EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

KKE, Μητσοτάκης και Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Τελικά είναι κομμουνιστικό το ΚΚΕ;

13 Jul, 2023
KKE,Μητσοτάκης και Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Τελικά είναι κομμουνιστικό το ΚΚΕ;

KKE, Μητσοτάκης και Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Τελικά είναι κομμουνιστικό το ΚΚΕ;

KKE, Μητσοτάκης και Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Τελικά είναι κομμουνιστικό το ΚΚΕ;

Η συνέχεια του άρθρου του Παν. Τραϊανού.

 

Κάτι το ανάλογο συμβαίνει και με το ΚΚΕ. Το κομμουνιστικό ΚΚΕ μπαίνει μέσα στη Βουλή τής Δημοκρατίας και παριστάνει τον «τιμητή» των πάντων. Την ίδια ώρα που απέλυε εργαζόμενους των 500 ευρώ τής «Τυποεκδοτικής» ζητούσε στη Βουλή κατώτατο μισθό από τους «καρχαρίες» τού κεφαλαίου» 1200 ευρώ. Του πρόσφεραν δωρεάν ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες, για να υπηρετήσει υποτίθεται την ιδεολογία του και πήγε και τα πούλησε στη χειρότερη έκφραση της «Διαπλοκής» σαν ιδιωτικό περιουσιακό του στοιχείο. Κατηγορεί για τα πάντα το «κεφάλαιο» και, όταν αυτό καταλήστευσε ολόκληρη την πατρίδα μας, το ΚΚΕ έβαλε τους ροπαλοφόρους του να εμποδίσουν τον λαό ν’ αντιδράσει. Σε όλα έχει να πει τα χειρότερα, γιατί απλούστατα δεν κρίνεται ποτέ γι’ αυτά που πιστεύει και πρεσβεύει. Για όλα κατηγορεί τη Δημοκρατία, αλλά δεν «βλέπει» την ανθρώπινη τραγωδία που εξελίσσεται μπροστά στα μάτια τής ανθρωπότητας εξαιτίας τού κομμουνιστικού καθεστώτος τής Βόρειας Κορέας. Γνωρίζει τα πάντα για την εκμετάλλευση του λαού από την εξουσία, αλλά πάντα πηγαίνει πρώτο για εισπράξεις στα γκισέ της Δημοκρατίας.

Όλα αυτά είναι εγκλήματα κατά τής Δημοκρατίας, εφόσον «υπονομεύουν» τη λειτουργία της. Το ΚΚΕ συμμετέχει συνειδητά σ’ αυτήν την υπονόμευση, εφόσον θεωρητικά αποτελεί ιδεολογικό του στόχο και πρακτικά συμφέρει τα αφεντικά του. Αυτό είναι δεδομένο ότι το κάνει. Κάποιοι βάζουν το ΚΚΕ να «καπελώνει» με τον λόγο του όποιο επιχείρημα θ’ μπορούσε ν’ αναδείξει νέες πολιτικές δυνάμεις στον τόπο. Βάζουν στο «στόμα» τους ό,τι θέλουν να «κάψουν», για να μην το χρησιμοποιήσουν οι πολιτικοί τους αντίπαλοι και ανταγωνιστές τους. Ό,τι θέλουν το κάνουν να φανεί σαν δήθεν «κομμουνιστικό» ή ουτοπικό …Ό,τι έκαναν και με τη Χρυσή Αυγή από την «απέναντι» μεριά …Μια Χρυσή Αυγή, η οποία είναι στη φυλακή ως εγκληματική οργάνωση, ενώ οι χρυσαυγίτες είναι «γατάκια» μπροστά στους εγκληματίες τού ΚΚΕ. Αυτός είναι ο ρόλος τού ΚΚΕ στη Βουλή και γι’ αυτό το έχουν εκεί μέσα. Εάν δεν του εξασφάλιζαν κρατικό μισθό, το πιο πιθανό θα ήταν σήμερα να είχε εξαφανιστεί, όπως συνέβη παντού στον Δυτικό Κόσμο. Όλοι κάνουν τη δουλειά τους και το ΚΚΕ παίρνει το χαρτζιλίκι τού χαφιέ. Αυτά όλα είναι παράνομα …Στη Βουλή το ΚΚΕ δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να μπει !!!

