EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
KKE,Μητσοτάκης

KKE, Μητσοτάκης και Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Τελικά είναι κομμουνιστικό το ΚΚΕ;

29 Jun, 2023

Το β μέρος του άρθρου του Π. Τραϊανού

 

Στην αρχή το έκαναν με τη δικαιολογία τού δήθεν ελέγχου τού ΚΚΕ —για την ασφάλεια της Δημοκρατίας— και στη συνέχεια την όποια δικαιολογία απλά δεν την είχαν ανάγκη …Οι ίδιοι, οι οποίοι «καταδίωκαν» σκληρά τους κομμουνιστές, ήταν εκείνοι που διόριζαν τις ηγεσίες τους …Οι ίδιοι, οι οποίοι τους «καταδίωκαν» ήταν εκείνοι που τους έβρισκαν δουλειές και τους εξασφάλιζαν χαρτζιλίκια για να επιβιώνουν. Οι Βενιζελικοί παρίσταναν τους οπλισμένους χωροφύλακες και οι δικοί τους κομμουνιστές ήταν εκείνοι που προσάγονταν στην Ασφάλεια για «ανακρίσεις». Πίσω από κλειστές πόρτες έκαναν την «πλάκα» τους και έξω απ’ αυτές έπαιρναν τους ρόλους τού διώκτη και του διωκόμενου …Τους ρόλους τού «δημοκράτη» και του «επαναστάτη». Έτσι «φτιάχνονταν» στη βενιζελική Ασφάλεια οι «ήρωες» της κομμουνιστικής «επανάστασης» …«Κυνηγούσαν» τον Ζαχαριάδη στις «γιάφκες» για να τον φυλακίσουν και μόνος του τούς έψαχνε ο Ζαχαριάδης, όταν ήθελε να κάνει κάποιο σφράγισμα στα δόντια του. Μόνον τα αγράμματα χαϊβάνια τής κομματικής βάσης παρέμεναν ιδεολογικοί κομμουνιστές, γιατί κάποιοι έπρεπε να τρώνε και μερικές πραγματικές σφαλιάρες, για να έχει «σασπένς» η παράσταση της κοροϊδίας.

Τα πράγματα άρχισαν να σοβαρεύουν, όταν μπήκαν οι Γερμανοί εισβολείς στην Ελλάδα. Οι προδότες Βενιζελικοί συνεργάστηκαν επισήμως με τους ΝΑΖΙ. Γιατί; …Για να γίνουν πλούσιοι …Γιατί αυτό επέβαλε ο μόνιμος στόχος τους, που ήταν ο προσωπικός τους πλουτισμός. Μαυραγορίτες, χαφιέδες, καταδότες, ταγματασφαλίτες, ήταν ΟΛΟΙ τους Βενιζελικοί. Δεν ήταν όλοι οι Βενιζελικοί ταγματασφαλίτες, αλλά ΟΛΟΙ οι ταγματασφαλίτες ήταν Βενιζελικοί …Λαμπράκηδες και Μητσοτάκηδες ήταν «αγκαλιά» με τους ΝΑΖΙ κατακτητές. Το ΚΚΕ εκείνη την εποχή ήταν μια οργάνωση του κοινωνικού περιθωρίου. Δεν ήταν ικανό ούτε φασαρία σε καφενείο να φέρει εις πέρας με επιτυχία. Τα λιγοστά στελέχη του τα συντηρούσαν και τα φρόντιζαν, γιατί αποτελούσαν για τους προδότες τη μεγάλη τους «επένδυση». Δεν τα άφησαν να «ξοδευτούν» στον πόλεμο και τα συντηρούσαν στις ασφαλείς φυλακές όταν ο λαός πολεμούσε στα σύνορα τους Ούννους τής εισβολής.

