EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
NIPPON

32ο INTERNATIONAL ART FESTIVAL 2022 – THE BEST ART OF NIPPON 

20 Jul, 2023

Το 32ο INTERNATIONAL ART FESTIVAL 2022 THE BEST ART OF NIPPON  πραγματοποιήθηκε με την θερμή και συνεχή υποστήριξη από Διεθνείς Καλλιτέχνες Εικαστικούς.

Υπεύθυνος στο Τμήμα Προγραμματισμού ο Mayumi Kawasaki.

Το Φέστιβαλ εγκαινιάστηκε στο τέλος του 2022 και είχε διάρκεια ενός μήνα. Το θέμα που κλήθηκαν οι καλλιτέχνες μέσα απο το έργο τους ν’ αναδείξουν ήταν ”KYOUSEI”  [ΣΥΜΒΙΩΣΗ].

 Ο Hideaki Anto – Διευθυντής PLAZA NORTH  Saitama  City ενδεικτικά αναφέρει.

 Η καθημερινότητα μας διαμορφώνεται από ένα τεράστιο δίκτυο σχέσεων που επεκτείνεται πολύ πέρα από τα όρια της διαπροσωπικής αλληλεπίδρασης. Αυτό το σύμπλεγμα ο ιστός περιλαμβάνει τις συνδέσεις μας με την φύση και τους διάφορους οργανισμούς της. Επεκτείνεται από τις πιό προσωπικές εσωτερικές υποθέσεις σε ζητήματα παγκόσμιας κλίμακας.Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με πλήθος προκλήσεων όπως η φτώχεια ο πόλεμος οι συνεχείς συγρούσεις η κλιματική αλλαγή οι ασθένειες..

 Είναι ζωτικής σημασίας προσωπικά να κανουμε απολογισμό του περιβάλλοντός μας ν αξιολογήσουμε τι μπορούμε να κάνουμε και πως να δράσουμε για να προστατεύσουμε την ζωή ν’  αντιταχθούμε στον πόλεμο να συνυπάρχουμε με την φύση και να φροντίσουμε το Μέλλον σε συνεργασία με τις νεότερες γενιές.

 Η θεματική  ”KYOUSEI”  [ ”Συμβίωση”] αντανακλά την επιθυμία μας για την υλοποίηση ενός Δίκαιου Ειρηνικού και Βιώσιμου Κόσμου όπου όλα τα έμβια όντα μπορούν να συνυπάρχουν αρμονικά.

Την Ελλάδα εκπροσώπησε με μοναδικές Οικουμενικές Καλλιτεχνικές Δημιουργίες η Εικαστικός Σοφ’ια Μητράκη.

 thumbnail 2 thumbnail 3

thumbnail

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This