EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
de Santis

Ron de Santis: Η Φλόριντα είναι η πιο φιλική πολιτεία, ως προς την επιβολή του νόμου

9 Apr, 2022

Ο Κυβερνήτης Ron de Santis συνεχίζει ακάθεκτος τις προσπάθειές του να κρατήσει  σταθερά στην κατηγορία “πιο φιλική πολιτεία των ΗΠΑ, ως προς την επιβολή των νόμων”, την Φλόριντα.

Πρόσφατα υπέγραψε τη νομοθεσία που δίνει κίνητρα στους κατοίκους της Φλόριντα αλλά και σε εκτός-έδρας γνώστες, να μεταφέρουν την δραστηριότητά τους στην περιοχή.

Όπως δήλωσε συγκεκριμένα:

«Ενώ άλλες πολιτείες κακοδιαχειρίζονται, περιθωριοποιούν και αποχρηματοδοτούν την εργασία επιβολής του νόμου, στη Φλόριντα συνεχίζουμε να δίνουμε προτεραιότητα και να εκτιμούμε τους αξιωματικούς που είναι υπεύθυνοι για αυτήν. Αυτή η νομοθεσία ενθαρρύνει τους κατοίκους της Φλόριντα να ακολουθήσουν σταδιοδρομία στην επιβολή του νόμου και προσελκύει υψηλής ποιότητας αξιωματικούς από άλλες πολιτείες, που έχουν κουραστεί από την κακομεταχείριση που βιώνουν, ώστε να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στη Φλόριντα.”

Ανακοίνωσε επίσης υποτροφίες 1.000 $, μπόνους 5.000 $ και κίνητρα adoption incentives έως και $ 25.000, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι τα χρήματα αυτά είναι οι επενδύσεις που θα φέρουν όφελος.

Η εισαγγελέας Άσλεϊ Μούντι ανέφερε «Ως σύζυγος αξιωματικού επιβολής του νόμου, είναι σημαντικό για μένα να υποστηρίζουμε τους θαρραλέους άνδρες και τις γυναίκες που ορκίζονται να προστατεύσουν και να υπηρετήσουν».

Το HB 3 (η νέα νομοθεσία) θα βελτιώσει τις προσπάθειες πρόσληψης και διατήρησης των υπηρεσιών επιβολής του νόμου της Φλόριντα με:

– Παροχή μπόνους έως και 5.000 $ σε νεοπροσληφθέντες αξιωματικούς  στη Φλόριντα μέσω της δημιουργίας του Προγράμματος Πληρωμής Μπόνους 
– Καλύπτει δίδακτρα, έως και 1.000 $ επιλέξιμων δαπανών εκπαίδευσης για εκπαιδευόμενους που είναι εγγεγραμμένοι σε πρόγραμμα κατάρτισης μέσω της δημιουργίας του Florida Law Enforcement Academy Scholarship Program.
– Προσφέροντας πρόγραμμα αποζημίωσης για την πληρωμή έως και 1.000 $ εξόδων εκπαίδευσης για πιστοποιημένους αξιωματικούς  που μετεγκαθίστανται στη Φλόριντα, ή σε μέλη των ειδικών δυνάμεων, που αναλαμβάνουν χρέη αξιωματικών πλήρους ωραρίου.

 

 

Δείτε αναλυτικά τα άρθρα της νέας νομοθεσίας, στην επίσημη σελίδα του Κυβερνήτη: (photo) https://www.flgov.com/2022/04/01/governor-desantis-signs-hb-3-the-strongest-law-enforcement-recruitment-and-support-initiative-in-the-nation/ 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This