Γι’ αυτόν τον λόγο και ενώ σε περίπτωση πολέμου η επιστράτευση είναι υποχρεωτική και ο αρνητής εκτελείται με συνοπτικές διαδικασίες, οι ΚΚΕδες αφέθηκαν να παριστάνουν τους «επαναστάτες» στις φυλακές. Αυτό ήταν επιλογή των Βενιζελικών εφόσον αυτοί οι δειλοί τεμπέληδες θα αποτελούσαν την «έξοδο κινδύνου» τους σε περίπτωση που τα πράγματα γι’ αυτούς δεν πήγαιναν καλά. Γερμανοί ΝΑΖΙ και βενιζελικοί δωσίλογοι φρόντιζαν σαν τα «μάτια» τους τον αρχηγό τού ΚΚΕ …Οι πρώτοι γιατί γνώριζαν ότι μόνον με το ΚΚΕ στα πράγματα θα μπορούσαν ν’ απεμπλακούν αναίμακτα από την Ελλάδα —σε περίπτωση ήττας τού Ράιχ— και οι δεύτεροι γιατί είχαν σχέδιο σωτηρίας, το οποίο βασιζόταν σε ιδεολογικό «Εμφύλιο». Ο Ζαχαριάδης γι’ αυτόν τον λόγο ήταν απόλυτα ασφαλής στο ΝΤΑΧΑΟΥ τής Γερμανίας …Στα ίδια κελιά με μητροπολίτες και καθηγητές πανεπιστημίων τον είχαν τον αστοιχείωτο τενεκέ οι ΝΑΖΙ !!!

Όταν ο πόλεμος τελείωσε και ο ελλη­νικός λαός ήθελε να «σουβλίσει» ζωντανούς τούς Βενιζελικούς, έφεραν αεροπορικώς τον Ζαχαριάδη στην Ελλάδα. Γιατί; …Για να προκαλέσουν τον Εμφύλιο …Για να «λερώσουν» της Εθνική Αντίσταση και να την εμφανίσουν σαν οπλισμένη «κομμου­νι­στική» δύναμη, η οποία έχει σαν στόχο την κατάλυση της Δημοκρατίας …Για να βγουν να παραστήσουν τους «δημοκράτες», οι οποίοι θα «προστάτευαν» δήθεν τη Δημοκρατία από τους πάνοπλους «προλετάριους». Αυτό ήταν το ΤΕΛΟΣ τού κομουνιστικού ΚΚΕ …Ο Εμφύλιος ήταν η «ταφόπλακα» της όποιας κομμουνιστικότητας μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε το ΚΚΕ. Από εκείνη τη στιγμή έγινε μια κοινή εγκληματική συμμορία, η οποία απλά είχε ένα ιδεολογικού τύπου ψευδώνυμο. Οι Βενιζελικοί είχαν μπλέξει το ΚΚΕ σε ένα τρομερό εθνικό και κοινωνικό έγκλημα και αυτό ήταν καθοριστικό για τη μετέπειτα πορεία του. Από εκείνη τη στιγμή θα «έκλεινε» ως κόμμα την επαφή του με τον λαό, γιατί είχε ν’ αποκρύψει εγκλήματα και να προστατεύσει εγκληματίες !!!

…Αυτή θα ήταν η άσχημη μελλοντική «μοίρα» τού ΚΚΕ και αυτό ήταν που τους επέβαλε η συνεργασία τους με τους Βενιζελικούς. Οι Βενιζελικοί έπρεπε να γλιτώσουν τα τομάρια τους και ταυτόχρονα έπρεπε να εξυπηρετήσουν και τα αφεντικά τους. Ως υπηρέτες ξένων συμφερόντων γνώριζαν τον μεταπολεμικό ψυχροπολεμικό σχεδιασμό και με την καθοδήγηση των ξένων χρησιμοποίησαν την «απειλή» τού κομμουνισμού για να σωθούν οι ίδιοι. Με την άδεια του Λονδίνου, της Ουάσιγκτον αλλά και της Μόσχας μεθόδευσαν έναν παντελώς περιττό και καταστροφικό για την Ελλάδα Εμφύλιο, χρήσιμο μόνον στους ίδιους και βέβαια στα αφεντικά τους, τα οποία θα έθεταν τους Βενιζελικούς σε μόνιμη «ομηρία» …και βέβαια μαζί μ’ αυτούς και το ελληνικό κράτος !

