ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

June 29, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

ΣΧΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ

4 Nov, 2021

 

…Καθημερινά διαπιστώνεται, πως ζούμε στην πιο παρακμιακή περίοδο της νεώτερης ιστορίας μας.

Με μια ιδιόμορφη δικτατορία, που πλανάται απειλητική, γύρω μας. Η όπως θα έλεγε και η μανούλα μου…

Πως πλέον ζούμε τους έσχατους καιρούς. Και το χειρότερο είναι, πως το έδαφος, για να τραφεί αυτή η μιζέρια, αυτός ο φασισμός το δώσαμε εμείς.

Με την απέραντη ανοχή μας Που την έχουμε δείξει προς όλους αυτούς τους πυλώνες που στηρίζουν τις κοινωνικές και τις πνευματικές δομές.

Ανοχή και ισχνή μνήμη. Διότι, αν υπήρχε έστω αυτή, η δεύτερη, θα μπορούσε η σύγκριση και η γνώση, να προλάβαιναν όλα αυτά τα καταστροφικά, που έχουν συσσωρευτεί στην κοινωνία μας.

Γιατί εμείς δίνουμε το δικαίωμα των αποφάσεων, στους δυο πόλους που ορίζουν, η και που καθορίζουν τις ζωές μας. Τον έναν πόλο τον αντιπροσωπεύει η πολιτική εξουσία.

Που έχει στραπατσάρει κάθε έννοια συνταγματικού δικαίου. Ο άλλος πόλος είναι ο πνευματικός. Με την ισχυρή καθοδηγητική του δομή. Αυτόν τον εκφράζει η ιεραρχία.

Η οποία, ασκεί μια εξουσία, που καμία σχέση δεν έχει με την διδαχή του ευαγγελίου. Ένας ακραίος φασισμός ίπταται πάνω από το δόγμα που κουβαλάει η συντριπτική πλειοψηφία των δεσποτάδων. Των άθλιων αυτών ”ταγών” τάχα, της εκκλησίας, που εμπαίζουν και εμπορεύονται την πίστη των ανθρώπων.

Των ”βρωμερών και σαρκοβόρων εχιδνών”, όπως τους αποκάλεσε και ο Κύριος μας. Των Γραμματέων και Φαρισαίων που τον σταύρωσαν. Και εξακολουθούν εν έτη 2021 να τον σταυρώνουν. Με μανία με μίσος και με απαξίωση.

Κι αν βάλεις δίπλα- δίπλα τις δυο αυτές ”εξουσίες”, με τις αρχές που υποχρεούνται να ακολουθήσουν: Η πολιτική το Σύνταγμα. Και η θρησκευτική το Ευαγγέλιο, Θα δεις πως η δεύτερη, η θλιβερή που δήθεν αντιπροσωπεύει τα ιδανικά της πίστης και τα πνευματικά πιστεύω του λαού, είναι χειρότερη κι ακόμα πιο κατάπτυστη από την πρώτη. Λυπάμαι… Πραγματικά λυπάμαι.

Γιατί όπως όλοι έτσι και γω θα ήθελα να εμπιστευτώ, αυτούς που υποτίθεται ερμηνεύουν το ευαγγέλιο, διδάσκοντας το. Πως όμως να εμπιστευτώ φασίστες και Θεομπαίχτες; Πως μπορώ να σεβαστώ, την απόλυτη ασέβεια; Δείτε με πόσο φασισμό, με πόσο εκβιαστικό τρόπο, ο ασεβής <<σεβασμιότατος>> Μυτιλήνης- Ερεσσού και Πλωμαρίου, στέλνει τελεσίγραφο σε 35 ανεμβολίαστους ιερείς, που οι ατυχείς, ανήκουν στην δικαιοδοσία του.

Τους στέλνει άμεσα στο χάραγμα. Και στην υποταγή του αντίχριστου. Αυτός ο.. <<σεβασμιότατος>> των οπαδών της Νέας Τάξης, Και του αφανισμού της ανθρωπότητας, όπως την γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Κι ενώ ο <<σεβασμιότατος>> ξέρει το παιχνίδι που παίζεται, σε βάρος των ανθρώπων, δεν λειτουργεί σαν εκπρόσωπος του Κυρίου μας. Σαν πνευματικό λειτουργός.