Έξω στην κοινωνία έχει δικαίωμα να υπάρχει και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, εφόσον σέβεται το Σύνταγμα και τους νόμους …Αυτό είναι που επιβάλει η κοινή λογική, ο πολιτισμός μας και αυτό το διασφαλίζει η γενναιόδωρη Δημοκρατία …Πραγματικά γενναιόδωρη, εάν σκεφτεί κάποιος τι είδους τερατώδη μεταχείριση είχαν οι δημοκράτες μέσα στα κομμουνιστικά καθεστώτα των Στάλιν και Μάο παλαιότερα και του καραγκιόζη Κιμ-Γιονγκ-Ουν σήμερα. Αυτός ήταν κι εξακολουθεί να είναι ο κομμουνισμός όπου ασκεί εξουσία! …Μόνον στα «συστήματα» των άλλων ζητούν δικαιώματα κι ελευθερίες οι κομμουνιστές φασίστες …Στα δικά τους φροντίζουν να έχουν «γκουλάγκ» και «χαντάκια» για τους αντικαθεστωτικούς …Κάποιοι μάλλον μπερδεύονται και τη γενναιοδωρία τής Δημοκρατίας την κάνουν να εμφανίζεται σαν «χαζομάρα» της!

Όλα αυτά στην αυγή τής τρίτης χιλιετίας είναι ντροπή και μόνον που υπάρχουν. Σε μια εποχή στην οποία έχουν αποκαλυφθεί τα δεκάδες εκατομμύρια των νεκρών πολιτών που δολοφονήθηκαν από τα κομμουνιστικά καθεστώτα, είναι ντροπή οι κομμουνιστές να εμφανίζονται ως «προοδευτικοί». Σε μια εποχή στην οποία έχουν αποκαλυφθεί στρατιές εκατομμυρίων χαφιέδων τύπου ΣΤΑΖΙ, είναι ντροπή οι κομμουνιστές να εμφανίζονται ως «δημοκράτες». Σε μια εποχή —τέλος— στην οποία τα μόνα κτήνη τής εξουσίας που υπάρχουν εν ζωή είναι οι ηγέτες κομμουνιστικών συστημάτων τύπου Κίνας και Βόρειας Κορέας, είναι ντροπή οι συνοδοιπόροι τους να περνάνε έστω κι ως επισκέπτες το «κατώφλι» μιας Δημοκρατικής Βουλής …Πρέπει το σκουπιδαριό τού ΚΚΕ να φύγει με τις κλωτσιές από τη Βουλή! …Πρέπει οι συνοδοιπόροι τού παγκόσμιου κομμουνισμού —των κτηνών και των δολοφόνων— να πάνε στα σπίτια τους και αυτό μόνον ο δημοκρατικός λαός μπορεί να το επιβάλει! Μόνον με τον τρόπο αυτόν μπορεί ο ελληνικός λαός να ελπίζει σε ένα καλύτερο μέλλον …Σε ένα μέλλον, το οποίο δεν θα διαμορφώνεται από τους οπλισμένους παρακρατικούς, οι οποίοι εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ξένων.

Εάν θέλουμε λοιπόν να μας θυμούνται με ευγνωμοσύνη οι απόγονοί μας —και να μην μας καταριούνται—, πρέπει να τους αφήσουμε έναν καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που —όπως δείχνουν τα πράγματα— θα καταλήξουμε. Ήδη καταριούνται οι πάντες τη γενιά τής Μεταπολίτευσης …και δικαίως, εάν σκεφτεί κάποιος ότι «κατόρθωσαν» κι έχασαν τα πάντα και δεν άφησαν τίποτε «όρθιο» …«Έφαγαν» τον κόπο και τις συντάξεις των προηγούμενων και υποθήκευσαν το μέλλον των επόμενων …Την πιο άπληστη και άχρηστη γενιά στο σύνολο της ελληνικής ιστορίας …Τη γενιά αυτή, η οποία, ακολουθώντας τον μαρξιστή Ανδρέα, έμαθε να απαιτεί να ζει με δάνεια κι επιδόματα και να μην εργάζεται …Την πιο μαρξιστική κι αυτοκτονικά «ανθελληνική» γενιά στο σύνολο αυτής της ιστορίας …Τη γενιά που «ξέρασε» επάνω στον Ελληνισμό μαρξιστικά «σκουπίδια» σαν τον Φίλη, τον Παπαδημούλη, τον Ψαριανό, τον Μουζάλα, τον Κωνσταντίνου και πάρα πολλούς άλλους …Αυτοί ήταν οι «πραιτωριανοί» και συνένοχοι του βενιζελισμού, ο οποίος μας οδήγησε στην καταστροφή των Μνημονίων …Του βενιζελισμού των δωσίλογων Μητσοτάκηδων και Πικραμένων.