Αυτό, το οποίο για όλους τους λαούς τής Δύσης ήταν ένα υποθετικό «σενάριο» σύγκρουσης με τον επεκτατικό κομμουνισμό και τους επικίνδυνους κομουνιστές, για τους Έλληνες έγινε μια αιματηρή πραγματικότητα, που στόχο είχε ν’ αποκρύψει την προδοσία των Βενιζελικών. Εκείνοι, οι οποίοι έπρεπε να παραδώσουν τα ταγματασφαλίτικα όπλα και να δικαστούν ως συνεργάτες των ΝΑΖΙ, σήκωσαν τα ίδια αυτά όπλα κατά τού λαού, για να τον «προστατεύσουν» δήθεν από τους κομμουνιστές …Τους δικούς τους κομμουνιστές, τους οποίους καθ’ όλη τη διάρκεια της Κατοχής τούς τάιζαν στις φυλακές για μελλοντική χρήση. Οι συνένοχοι εγκληματίες σκότωσαν Έλληνες πολίτες σε έναν Εμφύλιο του «κώλου», ο οποίος περιορίστηκε σε μια «γωνιά» τής Ελλάδας, για να παίζουν «κρυφτό» οι χαφιέδες και οι πράκτορες, αλλά ταυτόχρονα έκαναν κι ένα τρομερό πολιτισμικό έγκλημα …Ένα έγκλημα πολυδιάστατο και πολυεπίπεδο, εφόσον μέσα σ’ αυτό περιλαμβανόταν και το απάνθρωπο «Παιδομάζωμα»!

Όλα αυτά ΔΕΝ έγιναν τυχαία …Ήταν από την αρχή σχεδιασμένα να γίνουν έτσι! Ο Πέτρος Κόκκαλης, ο οποίος διαχειριζόταν το ταμείο τού Εμφυλίου και «εμπνεύστηκε» δήθεν το «Παιδομάζωμα» ΔΕΝ ήταν τυχαίος! …Ο «Μένγκελε» του Εμφυλίου ήταν ο «διορισμένος» από τους Βενιζελικούς αρχηγός τού εμφυλιοπολεμικού ΚΚΕ …Ο πραγματικός αρχηγός τού ΚΚΕ, ο οποίος συνδεόταν απ’ ευθείας με τα «αφεντικά» και τα συμφέροντά τους …πράγμα το οποίο δεν μπορούσε να κάνει ο αγράμματος τενεκές Ζαχαριάδης. Ο Κόκκαλης ήταν το «αφεντικό» τού βενιζελικού πλέον ΚΚΕ …Ο ανιψιός τού βενιζελικού υπουργού Λουκά Νάκου …Ο ίδιος που «ακολούθησε» τα Ελληνόπουλα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Ανατολική Γερμανία …Ο ίδιος που μεθόδευσε την προδοτική μετεγκατάστασή τους στη «Μακεδονία» τής Γιουγκοσλαβίας. Αυτός ο φανατικός Βενιζελικός «φόρτωσε» ΟΛΑ τα εγκλήματα κατά τής Ελλάδας και των Ελλήνων στο ΚΚΕ των άχρηστων και των αγράμματων. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα ΔΕΝ υπήρχε «γυρισμός» για τους ΚΚΕδες. Όλοι τους θα ήταν πλέον στην κυριολεξία «όμηροι» των Βενιζελικών …«Όμηροι» αυτών, οι οποίοι δήθεν τους καταδίωκαν με τον πιο σκληρό τρόπο.

Οι Βενιζελικοί από εκείνο το σημείο κι έπειτα θ’ αποφάσιζαν για τα πάντα σ’ ό,τι το αφορούσαν. Ό,τι ήταν πολύ «κομμουνιστικό» —και μισούσε τους βενιζελικούς ασφαλίτες και τους χαφιέδες— το άφησαν στη μέριμνα του Στάλιν και του παραπετάσματος και δεν του επέτρεψαν την «επιστροφή» στην Ελλάδα. Μόνοι τους δηλαδή αποφάσιζαν ποιοι εγκληματίες θα «ψοφούσαν» στο σιδηρούν παραπέτασμα και ποιοι θα επέστρεφαν πίσω. Όλα τα «αλληλομαχαιρώματα» με τους «έσω» και τους «έξω» ήταν τσακωμοί μεταξύ παλαιοκομμουνιστών και βενιζελικών χαφιέδων, οι οποίοι παρίσταναν τους κομμουνιστές. Από εκεί και πέρα, επειδή —ανεξαρτήτως ιδεολογικών προτιμήσεων— ΟΛΟΙ τους ήταν εγκληματίες, έπρεπε να τύχουν ειδικής μέριμνας …και αυτό ήταν ευθύνη των Βενιζελικών, οι οποίοι διαχειρίζονταν την εξουσία και ήταν οι ίδιοι που τους έμπλεξαν στο έγκλημα.

