ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

June 30, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Ron DeSantis

Governor Ron DeSantis: Κανένας δεν θα χάσει τη δουλειά του στη Florida εξαιτίας των εμβολίων

8 Nov, 2021

Σε μία συνέντευξη τύπου σήμερα ο κυβερνήτης Ron DeSantis ήταν καταπέλτης κατά των μέτρων για τα εμβόλια στους χώρους εργασίας. 

Μετά την μήνυση που κατέθεσε εναντίον της Κυβέρνησης Biden για τον εμβολιασμό στις ιδιωτικές επιχειρήσεις,  σε συνέντευξη τύπου που έδωσε σήμερα υποσχέθηκε ότι κανένας από τα Σώματα Ασφαλείας, και το Ιατικό και Νοσηλευτικό προσωπικό δεν πρέπει να χάσει τη δουλειά του στη Florida δεν θα χάσει τη δουλειά του εξαιτίας τον εμβολιασμό.

Ο εκβιασμός των εμβολιασμών είναι τουλάχιστον εκτός πραγματικότητας και αντίκειται σε κάθε επιστημονική βάση. Tο να θέλεις να απολύσεις κάποιον, ο οποίος έχει νοσήσει από τον κορονοϊό, έχει αναπτύξει αντισώματα, σημαίνει ότι δεν  λαμβάνεις υπόψη την ιατρική, Έχει ανοσία πλέον στον ιό, Αλλά  η κυβέρνηση Biden επιμένει τους εμβολιασμούς, παρότι είχε υποσχεθεί ότι δεν πρόκειται να κάνει τους εμβολιασμούς υποχρεωτικούς. Τώρα ξαφνικά βρίσκουν ότι βρισκόμαστε σε μία υποτιθέμενη δύσκολη κατάσταση και τους μετατρέψανε σε υποχρεωτικούς.. Είναι αντισυνταγματικό και εμείς θα κάνουμε τα πάντα να γίνουν όλες οι κινήσεις από την κυβέρνηση με βάση το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Έχουμε την ευθύνη να προστατεύσουμε τους πολίτες της Florida, να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα χάσουν τις δουλειές τους, να σταθούμε δίπλα σε αυτούς που τρέχουν πρώτοι για να καταπολεμήσουν τον κορονοϊό, όπως είναι το νοσηλευτικό προσωπικό και οι γιατροί.  Επίσης θα σταθούμε δίπλα στα σώματα ασφαλείας και κανείς δεν θα χάσει τη θέση του εξ αιτίας των εμβολιασμών.

Θα σταθούμε απέναντι στην κυβέρνηση Biden στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών όπως κάναμε και με την υποχρεωτικότητα της μάσκας στα σχολεία.  Για αυτό το λόγο η πολιτεία της Florida ψήφισε την Αρχή δικαιωμάτων των Γονιών σχετικά με την απόφαση για το αν θα φοράει το παιδί μάσκα στο σχολείο ή όχι.  Εκτός από μία ακατανόητη απόφαση ενός δικαστή, έχουμε κερδίσει όλες τις άλλες υποθέσεις και θα κερδίσουμε κι άλλες. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι η δημοκρατικοί της Πολιτείας μας δεν θα σταθούν δίπλα στην προσπάθεια που κάνουμε να προστατεύσουμε το νοσηλευτικό προσωπικό τους γιατρούς και τους εργαζόμενους Πολιτείας,

Με αυτά τα λόγια ολοκλήρωσε τη δήλωση του ο Κυβερνήτης της πολιτείας της Florida Ron DeSantis. Υπόσχεση του είναι να κρατήσει την πολιτεία ελεύθερη από όλους αυτούς τους εξωφρενικούς περιορισμούς της Κυβέρνησης Βiden 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This