ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

December 9, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Tyra Grove Krause

Tyra Grove Krause :”Θα μπορούμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα σε 2 μήνες”

17 Jan, 2022

Η παραλλαγή Omicron, με τα ήπια συμπτώματα κρυολογήματος, μπορεί να σημαίνει το τέλος της πανδημίας του κορωνοϊού. Σε μόλις δύο μήνες, η ζωή μας μπορεί να επιστρέψει στο φυσιολογικό, σύμφωνα με την επικεφαλής επιδημιολόγο της Δανίας Tyra Grove Krause.

 

Η Tyra βρέθηκε στο πρόγραμμα “Go Morgen Danmark” στο δανικό TV2 που η Tyra Grove Krause ρωτήθηκε για πόσο καιρό ο κορωνοϊός θα έχει καθοριστική επιρροή στις ζωές των Δανών.

– Νομίζω ότι θα έχει μέσα στους επόμενους δύο μήνες. Τότε ελπίζω να αρχίσει να υποχωρεί η μόλυνση και να επιστρέψουμε στην κανονική μας ζωή, απαντά.

Η Tyra Grove Krause επισημαίνει ότι η παραλλαγή του omikron αναλαμβάνει τώρα γρήγορα.

– Το Omikron είναι εδώ για να μείνει και θα δώσει μια αρκετά μαζική εξάπλωση της μόλυνσης τον επόμενο μήνα. Όταν τελειώσει, θα είμαστε σε καλύτερη θέση από ό,τι ήμασταν πριν, λέει όπου και καταλήγει

“Μακροπρόθεσμα, βρισκόμαστε σε μια φάση όπου ο κορωνοϊός είναι εδώ, αλλά τον έχουμε περιορίσει και μόνο οι ιδιαίτερα ευάλωτοι πρέπει να εμβολιαστούν μέχρι την επόμενη χειμερινή περίοδο”, λέει η Thyra Grove Krause, SSI.

Τα διαθέσιμα δεδομένα δείχνουν ότι στις περισσότερες περιπτώσεις τα άτομα που έχουν μολυνθεί από το μικρόν έχουν ήπια συμπτώματα που μοιάζουν με κρυολόγημα (ρινική καταρροή, πονόλαιμος, βήχας) ή καθόλου συμπτώματα.

Σύμφωνα με μελέτες, το γεγονός ότι το omicron προκαλεί μια τόσο ήπια ασθένεια οφείλεται στο γεγονός ότι η παραλλαγή προκαλεί σημαντικά μικρότερη βλάβη στους πνεύμονες αλλά προσκολλάται στην ανώτερη αναπνευστική οδό.

Photo: tv2lorry.dk

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This