EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Ron deSantis

Ron deSantis: “Θέλουν τον πλήρη έλεγχο”

26 Apr, 2022

Μήνυμα του Ron deSantis:

<<Ως Κυβερνήτης της Ελεύθερης Πολιτείας της Φλόριντα, η ριζοσπαστική Αριστερά με έχει θέσει ως τον υπ’ αριθμόν ένα στόχο της. Δίνοντας προτεραιότητα στην ελευθερία και τα προσωπικά δικαιώματα, παλεύω ενάντια σε αυτό που θέλουν – τον πλήρη έλεγχο.

Ως βετεράνος του πολέμου στο Ιράκ και πατέρας τριών παιδιών, είμαι αυτό που φοβάται περισσότερο η ριζοσπαστική Αριστερά: ένας μαχητής.

Τα τελευταία 2 χρόνια, οι “μπλε πολιτείες”, που διοικούνται από τα όπλα της μηχανής των Δημοκρατικών, δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να περιορίσουν τις ελευθερίες των ανθρώπων που εκλέχτηκαν για να προστατεύσουν. Οι Δημοκρατικοί κυβερνήτες έχουν συνωμοτήσει με τα μέσα ενημέρωσης για να διαιρέσουν τη χώρα μας και να αφαιρέσουν τα θεόδοτα δικαιώματά μας.

Αλλά στην ηλιόλουστη πολιτεία μας, το κίνημα της ελευθερίας έχει τεράστιο αντίκτυπο σε όλους όσους αποκαλούν τη Φλόριντα “σπίτι τους”. Έχω εξασφαλίσει ότι η οικονομία μας παρέμεινε ανοιχτή, βοήθησα τις μικρές επιχειρήσεις να ευδοκιμήσουν και ανύψωσα αυτούς που τις περισσότερες φορές παραμερίζονται. Βοηθήστε με να συνεχίσω τον αγώνα για την ελευθερία μας .

Η μηχανή των Δημοκρατικών δεν έχει κρύψει το ότι είμαι ο υπ’ αριθμόν ένα δημόσιος εχθρός τους. Αντιπροσωπεύω όλα όσα προσπαθούν να σου αφαιρέσουν: την ελευθερία.

Το δικαίωμα να βγάζετε τα προς το ζην, να στέλνετε τα παιδιά σας στο σχολείο, να πηγαίνετε στην εκκλησία και αμέτρητες άλλες ελευθερίες αφαιρούνται από τους Δημοκρατικούς «ηγέτες», αλλά η Φλόριντα, αντεπιτίθεται.

Εσείς και εγώ ξέρουμε τι διακυβεύεται αυτόν τον Νοέμβριο εάν δεν επικρατήσει η ελευθερία.

Είδαμε από πρώτο χέρι τι συμβαίνει σε ένα κράτος που ελέγχεται από μια “βαρειά” κυβέρνηση: η εγκληματικότητα είναι ανεξέλεγκτη, οι επιχειρήσεις κλείνουν και οι συντηρητικές φωνές φιμώνονται.

Αυτή είναι η υπόσχεσή μου προς εσάς: Δεν θα γονατίσω στην ριζοσπαστική φιλελεύθερη μηχανή>>.

 

Ron deSantis

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This