ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

June 30, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Black Friday

Black Friday

6 Nov, 2021

 

Αν ψάχνετε για μια συμφέρουσες αγορές
Aυτές τις γιορτές, υπάρχει λόγος να σκεφτείτε να ξεκινήσετε τις αγορές σας τώρα.

« Απλώνουν τις καινούργιες τους προσφορές και τις ξεκινούν νωρίτερα», είπε η Kristin McGrath, ειδικός στις αγορές για το BlackFriday.com .

Ο McGrath λέει ότι οι πρώιμες εκπτώσεις της Μαύρης Παρασκευής είναι ήδη σε πλήρη εξέλιξη, με μεγάλους λιανοπωλητές όπως η Walmart, η Target, ακόμη και η Costco να πραγματοποιούν ειδικές εκπτώσεις εβδομάδες πριν από την Ημέρα των Ευχαριστιών.

«Πέρυσι ήταν επειδή ήθελαν οι αγοραστές να είναι πιο ασφαλείς, δεν ήθελαν κόσμο να συνωστίζεται στα καταστήματα», είπε. «Φέτος είναι να δώσουμε σε όλους ένα νωρίς ξεκίνημα, δεδομένων των προβλημάτων της εφοδιαστικής αλυσίδας και των ζητημάτων ναυτιλίας που αντιμετωπίζουν όλοι».

Οι “Προσφορές για Ημέρες” της Walmart περιλαμβάνουν μειώσεις τιμών σε οτιδήποτε, από τηλεοράσεις μέχρι παιχνίδια μέχρι και AirPods.

Η Target προσφέρει παρόμοιες εκπτώσεις και υπόσχεται αντιστοίχιση τιμών εάν η τιμή πέσει στο Target πριν από την παραμονή των Χριστουγέννων. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με την πολιτική αντιστοίχισης τιμών της Target εδώ . https://help-target-com.translate.goog/help/targetguesthelparticledetail?articleId=ka95d000000LACzAAO&_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=nui

Το Best Buy έχει επίσης εγγύηση τιμής για ορισμένα είδη, επιστρέφοντας τη διαφορά εάν η τιμή πέσει πριν από τις 26 Νοεμβρίου και είστε μέρος του προγράμματος μέλους τους. Περισσότερες λεπτομέρειες για τις πολιτικές Black Friday της Best Buy εδώ . https://www-bestbuy-com.translate.goog/site/help-topics/best-buy-holiday-faqs/pcmcat748300621076.c?id=pcmcat748300621076&_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=nui

«Ως καταναλωτής, νομίζω ότι το σχέδιο παιχνιδιού φέτος είναι εάν υπάρχει ένα αντικείμενο που πρέπει να έχετε, κάτι που αγοράζετε για δώρο και είναι σε καλή τιμή και είναι σε προσφορά και είναι διαθέσιμο, παραλάβετε το σε ένα από τα αυτές οι πρώιμες πωλήσεις», είπε ο McGrath. «Διαβάστε το από τη λίστα σας».

Εάν μια κονσόλα παιχνιδιών βρίσκεται στη λίστα σας, ο McGrath λέει ότι μην περιμένετε να δείτε μεγάλες εκπτώσεις, αλλά προσέξτε άλλους τρόπους εξοικονόμησης.

“Πολλές φορές, θα προσφέρουν αυτά τα πακέτα όπου παίρνετε μια κονσόλα, μερικά πρόσθετα, ίσως μια δωροκάρτα, μερικά παιχνίδια”, είπε. «Αν μπορείτε να τσιμπήσετε ένα από αυτά τα πακέτα πριν εξαντληθούν, θα λάβετε μια καλή προσφορά επειδή σας ρίχνουν μερικά επιπλέον».

Λέει ότι η Black Friday είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ψωνίσετε μικρές συσκευές κουζίνας.

«Φριτέζες αέρα, χύτρες ταχύτητας, καφετιέρες, Keurig’s – οι έμποροι λιανικής κάνουν έκπτωση σε αυτούς σαν τρελοί τη Μαύρη Παρασκευή», είπε.

Αν ψάχνετε για πράγματα όπως επιτραπέζια παιχνίδια ή γεμιστές κάλτσες, λέει ότι είναι καλύτερα να αγοράσετε την τελευταία στιγμή στις αρχές Δεκεμβρίου.

Εάν έχετε συνηθίσει να περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή και να επωφεληθείτε από τις δωρεάν προσφορές ταχείας αποστολής, ο McGrath λέει ότι αυτές πιθανότατα δεν θα είναι τόσο διαθέσιμες φέτος, οπότε φροντίστε να σχεδιάσετε εκ των προτέρων.

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This