ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

December 10, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στην δανία

Αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Δανία – “Δεν θα τεθούν περιορισμοί”λέει ο Υπουργός υγείας

18 Jul, 2022

Στη Δανία, ο αριθμός των μολύνσεων από τον Covid-19 αυξάνεται για πρώτη φορά σε τέσσερις μήνες, γράφει το Danmarks Radio. Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας Magnus Heunicke, αυτό οφείλεται στο ότι η νέα παραλλαγή του omicron, BA.5, φαίνεται να είναι πιο μεταδοτική από τις προηγούμενες παραλλαγές του ιού.

– Ο ιός είναι πιο μεταδοτικός από πριν, αλλά είμαστε σε πολύ χαμηλό επίπεδο εδώ στη Δανία και έχουμε συνεχή υψηλή ανοσία στον πληθυσμό, λέει στο DR.

Τα αυξανόμενα ποσοστά μόλυνσης δεν θα οδηγήσουν σε κλείσιμο της κοινωνίας ή σε ακύρωση μουσικών φεστιβάλ όπως το Roskilde Festival, διαβεβαιώνει ο Heunicke.

– Δεν είναι καθόλου σκόπιμο να επιβληθούν περιορισμοί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

– Η στρατηγική μας αφορά την αποφυγή κλεισίματος της κοινωνίας και φυσικά τη φροντίδα των ευάλωτων πολιτών μας και τη χρήση των ισχυρότερων εργαλείων μας. Κυρίως εμβολιασμός, αλλά και δοκιμές, λέει ο Magnus Heunicke.

Από την εβδομάδα 21 έως την εβδομάδα 22, σημειώθηκε αύξηση στον αριθμό των κρουσμάτων κορωνοϊού από 3.290 σε 3.805 κρούσματα. Αυτό αντιστοιχεί σε αύξηση σχεδόν 16 τοις εκατό.

Η αύξηση οφείλεται κυρίως στη νέα υποπαραλλαγή του omicron, BA.5, η οποία σύμφωνα με την SSI αναπτύσσεται και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Αν και τα ποσοστά μόλυνσης αυξάνονται, δεν παρατηρείται η ίδια τάση στις νέες εισαγωγές σε νοσοκομεία που σχετίζονται με τον κορονοϊό. Την εβδομάδα 22, ο αριθμός των εισακτέων μειώθηκε κατά 11 τοις εκατό σε 179, γράφει η SSI σε μια αναφορά.

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This