EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

92 χρόνια αγώνας, τα πήρε όλα η πύρηνη λαίλαπα

25 Aug, 2021

Ζούμε σε μια εποχή που έχουμε αποξενωθεί.. Όμως κάποιες φορές γινόμαστε γροθιά για τους συνανθρώπους μας. Μια γιαγιά 92 χρόνων μας χρειάζεται όλους!

  • Το σπίτι της κάηκε..
  • Χωρίς ρεύμα..
  • Χωρίς σκεπή..
  • Αρνείται να φύγει.

Με το χέρι στην καρδιά ας σκεφτούμε ότι μπορεί να ήταν η δική μας μητέρα.. Η δική μας γιαγιά.. Εκεί που το κράτος αδιαφορεί ας κάνουμε εμείς την διαφορά..

Να σταθούμε δίπλα της!!! Στην Βαρυμπόμπη αυτό το θέμα και κάνω έκκληση για βοήθεια. Πόσες ακόμα τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν που ποτέ δεν θα μάθουμε ; Οι κυβερνώντες εξαφανισμένοι και εμείς να αναρωτιόμαστε το γιατί.

Αποζημιώσεις θα δοθούν λένε. Πότε; Και με τι κριτήρια ; Μόνο εμείς θα συνεχίζουμε να φωνάζουμε για βοήθεια στους πυρόπληκτους.. Μόνο εμείς οι πολίτες πρέπει να είμαστε δίπλα τους για να ξανά σταθούν περήφανοι και δυνατοί. Θα μπορούσε να συμβεί σε όλους μας αυτό το τραγικό γεγονός γι αυτό ενωμένοι.. ευαισθητοποιημένοι και με ότι μπορεί ο καθένας μας να συμβάλουμε στην καλυτέρευση της καθημερινότητας και της ζωής των πληγέντων συνανθρώπων μας…

Το σοβαρό αυτό θέμα φιλοξενήθηκε στον Αντέννα και το Open. Η γλυκιά μας κυρία Άννα μένει Αχαρνές Βαρυμπόμπη , σε ένα χωματόδρομο ήταν το σπίτι της.. Καμένο πια. Μόνη με τις αναμνήσεις από τον τόπο της.. Αυτή την γυναίκα πρέπει να την αγκαλιάσουμε και να της δώσουμε αγάπη και ένα όμορφο σπίτι από την αρχή.. Μπορούμε όλοι μας!!!

Αυτός είναι και ο λόγος που πήραμε την πρωτοβουλία και αρχίσαμε το δικό μας Crowdfunding. Κατά την διάρκεια αυτής της καταστροφής έχουν μαζευτεί περισσότερα από 20 εκατομμύρια Ευρώ από δωρεές, αλλά είναι αμφίβολο το ποσό που θα φτάσει στα χέρια των παθόντων, όπως γίνεται πάντα (Βλέπε καταστροφή σε Μάτι και αλλού).

Ενισχύστε την προσπάθεια μας και τα χρήματα θα πάνε απευθείας σε πληγέντες των πυρκαγιών με αποδείξεις. Μπορείτε να βοηθήσετε στο

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Περιπλάνηση

Περιπλάνηση

Γνώριμα μέρη στα ιερά μας σαν ένα δίχτυ, πλαγιές γερμένες  πλατάνια μόνα μες τις ελιές, όνειρα...

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This