EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

“Ό,τι αξίζει να γνωρίζετε, βρίσκεται εδώ”!

21 Sep, 2023
Ό,τι αξίζει να γνωρίζετε,βρίσκεται εδώ!

Η τεράστια παγίδα στήθηκε και περιμένει τους πάντες

 

Αυτό που επιδιώκεται οι περισσότεροι δεν θα το διακρίνουν…

Σε νέα του παρέμβαση, σε μία από αυτές τις “φωτισμένες” ομιλίες του, ο προβεβλημένος από το ίδιο το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) «σατανικός» γκουρού Jagadish “Jaggi” Vasudev, γνωστότερος ως Sadhguru, κλήθηκε να σχολιάσει την καθημερινότητα των ανθρώπων, στους οποίους, θα προσφερθεί μια εναλλακτική πραγματικότητα από αυτήν που ζουν τώρα.

Βασικός στόχος είναι η προσκόλληση σε αυτόν εδώ τον κόσμο και τις ζωές που προσφέρει! Μάλιστα το λυπηρό είναι πως παρά την αδικία, τον σκοταδισμό και την απανθρωπιά που τον διέπει, οι άνθρωποι τον επιζητούν, δίχως σκέψη ότι μπορεί να υπάρχει κάτι καλύτερο: Το Φως που προσφέρει ο Χριστός! Η παγίδα έχει στηθεί!!!

 

Όπως είπε:

 

«Η 4η διάσταση του νου ονομάζεται chitta. Chitta σημαίνει ότι πρόκειται για αμιγή ευφυΐα.

Αν την αγγίξετε, τότε έχετε πρόσβαση σ’ αυτό που αναφέρεστε ως πηγή της δημιουργίας επειδή ίσως να σας έχουν ταΐσει κάθε είδους πράγματα: ”Ο Θεός είναι το τάδε”, ”Ο Θεός είναι αγάπη”, ”Ο Θεός είναι συμπόνοια”, ”Ο Θεός είναι φιλεύσπλαχνος”, οτιδήποτε.

Ας έρθει κάποιος, ας σταθεί στην άκρη της σκηνής, ας πει όποια προσευχή θέλει και να πέσει. Για να δούμε. Θα νιώσετε συμπόνοια ή ένα σπασμένο κόκκαλο (σ.σ. Γελoιοποίηση του Θεού και της Αλήθειας);

Όλα αυτά τα πράγματα έχουν επινοηθεί. Επειδή ό,τι στερείται κάποιος, θα αποδώσει εκείνη την ιδιότητα στην άποψή του περί του Θεού… Οι απόψεις σας περί του Θεού έχουν έρθει μόνο επειδή δεν γνωρίζετε πως έγινε όλη αυτή η δημιουργία…

Επειδή δεν έχετε μια απάντηση, την επινοήσατε

Επειδή είστε ανθρώπινα όντα, είπατε: ”Ένα μεγάλο ανθρώπινο ον κάθεται εκεί πάνω.” ”Πώς μπορεί να τα κάνει όλα αυτά;”, αν ρωτούσε κάποιος. ”Έχει 10 χέρια. Επομένως, κάνει πολλά πράγματα. Όχι όπως εσύ.” Οτιδήποτε. Αυτό είναι μια χαρά για τα παιδιά…

Αλλά ουσιαστικά, επειδή δε γνωρίζετε πως έγινε η δημιουργία, επινοείτε εξηγήσεις…

Πάρτε απλώς ένα λουλούδι, δώστε προσοχή σ’ αυτό, δώστε προσοχή σ’ ένα φύλλο ή σ’ ένα άτομο ή σ’ ένα μυρμήγκι. Το μόνο που θα δείτε είναι εκπληκτική ευφυΐα πέρα από οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε!!!!!

Οτιδήποτε αξίζει να γνωρίσετε βρίσκεται ακριβώς εδώ (γύρω μας) επειδή έχετε πρόσβαση στην πηγή της δημιουργίας (σ.σ. Επομένως αποδεχθείτε ό,τι σας προσφερθεί από αυτόν τον κόσμο, ακόμα και αν αυτό σκλαβώσει την ψυχή και το πνεύμα σας! Εκτός από τους πολιτικούς το σύστημα χρησιμοποιεί κι άλλους για να ξεγελαστούν οι άνθρωποι!!! Σε κάθε πόστο, σε κάθε χώρα, σε κάθε θρησκεία, σε κάθε κοσμοθεωρία! Κανείς τους δεν μιλάει για τα απλά λόγια του Χριστού, τα οποία δεν έχουν σχέση με ΚΑΜΙΑ θρησκεία του πλανήτη)»!!

Δείτε το ψέμα, καθώς καλό είναι να γνωρίζετε τον εχθρό σας, δεδομένου ότι ο εν λόγω «σοφός» συνομιλεί με πολιτικούς που αποφασίζουν για τις ζωές όλων…

 

 

 

photo https://www.easterneye.biz/

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Ένας τίτλος… Πειραιάς: Αναβίωσε και φέτος το έθιμο της Ασούρα με το αυτομαστίγωμα. Αυτός ο τίτλος μου θύμισε ένα παλιότερο άρθρο που θέλω να το μοιραστώ μαζί σας !!

Ένας τίτλος… Πειραιάς: Αναβίωσε και φέτος το έθιμο της Ασούρα με το αυτομαστίγωμα. Αυτός ο τίτλος μου θύμισε ένα παλιότερο άρθρο που θέλω να το μοιραστώ μαζί σας !!

Η Ασούρα στον Πειραιά αποτελεί ένα αρχαίο έθιμο που αναβιώνει κάθε χρόνο, προσδίδοντας ένταση και...

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This