Οι ίδιοι θα μεριμνούσαν για την ασφάλεια όσων θα παρέμεναν μέσα στην ελληνική επικράτεια. Ο γέρος Παπανδρέου έφτιαξε τα «ξερονήσια» όχι για να τους τιμωρήσει, αλλά για τον ακριβώς αντίθετο λόγο …Να τους προστατεύσει από πράξεις αντεκδίκησης! Πολλά από τα «σκουπίδια» εκείνα, τα οποία «πάρκαραν» στα ξερονήσια, δεν θα ζούσαν για πολύ στην Ελλάδα, εάν αφήνονταν απροστάτευτα. Πραγματικοί εγκληματίες στον Γράμμο και το Βίτσι «βαπτίστηκαν» στα ξερονήσια «θύματα» διωγμών και «κοινωνικοί αγωνιστές» …Δολοφόνοι στα χωριά τους μετεγκαταστάθηκαν —υπό την προστασία τής Αστυνομίας— στα μεγάλα αστικά κέντρα, για να χαθούν τα «ίχνη» τους. Για όλα αυτά φρόντιζαν οι Βενιζελικοί όπως φροντίζει κάποιος τον άγριο σκύλο του, όταν τα έχει χρησιμοποιήσει σε κάποια παράνομη «κυνομαχία» με στόχο το κέρδος. Ο γέρος Παπανδρέου τούς έσωσε και ο Ανδρέας Παπανδρέου τους αποκατέστησε κοινωνικά και οικονομικά, εφόσον τους αναγνώρισε σαν δήθεν «αντιστασιακούς» και τους έδωσε μάλιστα και σύνταξη.

Αυτό το βενιζελικό πλέον ΚΚΕ το χρησιμοποιούν μεταπολεμικά κατά βούληση …Το χρησιμοποίησαν για να μας βάλουν στη Χούντα. Βενιζελικοί έκαναν τις «αποστασίες» και τους «ανένδοτους» υπό τη δήθεν «απειλή» τού δικού τους ΚΚΕ. Οι ίδιοι ήταν αυτοί που έγιναν πάμπλουτοι επί Χούντας, η οποία «υψώθηκε» με σημαία τον δήθεν αντικομμουνισμό και την «άμυνα» απέναντι στο δικό τους ΚΚΕ. Ποιοι έγιναν πάμπλουτοι επί Χούντας και εξαιτίας των φασιστικού τύπου «προνομιακών κρατικών συμβολαίων»; …Μόνον Βενιζελικοί και κανένας άλλος! …Οι Βαρδινογιάννηδες, οι Λάτσηδες, οι Κανελλόπουλοι, οι Αγγελόπουλοι, οι Μαρινάκηδες …Ηλεκτροσυγκολλητής στο Πέραμα ήταν επί Χούντας ο πατέρας Μαρινάκης και λίγες ημέρες μετά τη Μεταπολίτευση δήλωσε «Εφοπλιστής»! Ανάμεσε σ’ αυτούς και κάτι «πετυχημένοι» επαρχιώτες εργολάβοι δημοσίων έργων τής Χούντας ονόματι Τσίπρα. Αυτά ΜΟΝΟΝ στην Ελλάδα έχουν γίνει! Οι ίδιοι άνθρωποι ήταν εκείνοι που στη συνέχεια φώναζαν «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά»! Οι εκλεκτοί τής Χούντας αλληλοσυγχαίρονταν για την «αντιχουντική» τους δράση.

Αυτήν την «παράσταση» έδιναν μόνιμα μετά την πτώση τής Χούντας. Τα ίδια άτομα, τα οποία με τη βοήθεια του ΚΚΕ «έστησαν» τον Εμφύλιο, την Αποστασία, τη Χούντα, έστησαν και την «παράσταση» του «απελευθερωτικού» Πολυτεχνείου …Οι ίδιοι ακριβώς! …με τις ίδιες ακριβώς «πλάτες» των ίδιων ξένων «αφεντικών»! Ποιοι ήταν οι κυρίαρχοι της Μεταπολίτευσης; …Αυτοί, οι οποίοι ήταν «μαζί» πριν τη Χούντα κι έγιναν «χώρια» μετά απ’ αυτήν! …Οι Μητσοτάκηδες και οι Παπανδρέου! …Οι βασικές βενιζελικές οικογένειες! Ποιοι ήταν τα «εργαλεία» τους; …Τα ίδια …Οι ίδιοι «κομμουνιστές» …Οι «ήρωες» αυτοί, οι οποίοι «έριξαν» τη δική τους «Χούντα» …Αυτοί, οι οποίοι «δεν ξεχνούν τι σημαίνει Δεξιά» …Αυτοί, που, κάθε φορά που οι Μητσοτάκηδες και οι Παπανδρέου ήθελαν να παραστήσουν τους «ήρωες», γίνονταν ο πρόθυμος «σάκος τού μποξ», για να τους «χτυπήσουν»!

