΑ ΒΡΩ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΜΕ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΓΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ . 

Ο ψυχισμός μας και η ιδιοσυγκρασία μας παίζει καθοριστικό ρόλο ,πίστεψέ με . 

ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ , ΣΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ,ΣΙΓΟΥΡΑ ,ΓΙΑΤΙ ΟΠΛΙΣΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΜΕ ΝΟΣΗΡΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ,ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΣΠΛΑΧΝΩΝ ΣΟΥ , ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΝΟΣΗΡΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΕΣ? 

Μα πάνω απ όλα ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΝΑ , ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ,ΑΝ ΚΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΝΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ,!!!! 

Θα κλείσω μόνο με το βασικό για μένα , για όλες τις μάνες, είτε γεννήσαμε ,είτε είναι σπλάχνα της καρδιάς ! 

ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ ΜΑΝΑ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΡΩΤΑ , ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΟΣΗΡΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΣ ΝΑ ΣΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ!!! 

ΜΑΝΑ ΘΑ ΠΕΙ ΗΡΩΙΔΑ, ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ !!! 

ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΡΘΟΥΝ!!! 

ΑΛΛΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ,ΑΛΛΑ …. 

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ,ΜΗΝ ΑΠΟΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!!!!! 

ΜΙΑ   ΑΛΗΘΙΝΗ  ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ  ΑΞΙΑ!!! 

photo https://in.gr 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This