ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 26, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

“Paola Isabella Bruno”… ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

12 Sep, 2021

Ένας από τους ομορφότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στον επαγγελματικό μου χώρο, είναι και η φίλη μου η Πάολα.
Μια γυναίκα, γεμάτη ενδιαφέροντα.. Γεμάτη τρυφερότητα και ψυχική ομορφιά..
Ένας ευγενής άνθρωπος, με εξαιρετική μόρφωση, με πρότυπη παιδεία, με ήθος και ξεχωριστό πολιτισμό. Μιλάει άπταιστα την Αγγλική.. Καθώς γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη. Και έχει ζήσει χρόνια εκεί.
Μα μιλάει και άλλες ξένες γλώσσες.
…Η Πάολα Κατράντζου είναι Τηλεοπτική Παραγωγός. Από τις καλύτερες που διαθέτει ο χώρος. Μια πολύ ικανή και δραστήρια παραγωγός με σημαντικό έργο στο ενεργητικό της.Τόσο στην χώρα μας, όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής,όπου έχει αφήσει ανεξίτηλα τα δημιουργικά της ίχνη..
…Η Πάολα, να πω για όσους θυμούνται, πριν αναλάβει την θανατηφόρα της δράση η περιβόητη ”17 Νοέμβρη”, είχε μαζί με τον σύζυγό της την μεγάλη επιχείρηση ”ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ”.
Την πυρπόλησε τότε η αμφιλεγόμενη οργάνωση, μαζί με το ”Μινιόν” και τους ”Αφοι Λαμπρόπουλοι” Μια τεράστια και ανεξήγητη καταστροφή. Που δεν διέλυσε μόνο τις οικογένειες μα και την βιομηχανία ένδυσης της χώρας..
Η Πάολα και τότε ασχολείτο με την Τηλεόραση και τα διαφημιστικά της εταιρείας τους.. Με μεγάλη επιτυχία. Στην Ελλάδα έχει επιτυχώς συμμετάσχει σε μεγάλες παραγωγές. Με δύσκολες απαιτήσεις..Που πάντα με την ικανότητά της είχανε θετικά αποτελέσματα.. Αυτό δε που την χαρακτηρίζει είναι η αμεσότητα η συνέπεια και η απέραντη συγκρότηση..
…Πρόκειται για έναν αξιαγάπητο άνθρωπο,με χιούμορ με ευφράδεια, με πνευματική διαύγεια και γλυκύτητα
…Στην φωτογραφία αυτή είμαστε στην Αρχαία Κόρινθο,πλάϊ στο μουσείο, στην διάρκεια γυρισμάτων ενός ντοκυμαντέρ..
Στιγμές όμορφες, ανεπανάληπτες.. Γεμάτες δράση. Και υπέροχες εμπειρίες. Γιατί όταν δουλεύοντας έχεις πλάι σου τέτοιους ανθρώπους σαν την Πάολα Κατράντζου, τότε ναι πραγματικά η δουλειά είναι μια αδιάκοπη απόλαυση..
—Πάολα αγάπη μου. Σε ευχαριστώ για όλα. Να είσαι καλά.
Και να ξέρεις πως πάντα μες την καρδιά μου έχεις τον δικό σου χώρο..

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Οι πράκτορες της Συνοριοφυλακής έκλεισαν τη χρονιά με έναν ακόμη μήνα με ρεκόρ συλλήψεων παρανόμων μεταναστών.

Οι πράκτορες της Συνοριοφυλακής έκλεισαν τη χρονιά με έναν ακόμη μήνα με ρεκόρ συλλήψεων παρανόμων μεταναστών.

Περισσότεροι από 170.000 παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν από πράκτορες της Συνοριοφυλακής κατά μήκος των συνόρων ΗΠΑ-Μεξικού τον Δεκέμβριο του 2021, ανεβάζοντας το σύνολο για το ημερολογιακό έτος κοντά σε 1,9 εκατομμύρια, σύμφωνα με στοιχεία της Υπηρεσίας Τελωνείων και Προστασίας Συνόρων (CBP).

33 Ιστορίες για το 1821

33 Ιστορίες για το 1821

Άλλο ένα συλλογικό βιβλίο για τον ένδοξο ξεσηκωμό του 1821 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Gema με τη συμμετοχή από 33 σύγχρονους και καταξιωμένους συγγραφείς. 33 ιστορικά διηγήματα που φανερώνουν πράξεις προσώπων -αγωνιστών και απλών ανθρώπων- που συνιστούν μια ιστορία ολοκληρώνοντας εκείνες τις πτυχές του απελευθερωτικού αγώνα από τον τουρκικό ζυγό.

«Φυσικές Καταστροφές και ληξιπρόθεσμες οφειλές, επίκεντρο της συνάντησης του Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας»

«Φυσικές Καταστροφές και ληξιπρόθεσμες οφειλές, επίκεντρο της συνάντησης του Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας»

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Τάκη Παπαδόπουλο.