Ό,τι δεν ξεπούλησε η «γενιά τού Πολυτεχνείου» —για να πλουτίσουν σε προσωπικό επίπεδο οι «καρχαρίες» της— το άρπαξαν οι «δανειστές». Ό,τι δεν έφυγε μέσα σε κούτες από «πάμπερς», το άρπαξαν οι Γερμανοί τής Μέρκελ. Ό,τι δεν άρπαξαν οι κατά φαντασίαν «ήρωες» της μιας βραδιάς, το παρέδωσαν στους «κλητήρες» τού Μνημονίου. Εμείς είμαστε η τελευταία γενιά που έχει θεωρητικά κάποιες δυνατότητες αντίδρασης και την πιθανότητα ανάκτησης των κλεμμένων. Εάν χάσουμε την ευκαιρία αυτή, ο Ελληνισμός απλά θα «σβήσει» από έλλειψη «καυσίμων», όπως σβήνει ένα «καντήλι» όταν του τελειώνει το «λάδι» …Η Ελλάδα θα μείνει μια χώρα γερόντων και μεταναστών, που απλά θα συντηρεί μια διεφθαρμένη τάξη πάμπλουτων εξουσιαστών. Θα ερημώσει και θ’ αλλάξει «πρόσωπο» …Θα σκορπιστούν οι Έλληνες στον Κόσμο …Μέσα σε μία γενιά θα «ξεχάσουν» τη γλώσσα τους και τον πολιτισμό τους και φυσικό είναι μετά να τους «ξεχάσει» κι ο κόσμος. Ας πάει κάποιος στη Βουλγαρία να «δει» το μέλλον τής Ελλάδας.

Δυστυχώς, εξαιτίας των βενιζελικών κλεφτών και των διεφθαρμένων μαρξιστών «μπράβων» τους, εκεί φτάσαμε! Φτάσαμε στο σημείο να χάνουμε πολέμους με κατεβασμένα τα χέρια! Αρκεί να μας δώσουν ένα επίδομα και κάνουμε τα στραβά «μάτια»! Κάποτε οι Έλληνες, όταν ανέβαιναν στα τραίνα για να ξενιτευτούν, έκλαιγαν …και τώρα πείστηκαν ότι πρέπει μάλιστα και να το «γιορτάζουν» όταν βρίσκουν φτηνά εισιτήρια για να φύγουν. Κάποτε θυσιάζονταν για μια σπιθαμή γης τής πατρίδας τους και τώρα ψηφίζουν αυτούς, οι οποίοι καλούν «επενδυτές» ν’ αγοράσουν «Ελλάδα» σε τιμή «ευκαιρίας». Δεν θα περάσει πολύς καιρός που θα φανεί η τραγικότητα αυτής της κατάστασης. Πριν φτάσουμε σ’ αυτήν την καταστροφική εξέλιξη, έχουμε μια τελευταία ευκαιρία ν’ αντιδράσουμε. Σε αυτές τις εκλογές θα μας δοθεί η ευκαιρία να ξεκινήσουμε επιτέλους τη μεγάλη «μάχη», για ν’ ανατρέψουμε την «τύχη» που μας επιφυλάσσουν οι δανειστές μας …οι οποίοι τυγχάνει να είναι και τα αφεντικά των Βενιζελικών!…

…«Η πιο μεγάλη ώρα είναι ΤΩΡΑ», όπως λέει και το τραγούδι των γνωστών …«αντιστασιακών» …ΤΩΡΑ, που ο Ελληνισμός δέχεται επίθεση από παντού …ΤΩΡΑ, που οι «Πέρσες» από Ανατολή και οι «Ούννοι» από τη Δύση διεκδικούν το μεγαλύτερο τρόπαιο της ιστορίας και είναι ο ίδιος ο Ελληνισμός …Το «χρυσόμαλλο δέρας» τού ανθρώπινου πολιτισμού. Όταν μιλάμε για το μεγαλύτερο τρόπαιο της ιστορίας, κυριολεκτούμε …Τον Ελληνισμό στοχεύουν με όλα τους τα «όπλα», γιατί μόνον αυτός μπορεί να τους απειλήσει! Στην κυριολεξία θα πρέπει να στήσουμε νέες «Θερμοπύλες», για να τους σταματήσουμε …Θα πρέπει να νικήσουμε σε νέους «Μαραθώνες» και νέες «Σαλαμίνες», αφού βαλλόμαστε από παντού.

