EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
fam trip των tour operators από Νότια Κορέα

Με την υποστήριξη του Greek News and Radio FL, ξεκινά το fam trip των tour operators από Νότια Κορέα

23 May, 2022

Με το βλέμμα στραμμένο στην ανάπτυξη μετά από δύο χρόνια καμπής του ελληνικού τουρισμού, πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες το δεκαήμερο ταξίδι γνωριμίας με την Ελλάδα, επιλεγμένων tour operators από την Νότια Κορέα.

Οι περιοχές που θα γνωρίσουν οι επαγγελματίες της Νότιας Κορέας είναι η Αττική, η Σαντορίνη και η Ρόδος.

Ο σκοπός του fam trip είναι η εξοικείωσή τους με τους ελληνικούς προορισμούς καθώς και τις υποδομές που αποτελούν το τουριστικό μας προϊόν, ώστε να εντάξουν στα τουριστικά τους προγράμματα την χώρα μας.

Η Νότια Κορέα αποτελεί μια αναπτυσσόμενη τουριστική αγορά για την Ελλάδα, με μεγάλο αριθμό ταξιδιωτών, κάτι που αποτελεί εγγύηση για την ανοδική πορεία του εισερχόμενου τουρισμού μας. Οι ταξιδιώτες της Νότιας Κορέας επιλέγουν την Ελλάδα για ταξίδια πολιτισμού, ιστορίας και παράδοσης.

Ο επικεφαλής της διεθνούς πρωτοβουλίας «Επανεκκίνηση της Ελληνικής Οικονομίας» κ. Δημήτριος Μουτούσης, συνεργάστηκε με την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την πραγματοποίηση του δεκαήμερου προγράμματος, με την υποστήριξη του ξενοδοχειακού ομίλου Λασκαρίδη (Lampsa Hellenic Hotels S.A). Μεγάλη στήριξη στην προσπάθεια υπήρξε και από πλευράς Ελληνικής Πρεσβείας στην Σεούλ.

Το Greek News and Radio FL πάντα παρών σε πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην ανάπτυξη, βρίσκεται κοντά στην διοργάνωση ως Χορηγός Επικοινωνίας.

Φωτό: https://dimokratiki.gr 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This