ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

December 1, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek

Bloomberg: «Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος»

8 Sep, 2021

Σε δημοσίευση του το πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg ανέφερε μια τρομακτική αύξηση στις τιμές ειδών πρώτης ανάγκης και πως η τιμή του φυσικού αερίου και της ηλεκτρικής ενέργειας θα φτάσουν σε επίπεδα ρεκόρ.

«Η Ευρώπη αντιμετωπίζει με σοκ τις τιμές στην ενέργεια, με το κόστος του φυσικού αερίου και της ηλεκτρικής ενέργειας να ανέρχεται πλέον σε επίπεδα ρεκόρ».

Η αύξηση αυτή οφείλεται στη μεγάλη ζήτηση αερίου ενώ ταυτόχρονα παρατηρείται ανεπάρκεια στα αποθέματα, με αποτέλεσμα να σημειώνεται αύξηση στο κόστος παραγωγής του.

«Οι επιχειρήσεις, μετά από ένα μεγάλο διάστημα κατά το οποίο αναγκάστηκαν να υπολειτουργήσουν λόγω της πανδημίας Covid-19, ετοιμάζονται και πάλι να λειτουργήσουν κανονικά. Οι εργαζόμενοι επιστρέφουν στις εργασίες τους, με συνέπεια να αυξάνεται η ζήτηση της ενέργειας.»

«Οι τιμές αυξάνονται για τους καταναλωτές τη στιγμή που το κόστος όλων των αγαθών -από το φαγητό έως τις μεταφορές- σημειώνει άνοδο, κάτι που προκαλεί πονοκέφαλο στους πολιτικούς, που προσπαθούν να εξασφαλίσουν τη στήριξη των πολιτών για την ενεργειακή μετάβαση».

«Το πρόβλημα δεν έχει ακόμη ξεκινήσει. Η Ευρώπη θα αντιμετωπίσει έναν πολύ δύσκολο χειμώνα».

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This