Αυτήν τη στιγμή τα φασιστικά σκουπίδια τού μαρξισμού έχουν εξαπολύσει παγκόσμια επίθεση. Απειλούν ολόκληρη την ανθρωπότητα και όχι μόνον την Ελλάδα. Αυτοί είναι που προκάλεσαν τον πόλεμο στην Ουκρανία, την οποία στήριξε με όλα τα μέσα —και εις βάρος των συμφερόντων τού ελληνικού λαού— ο δωσίλογος Μητσοτάκης. Αυτοί οι ίδιοι είναι που έφτασαν σε σημείο απόλυτης διάλυσης και παρακμής την πιο ισχυρή χριστιανική χώρα στον κόσμο. Αυτήν τη στιγμή οι ΗΠΑ υποφέρουν από την επίθεση των μαρξιστών. Η οικονομία τους έχει λεηλατηθεί. Η αγορά τους έχει συρρικνωθεί μετά από συνεχείς κι οργανωμένες καταδρομικές «επιθέσεις» όχλων. Η ενεργειακή τους αυτονομία πετάχτηκε στα σκουπίδια. Η βιομηχανική παραγωγή εγκατα­λείφθηκε κι έγινε ένας σωρός από σκουπίδια. Οι πόλεις τους καταρρέουν υπό το βάρος τής ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευ­σης. Οι τραβεστί και οι ανώμαλοι μπήκαν στα σχολεία τους και «χαϊδολογούνε» τα παιδιά τους, προσπαθώντας να τα πείσουν να «ευνουχιστούν». Οι τοκογλύφοι τούς παίρνουν τα σπίτια τους. Οι «big-Pharma» τούς «δηλητηριά­ζουν» με υποχρεωτικά εμβόλια. Τα καρτέλ των ναρκωτικών έχουν πλημμυρίσει τις «πιάτσες» των ναρκωτικών με φτηνή φαιντανύλη και τα «ζόμπι» πλέον κατακλύζουν τις γειτονιές τους. Η λογοκρισία έχει περάσει σε οργουελικό επίπεδο. Η Δικαιοσύνη έχει διπλή και τριπλή «ταχύτητα», ανάλογα μ’ αυτόν που καλείται να κρίνει. Οι εκλογές κερδίζονται από τους «εκλεκτούς» των Λεσχών και όχι από εκείνους που ψηφίζει ο λαός.

Εάν αυτά όλα τολμούν και τα κάνουν στον θεωρητικά πιο ισχυρό λαό τού κόσμου, αντιλαμβανόμαστε τι μέλλον προβλέπεται να προσφέρουν στους μισητούς Έλληνες. Εάν δεν διστάζουν να  βάλουν σε περιπέτειες αυτόν τον λαό, αντιλαμβανόμαστε τι είναι σε θέση να κάνουν εις βάρος των Ελλήνων. Εάν δεν φοβήθηκαν να προκαλέσουν πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, γιατί να φοβηθούν να βάλουν «φωτιά» στο Αιγαίο; …ΑΥΤΟΙ είναι οι «κολλητοί» των Βενιζελικών και των τοπικών λακέδων τους …Απέναντι σ’ ΑΥΤΟΥΣ τους ίδιους στέκεται σήμερα η Ελλάδα …ΑΥΤΩΝ τα συμφέροντα αντιπροσωπεύει ο αντινατιβιστής Μητσοτάκης …O Μητσοτάκης των εμβολίων τού Μπουρλά …Ο Μητσοτάκης, ο οποίος ζει κι ονειρεύεται το «great reset» τού ανώμαλου Σβαμπ και της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ …Ο μισότρελος εξουσιομανής Μητσοτάκης, που κανείς δεν γνωρίζει τι έχει συμφωνήσει με τα «αφεντικά» του πίσω από τις «πλάτες» μας για το μέλλον των Ελλήνων.  

 

ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!…

 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ «ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ» ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ !!!…

 

ΜΟΝΟΝ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ «ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ» ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ

ΚΑΙ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ !!!…

 

…ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ

ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ !!!

 

 

 

 

 photo Svitopys / https://pixabay.com 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Ένας τίτλος… Πειραιάς: Αναβίωσε και φέτος το έθιμο της Ασούρα με το αυτομαστίγωμα. Αυτός ο τίτλος μου θύμισε ένα παλιότερο άρθρο που θέλω να το μοιραστώ μαζί σας !!

Ένας τίτλος… Πειραιάς: Αναβίωσε και φέτος το έθιμο της Ασούρα με το αυτομαστίγωμα. Αυτός ο τίτλος μου θύμισε ένα παλιότερο άρθρο που θέλω να το μοιραστώ μαζί σας !!

Η Ασούρα στον Πειραιά αποτελεί ένα αρχαίο έθιμο που αναβιώνει κάθε χρόνο, προσδίδοντας ένταση και...

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This