EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Aviation-Event 2024 CLJ

Aviation-Event 2024 CLJ: το ζωτικής σημασίας Forum για τους ηγέτες του κλάδου των αερομεταφορών

11 Mar, 2024

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Cluj “Avram Iancu” σε συνεργασία με την Αviation-Εvent διοργανώνουν και πάλι το πολυαναμενόμενο Συνέδριο Aviiation-Event 2024 CLJ, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαρτίου, στην πόλη Cluj της Ρουμανίας, με θέμα “Navigating the Green Skies: Integrating Sustainable Aviation and Digital Transformation in Airport Operations”. Το φετινό Συνέδριο θα εμβαθύνει σε θέματα βιώσιμης αεροπλοΐας και θα αποκαλύψει τεχνολογίες αιχμής φιλικές προς το περιβάλλον, καθώς και λύσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και στρατηγικές για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στην αεροπορική βιομηχανία. Οι προγραμματισμένες συζητήσεις θα κινηθούν στη σφαίρα του ψηφιακού μετασχηματισμού για τις λειτουργίες των Αεροδρομίων, εξερευνώντας την αιχμή των έξυπνων τεχνολογιών, της ανάλυσης δεδομένων και της τεχνητής νοημοσύνης, με σκοπό τη βελτιστοποίηση τόσο της διαχείρισης όσο και της ασφάλειας των Αεροδρομίων. Επιπλέον, οι συζητήσεις σε πάνελ και οι κεντρικές ομιλίες θα επικεντρωθούν στις προκλήσεις και θα αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες στη χωρητικότητα και την επέκταση των Αεροδρομίων, εστιάζοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη υποδομών για την ικανοποίηση των συνεχώς αυξανόμενων απαιτήσεων των αεροπορικών ταξιδιών.

Η Aviation-Event είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα που δεσμεύεται να προωθήσει την καινοτομία και τη βιωσιμότητα στην αεροπορία. Τα Συνέδρια που διοργανώνει λειτουργούν ως ζωτικής σημασίας Forum για τους ηγέτες του κλάδου, με στόχο την αντιμετώπιση των προκλήσεων και τον εντοπισμό ευκαιριών στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο των αερομεταφορών.

Ο Marcel Riwalsky, Διευθύνων Σύμβουλος της Aviation-Event, μας τόνισε: “Η πόλη Cluj της Ρουμανίας αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ο τέλειος κόμβος για τη συγκέντρωση παγκόσμιων επαγγελματιών της αεροπορίας και η Aviation-Event είναι ενθουσιασμένη με την επιστροφή του Aviation-Event 2024 CLJ, που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στην Cluj, στις 15 Μαρτίου 2024”.

Από την δική του πλευρά ο PhD. Eng. David Ciceo, Διευθύνων Σύμβουλος του Διεθνούς Αεροδρομίου Cluj -το οποίο πρέπει να σημειώσουμε ότι αποτελεί ανερχόμενο περιφερειακό κόμβο στο τοπίο των αεροπορικών Συνεδρίων- δήλωσε: “Μετά τις δύο πρώτες απολύτως επιτυχημένες και εντελώς διαφορετικές εκδόσεις του Συνεδρίου Aviation-Event Cluj, το 2022 και το 2023, δημιουργούμε όλα τα εχέγγυα για την τρίτη διοργάνωσή του, στο Cluj-Napoca, στις 15 Μαρτίου 2024, όπου είναι ευπρόσδεκτο να συμμετάσχει το σύνολο του οικοσυστήματος των αερομεταφορών, για μία σειρά από συζητήσεις, κεντρικές ομιλίες, συνεντεύξεις και αξιόλογες συνεδρίες δικτύωσης, στο πλαίσιο ενός μονοήμερου Συνεδρίου, που θα συγκεντρώσει ηγέτες της πολιτικής αεροπορίας και διάσημους ομιλητές απ’ όλο τον κόσμο. Προσκαλώ, λοιπόν, κάθε επαγγελματία ή λάτρη της αεροπορίας, να συμμετάσχει σε αυτή την τρίτη έκδοση του Aviation-Event Cluj και να συμβάλει με τον δικό του τρόπο στη συνολική επιτυχία αυτού του κλάδου, ο οποίος έχει αποδειχθεί τα τελευταία χρόνια όλο και πιο ανθεκτικός, αλλά και ευρηματικός”.

 Cluj Napoka  Αεροδρόμιο Cluj Marcel Riwalski

Λίγα λόγια για την Aviation-Event:
Η Aviation-Event αποτελεί μία εξειδικευμένη πλατφόρμα για τη διοργάνωση μερικών από τα πιο διακεκριμένα αεροπορικά Συνέδρια στην Ευρώπη, αφιερωμένα στην αεροπορική βιομηχανία, οικοδεσπότες των οποίων είναι διάφορα συνεργαζόμενα Αεροδρόμια. Με δέσμευση για συνεργασία, ανταλλαγή γνώσεων και στρατηγικές συζητήσεις, η Aviation-Event δημιουργεί ένα δυναμικό περιβάλλον, όπου συγκλίνουν πρωτοποριακές ιδέες και γνώσεις. Οι συμμετέχοντες μπορούν να ασχοληθούν με τις τελευταίες τάσεις, τις καινοτομίες και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν το τοπίο των αερομεταφορών, καθιστώντας το ένα απαραίτητο ραντεβού για όσους επιδιώκουν να παραμείνουν στην πρώτη γραμμή αυτού του δυναμικού κλάδου. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Cluj “Avram Iancu” ανέβασε τις μετοχές του ως ευρωπαϊκού αεροπορικού κόμβου, φιλοξενώντας για πρώτη φορά το πρωτοποριακό Συνέδριο Aviation-Event 2022 CLJ, τον Μάρτιο του 2022. 

