EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

Florida – Αστυνομικά νέα

29 Apr, 2024
Florida - Αστυνομικά νέα

Florida - Αστυνομικά νέα

Florida - Αστυνομικά νέα

Ανησυχία στην Πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου της Τάμπα μετά από την εύρεση Ενός Νεκρού Βρέφους
Η αστυνομία βρίσκεται σε έρευνα μετά την εύρεση ενός νεκρού βρέφους στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου της Τάμπα. Η ταυτότητα και οι συνθήκες του θανάτου του βρέφους παραμένουν ακόμα ασαφείς, με την έρευνα να εξελίσσεται.


Δύο Γυναίκες από το Μαϊάμι Συνελήφθησαν για Φόνο Έπειτα από Θανατηφόρο Πυροβολισμό στο Wynwood
Οι Antwoinse Lachaveia Clark, 36 ετών, και Fredericka Sherice Pickett-Wilson, 29 ετών, συνελήφθησαν και κατηγορούνται για φόνο δεύτερου βαθμού. Ο φόνος συνδέεται με τον θανατηφόρο πυροβολισμό ενός ύποπτου διαρρήκτη αυτοκινήτου στην περιοχή Wynwood τον περασμένο μήνα. Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης παραμένουν υπό έρευνα.

 

Σειρά Βιαιοπραγιών στη Χώρα: Αύξηση των Καταγγελιών για Κλοπές και Ληστείες
Η περιοχή του Τάμπα συγκλονίζεται από την αύξηση των καταγγελιών για κλοπές και ληστείες. Η αστυνομία προειδοποιεί τους κατοίκους να είναι προσεκτικοί και να λαμβάνουν μέτρα ασφαλείας.


Αναστάτωση στο Wynwood: Αστυνομική Επιχείρηση κατά των Εμπόρων Ναρκωτικών
Αστυνομικές δυνάμεις εκτελούν επιχείρηση κατά των εμπόρων ναρκωτικών στην περιοχή Wynwood του Μαϊάμι. Πολλές συλλήψεις έχουν γίνει και σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών έχουν κατασχεθεί.


Εξαφάνιση Έφηβης από τη Ντάουντοουν του Μαϊάμι: Αστυνομική Έρευνα σε Πλήρη Εξέλιξη
Η αστυνομία του Μαϊάμι βρίσκεται σε έρευνα για τον εντοπισμό μιας 16χρονης έφηβης που εξαφανίστηκε από την περιοχή της Ντάουντοουν. Οι αρχές καλούν το κοινό να βοηθήσει με οποιαδήποτε πληροφορία έχει για την υπόθεση.

 

Κλοπή Ταξί: Αστυνομική Έρευνα σε Εξέλιξη στο Τάμπα
Μια ομάδα αστυνομικών βρίσκεται σε έρευνα μετά από την καταγγελία κλοπής ταξί στο Τάμπα. Ο οδηγός του ταξί ανέφερε ότι τρεις άγνωστοι υπό απειλή μαχαιριού τον ανάγκασαν να εγκαταλείψει το όχημά του και αφού το έκανε, αυτοί έφυγαν με το ταξί.

 

Αυξημένη Ένταση στη Νοτιοανατολική Φλόριντα: Συνεχίζεται η Καταγραφή Αυξημένων Εγκληματικών Περιστατικών
Η αστυνομία του West Palm Beach αντιμετωπίζει αυξημένη ένταση καθώς συνεχίζεται η καταγραφή αυξημένων εγκληματικών περιστατικών στην περιοχή. Οι αρχές ενθαρρύνουν τους κατοίκους να είναι επιφυλακτικοί και να συνεργαστούν για την αντιμετώπιση του προβλήματος.


Σύλληψη Μεγάλης Σπείρας Κλοπών στο Miami: Στόχος Ηγέτης Εγκληματικής Οργάνωσης
Η αστυνομία του Miami ανακοίνωσε τη σύλληψη μιας μεγάλης σπείρας κλοπών, με τον ηγέτη της οργάνωσης να είναι ο κύριος στόχος των αρχών. Η ομάδα ήταν υπεύθυνη για μια σειρά ενοχλητικών εγκληματικών ενεργειών στην περιοχή.


Αστυνομική Επιχείρηση κατά της Ναρκωτικής Διακίνησης στο Jupiter: Αρκετές Συλλήψεις και Κατασχέσεις
Μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση κατά της ναρκωτικής διακίνησης έλαβε χώρα στο Jupiter, με αρκετές συλλήψεις και κατασχέσεις να πραγματοποιούνται. Οι αρχές επικεντρώνονται στον αντίκτυπο των ναρκωτικών στην τοπική κοινότητα και στην καταπολέμηση του εγκλήματος.

 

 

photo https://www.tripadvisor.com/ 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Ένας τίτλος… Πειραιάς: Αναβίωσε και φέτος το έθιμο της Ασούρα με το αυτομαστίγωμα. Αυτός ο τίτλος μου θύμισε ένα παλιότερο άρθρο που θέλω να το μοιραστώ μαζί σας !!

Ένας τίτλος… Πειραιάς: Αναβίωσε και φέτος το έθιμο της Ασούρα με το αυτομαστίγωμα. Αυτός ο τίτλος μου θύμισε ένα παλιότερο άρθρο που θέλω να το μοιραστώ μαζί σας !!

Η Ασούρα στον Πειραιά αποτελεί ένα αρχαίο έθιμο που αναβιώνει κάθε χρόνο, προσδίδοντας ένταση και...

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This