Μα σαν οπαδός των εχθρών του Ιησού Χριστού. Γι αυτό και κόβω το κεφάλι μου, πως και αυτός, όπως κι όλοι τους, δεν έχει κάνει κανένα εμβόλιο. Γιατί έχει γνώση, του τι γίνεται. Και αυτοί, όπως και οι πολιτικοί, πήραν τις ψευδείς βεβαιώσεις ανά χείρας, Και κοκορεύονται…

Και στέλνουν όλους τους άλλους στην ”μαύρη ίαση του covid” Στον στρατό που ετοιμάζουν οι επιτήδειοι για να έχουν στην υποταγή τους. Κι όσοι μεγαλόπρεπα στήθηκαν στην κάμερα και τάχα έκαναν το μπόλι ήταν… vitamin c, η φυσιολογικός ορός.

Και μόνο από τη δημοσιοποίηση της πράξης τους, φαίνεται το ψεύδος. Διότι κάθε ιατρική πράξη, έχει την κάλυψη του υψηλού της απορρήτου. Αυτή θα πρέπει να αφορά μόνο τον ιατρό και τον ασθενή του. Όχι όλο το πανελλήνιο. Άρα και μόνο η μόστρα, μαρτυράει τον στόχο.

Που ήταν απλά ο παραδειγματισμός. Για να παρασυρθούν στην παγίδα οι ευκολόπιστοι. Πάμε παρακάτω. Διορία μιας εβδομάδας έδωσε λοιπόν ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης Ιάκωβος στους ανεμβολίαστους κληρικούς.

Διαφορετικά θα τους θέσει σε αργία. Χωρίς να μισθοδοτούνται. Σύμφωνα με την εγκύκλιο που είχε την καλοσύνη να μου στείλει προς ενημέρωση μου, η καλή και άξια συνάδελφος και φίλη, Ελένη Καραπάνου Λίγκα. Όπως μαθαίνω τη ”δόξα” του Μυτιλήνης ζήλεψε και ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος Οι ιερείς που δεν εμβολιάζονται θα μένουν χωρίς μισθό. Άρα δικάζονται σε θάνατο. Από πείνα.

Πόσο ευαγγελική η απόφασή σας. Μητροπολιτάδες μου.!!!! Πόση προστυχιά είχατε στα απωθημένα σας που τώρα την απογειώνετε. Χωρίς πια κανένα πρόσχημα Δοξάστε το διάολο σας.. Δοξάστε τον Αχρείοι..


Εκβιασμός ωμός. Χωρίς το παραμικρό πρόσχημα. Ας μου πει κάποιος που αναφέρεται στο ευαγγέλιο η λέξη ”βία”. Που αναφέρεται, σε ποιο εδάφιο η λέξη ”εκβιασμός”… Το αγαθό της ελεύθερης βούλησης, δεν το γνωρίζετε; Το αγαθό της ελεύθερης απόφασης για κάθε παρέμβαση στο σώμα του ανθρώπου; Ούτε αυτό το γνωρίζετε; Χρυσοποίκιλτοι και χρυσοπληρωμένοι δεσποτάδες μου; Και λέτε θα τους κόψετε και τον μισθό.

Από τη βαθιά και γεμάτη αμαρτίες τσέπη σας, τον βγάζετε αυτό τον μισθό; Δικά σας λεφτά τους δίνετε, για να τους τα κόψετε;
Με λεφτά του κράτους αμείβονται. οι ιερείς.

Άρα δικά μας λεφτά. του λαού. Από που και με ποιο δικαίωμα τους απειλείτε ότι θα τους κόψετε τη μισθοδοσία;

Δηλαδή το μέσο επιβίωσης τους; Αει σιχτίρ όλοι σας. Σατανάδες. Πουλημένα τομάρια. Σας βαρεθήκαμε Σας σιχαθήκαμε

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This