Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Subscribe to our newspaper
GoFundMe

Ο Τεντ Κρουζ απαιτεί από την FTC να ξεκινήσει έρευνα για την GoFundMe για κατάσχεση κεφαλαίων από συνοδεία φορτηγών

10 Feb, 2022

«Οι Καναδοί φορτηγατζήδες είναι ήρωες», είπε ο Κρουζ
Ο γερουσιαστής του Τέξας, Τεντ Κρουζ, είπε ότι έστειλε επιστολή στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου ζητώντας να διεξαχθεί έρευνα για το GoFundMe αφού η κερδοσκοπική πλατφόρμα crowdfunding τερμάτισε τον έρανο για τους Καναδούς φορτηγατζήδες.

«Σήμερα έστειλα μια επιστολή στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου ζητώντας από την FTC να ξεκινήσει μια έρευνα για την GoFundMe για το εάν έχουν διαπράξει παραπλανητικές εμπορικές πρακτικές», είπε ο Κρουζ στη Maria Bartiromo της Fox News στο «Sunday Morning Futures».

“Επειδή όταν οι άνθρωποι έδιναν χρήματα, έδιναν χρήματα με την υπόσχεση ότι θα πήγαιναν στο Freedom Convoy, όχι σε οποιαδήποτε αριστερή πολιτική ιδεολογία υποστηρίζει το GoFundMe και άλλες εταιρείες της Silicon Valley. Εξαπατούν τους καταναλωτές και είναι λάθος.”

Την Παρασκευή, το GoFundMe τερμάτισε τον έρανο για τους Καναδούς οδηγούς φορτηγών που διαμαρτύρονταν για τις εντολές εμβολίων της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για διασυνοριακούς φορτηγατζήδες, επικαλούμενος «στοιχεία από τις αρχές επιβολής του νόμου ότι η προηγουμένως ειρηνική διαδήλωση έχει γίνει κατοχή».
Η πλατφόρμα crowdfunding αρχικά ανακοίνωσε ότι τα υπόλοιπα περίπου 9 εκατομμύρια δολάρια που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν σε οργανισμούς που έχουν εγκριθεί από τους διοργανωτές του Freedom Convoy και θα επαληθεύονται από τον ιστότοπο, αντί να επιστραφούν οι δωρεές.

Η κίνηση προκάλεσε άμεση κατακραυγή, συμπεριλαμβανομένου του κυβερνήτη Ron DeSantis που είπε το Σάββατο ότι ο γενικός εισαγγελέας της Φλόριντα θα ερευνήσει το GoFundMe.

Μετά την τροπή αυτή, η GoFundMe είπε ότι όλες οι δωρεές θα επιστραφούν.
«Οι Καναδοί φορτηγατζήδες είναι ήρωες, είναι πατριώτες και βαδίζουν για την ελευθερία σου και για τη δική μου ελευθερία», είπε ο Κρουζ στον Bartiromo.
“Υπερασπίζονται τον Καναδά, αλλά υπερασπίζονται και την Αμερική. Αυτό είναι το θάρρος που επιδεικνύεται όταν η κυβέρνηση δεν έχει το δικαίωμα να σας αναγκάσει να συμμορφωθείτε με τις αυθαίρετες εντολές της. Και υπερασπίζονται την ελευθερία και φυσικά η μεγάλη κυβέρνηση τη μισεί και προσπαθεί να τους συντρίψει».

 

Photo: Gage Skidmore

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This