Η σημαντική αυτή συνάντηση συγκέντρωσε περισσότερους από 150 συμμετέχοντες, μεταξύ των οποίων σημαίνοντα πρόσωπα, όπως παγκόσμιοι ηγέτες στον τομέα της πολιτικής αεροπορίας, καταξιωμένοι εμπειρογνώμονες, ενδιαφερόμενοι φορείς και εκπροσώποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, από περίπου 20 χώρες. Σκοπός της διοργάνωσης ήταν να φέρει σε επαφή τους ηγέτες της ευρωπαϊκής αεροπορικής βιομηχανίας, οι οποίοι παρουσίασαν τις νέες προοπτικές ανάπτυξης της πολιτικής αεροπορίας σε διεθνές επίπεδο, στο μετα-πανδημικό πλαίσιο, καθώς και τη συνεχή ανάγκη προσαρμογής στα νέα σενάρια της διαρκώς μεταβαλλόμενης αεροναυτικής βιομηχανίας. Η δεύτερη έκδοση του Συνεδρίου, δηλαδή το Aviation-Event 2023 CLJ, αποτέλεσε μία ευκαιρία για τους ειδικούς της πολιτικής αεροπορίας σε όλο τον κόσμο να ασχοληθούν με σημαντικά θέματα όπως η απαλλαγή από τον άνθρακα, η ψηφιοποίηση, η εξυπηρέτηση των πελατών, η βιωσιμότητα, η επιχειρησιακή ανθεκτικότητα και οι διαταραχές.

Το τρίτο κεφάλαιο της επιτυχημένης ιστορίας του Aviation-Event CLJ θα “γραφτεί” στις 15 Μαρτίου 2024 και υπόσχεται μια νέα δέσμη σημαντικών ομιλητών, που θα χαράξουν τις κατευθυντήριες γραμμές για την υποστήριξη της ανάπτυξης της πολιτικής αεροπορίας στο σημερινό πλαίσιο του οικοσυστήματος των αερομεταφορών. Οι ηγέτες της πολιτικής αεροπορίας θα συναντηθούν στην Κλουζ-Ναπόκα, για να εξετάσουν βασικά θέματα, όπως οι βέλτιστες πρακτικές για την ενσωμάτωση της βιωσιμότητας στο μέλλον των αερομεταφορών, η επιχειρησιακή ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα, αλλά και θέματα που αφορούν το τρέχον γεωπολιτικό σενάριο.

 

Λίγα λόγια για το Διεθνές Αεροδρόμιο Cluj
Τις τελευταίες δεκαετίες, το Διεθνές Αεροδρόμιο Cluj “Avram Iancu” εξελίχθηκε από το δύσκολο ξεκίνημα των 32.000 επιβατών, που καταγράφηκαν το 1996, σε ένα πρότυπο καλών πρακτικών και στην επίτευξη ενός ιστορικού ορόσημου 3,2 εκατομμυρίων επιβατών για το 2023. Η εξέλιξη αυτή κατέδειξε την ανθεκτικότητα του Διεθνούς Αερολιμένα Cluj εν μέσω προκλήσεων, διατηρώντας τη θέση του ως το κορυφαίο περιφερειακό Aεροδρόμιο στη Ρουμανία. Παρά τις αντιξοότητες λόγω της πανδημίας, το Διεθνές Αεροδρόμιο Cluj ξεπέρασε τους ευρωπαϊκούς μέσους όρους στην ανάκαμψη της επιβατικής κίνησης το 2023, ολοκληρώνοντας το έτος με μια αξιοσημείωτη αύξηση της επιβατικής κίνησης κατά 23% -σε σύγκριση με το 2022- και 111% σε σύγκριση με τα επίπεδα του 2019.

Τα τελευταία χρόνια το Διεθνές Αεροδρόμιο Cluj έχει αναπτύξει πολλαπλά έργα με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, έχοντας ως στόχο την αύξηση της ασφάλειας, τη βελτίωση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας και την αύξηση της εμπειρίας των επιβατών. Με την αξιοποίηση αυτών των κονδυλίων, το Διεθνές Αεροδρόμιο Cluj στοχεύει στη δημιουργία υποδομών που όχι μόνο θα ανταποκρίνονται στις τρέχουσες απαιτήσεις, αλλά και θα προσβλέπουν στη μελλοντική ανάπτυξη και θα συμβάλλουν στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη ολόκληρης της περιοχής. Απώτερος στόχος είναι να αναπτυχθεί μια προοδευτική στρατηγική και ένας βιώσιμος κόμβος αεροπορικών ταξιδιών για τα επόμενα χρόνια.

 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This