Εάν τα πράγματα δεν ήταν τραγικά, θα μιλούσαμε για τη μεγαλύτερη πολιτική «επιθεώρηση» όλων των εποχών! Μιλάμε για γελοία πράγμα­τα …Οι ίδιοι εκλεκτοί καλεσμένοι στις δεξιώσεις τής Χούντας ήταν και οι εκλεκτοί καλεσμένοι τής δεξίωσης της «αποκατάστασης» της Δημο­κρατίας! …Οι ίδιοι «Μπιθικότσηδες» και «Νταλάρες», οι οποίοι τραγου­δούσαν με τον «αντιστασιακό» Μίκη την «ξαστεριά» τής Μεταπολίτευσης, ήταν εκείνοι που τραγουδούσαν το «ωρέ Γιώργη Παπαδόπουλε» της Χούντας …Ο ίδιος Καζάκος, ο οποίος έπαιζε σε προπαγανδιστικού τύπου πολεμικές ταινίες τής Χούντας, έγινε βουλευτής τού «ηρωικού» ΚΚΕ τής Μεταπολίτευσης …Ο μεγάλος «διωκόμενος» της αμερικανόπνευστης Χούντας Μίκης Θεοδωράκης ήταν αυτός, ο οποίος πήγε στο Λάνγκλεϊ των ΗΠΑ, για να «σχεδιάσουν» την επάνοδο Καραμανλή στην Ελλάδα …Ο μεγάλος «δραπέτης» Μητσοτάκης, λίγες ημέρες πριν την πτώση τής Χούντας, επέστρεψε στην Ελλάδα, για να «φυλακιστεί» και ν’ «απελευθερωθεί» σαν δήθεν αντιστασιακός με την «πτώση» της!

Εδώ μιλάμε καθαρά για κοροϊδία, η οποία δεν σέβεται ούτε τα προσχήματα! …Ούτε για λόγους «βιτρίνας» δεν χρησιμο­ποίησαν άτομα που δεν ήταν δικά τους …Τόσους «πραιτωριανούς» τού βενιζελισμού δεν έχει ούτε το παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ, το οποίο είναι ο επίσημος «κληρονόμος» του. Με πρώτη την «πασιονάρια» «κομμουνίστρια» Δαμανάκη οι Βενιζελικοί ξεκίνησαν τον «χορό» τής «αντίστασης» …Κόρη βενιζε­λικού χωροφύλακα της Χούντας η «ηρωίδα» που «πολέμησε» τη Χούντα …Η εκλεκτή των τραπεζιτών και εσχάτως κάτοικος Μόντε Κάρλο. Επάνω σε τέτοιους Βενιζελικούς «χτίστηκε» όλο το «κομμουνιστικό» οικοδόμημα της Μεταπολίτευσης. Στην πραγματικότητα νομιμο­ποίη­σαν όχι το «Κομμουνιστικό Κόμμα», αλλά το δικό τους παρακρατικό εργαλείο. Έβαλαν σαν «βιτρίνα» τον αγράμματο τσομπάνη Φλωράκη και από εκεί και «πίσω» οι πάντες ήταν Βενιζελικοί! Τον έβαλαν και υπέγραψε ένα μπακαλόχαρτο, ότι δήθεν δεν «απειλεί» τη Δημοκρατία και τον έστειλαν στο «ταμείο». Έβαλαν δηλαδή το ίδιο το ΚΚΕ ως κόμμα να υπογράψει «δήλωση μετανοίας» και μετά το διαχειρίστηκαν το ίδιο ως «μεγαχαφιέ» τους. Έκαναν σε άλλη κλίμακα αυτό, το οποίο συνήθως έκαναν με τους βενιζελικούς χαφιέδες, οι οποίοι παρίσταναν τους κομμουνιστές …«Βιτρίνα» ο αγράμματος εγκληματίας τού Εμφυλίου, ο οποίος «σώθηκε» από τον Παπανδρέου στα ξερονήσια και από πίσω ΟΛΟΙ Βενιζελικοί !!!

 

 

Συνεχίζεται

 

photo Clker-Free-Vector-Images / https://pixabay.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This