EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Stephen Ross

Ο ιδιοκτήτης των Miami Dolphins Stephen Ross  σπάει τη σιωπή του

4 Feb, 2022

Ο ιδιοκτήτης των Miami Dolphins Stephen Ross  σπάει τη σιωπή του αφού ο πρώην προπονητής της ομάδας κατέθεσε μήνυση κατά του NFL για υποτιθέμενες ρατσιστικές πρακτικές προσλήψεων.

Ο Stephen Ross  εξέδωσε μια δήλωση νωρίς το πρωί της Πέμπτης, χαρακτηρίζοντας τους ισχυρισμούς του Brian Flores “ψευδείς, κακόβουλους και συκοφαντικούς”.

«Σε ό,τι αφορά τους ισχυρισμούς του Brian Flores, είμαι άνθρωπος με τιμή και ακεραιότητα και δεν μπορώ να τους αφήσω να σταθούν χωρίς να απαντήσω. Λαμβάνω μεγάλη προσωπική εξαίρεση σε αυτές τις κακόβουλες επιθέσεις και η αλήθεια πρέπει να γίνει γνωστή», είπε ο Stephen Ross  σε δήλωση.

Ο Brian Flores λέει ότι η αγωγή του κατά του NFL θα συνεχιστεί ακόμα κι αν γίνει ξανά προπονητής αυτή τη σεζόν.

«Πρόκειται για αλλαγή των πρακτικών προσλήψεων στην Εθνική Ποδοσφαιρική Λίγκα, και γι’ αυτό είναι αυτή η μήνυση», είπε ο Brian Flores την Τετάρτη στο CNN. «Θέλω να προπονήσω το ποδόσφαιρο. αυτό καλούμαι να κάνω». Ο Brian Flores λέει ότι η αγωγή του κατά του NFL για υποτιθέμενες ρατσιστικές πρακτικές προσλήψεων θα συνεχιστεί ακόμα κι αν γίνει ξανά προπονητής αυτή τη σεζόν. Η Ruthie Polinsky και ο Steve Litz του NBC 6 αναφέρουν

Ο Stephen Ross  είπε ότι χαιρετίζει μια έρευνα από το NFL σχετικά με τους ισχυρισμούς ότι πρόσφερε στον Brian Flores 100.000 δολάρια για κάθε ήττα κατά τη διάρκεια της σεζόν του 2019 για να πετύχει μια καλύτερη επιλογή στο ντραφτ. Χαιρετίζω αυτή την έρευνα και είμαι πρόθυμος να υπερασπιστώ την προσωπική μου ακεραιότητα, την ακεραιότητα και τις αξίες ολόκληρης της οργάνωσης Miami Dolphins, από αυτούς τους αβάσιμους, άδικους και απαξιωτικούς ισχυρισμούς», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η αγωγή του Flores κατατέθηκε την Τρίτη στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν. Αναζητά ομαδική δράση και απροσδιόριστες ζημιές από το πρωτάθλημα, τους Miami Dolphins, τους Denver Broncos και τους New York Giants.

Οι NFL, Dolphins, Broncos και Giants έχουν αρνηθεί τις κατηγορίες του Flores. Στη δήλωσή του, το NFL είπε ότι θα υπερασπιστεί «εναντίον αυτών των αξιώσεων, οι οποίες είναι αβάσιμες».

Ο Rod Graves, εκτελεστικός διευθυντής της Fritz Pollard Alliance και πρώην γενικός διευθυντής στο πρωτάθλημα, σημείωσε ότι η αγωγή του Flores είναι η τελευταία έκκληση για δράση για το NFL και τους ιδιοκτήτες των ομάδων του.

Η Fritz Pollard Alliance, η οποία αγωνίζεται για την ισότητα και την ένταξη στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, πήρε το όνομά της από έναν Μαύρο παίκτη και προπονητή τη δεκαετία του 1920 που βρίσκεται στο Pro Football Hall of Fame. Υποστηρίζει τη διαφορετικότητα στο NFL «μέσω της εκπαίδευσης και της παροχής στα μέλη του πόρων που θα τα βοηθήσουν να πετύχουν σε κάθε επίπεδο του παιχνιδιού».

 

Photo: dolphinswire.usatoday.com

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This