ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 22, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Δεκαπέντε φράσεις του Κυριάκου Μαριδάκη που θα σε κάνουν να δεις τη ζωή αλλιώς

22 Aug, 2021

Ο Κυριάκος Μαριδάκης είναι μια καταξιωμένη παγκόσμια προσωπικότητα του Πολιτισμού που έχει γράψει τη δική του ιστορία, διεθνώς αναγνωρίσιμος απο Αρχηγούς κρατών, εστεμμένων,  πριγκήπων και βασιλιάδων μέσα από το θεάρεστο πολιτιστικό του έργο προβάλλοντας την Ελλάδα την Ειρήνη και την Αλληλεγγύη όπως και την Ενότητα όλων των λαών της γης.

Αλτρουιστής, ειρηνιστής, ταπεινός, φιλάνθρωπος, ευγενής, ανθρωπιστής που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο συνάνθρωπος, η πατρίδα και η ανθρωπότητα, πιστεύοντας ότι μόνο με την αλληλεγγύη και με την ενότητα μπορούμε να προστατέψουμε το κοινωνικό σύνολο από οποιαδήποτε απειλή. 

Αγάπη γι’ αυτόν είναι όταν μπορείς να μοιράζεσαι όχι μόνο τις ευχάριστες στιγμές αλλά τον πόνο τις αγωνίες τις ανασφάλειες με τον άνθρωπο σου για πάντα.

Όταν αγαπάει μας λέει οτι αγαπάει πολύ και για πάντα, επιλέγοντας ανθρώπους δίπλα του με γνώμονα την ειλικρίνεια την εμπιστοσύνη και τον αλληλοσεβασμό. 

Ένας σπάνιος άνθρωπος που παρόλη τη δημοσιότητα και τις διεθνείς τιμές του, παραμένει ο ιδιος αληθινός εκφραστής ολων μας, ειλικρινής,  χωρίς δήθεν, χωρίς ψεύτικα λόγια και ξύλινο τρόπο έκφρασης. 

Ένας υπερευαίσθητος άνθρωπος που το καταλαβαίνεις από τα μάτια του, τα τραγούδια του που παίζει αυτοδίδακτος πιάνο και το αρμόνιο  και μέσα από τα άρθρα του που ανεβάζει στα μέσα μαζικής δικτύωσης, φανερώνοντας τον πλούσιο συναισθηματικό του κόσμο και τα πλούσια ψυχικά χαρίσματα.

Αποκλείστηκα  μιλάει και γράφει μεσα από την καρδιά του, τις εμπειρίες του και συγκινεί.

• Αν είναι να αγαπήσεις, αγάπησε με όλο σου το είναι, δίνοντας τα πάντα χωρίς να περιμένεις τίποτα, τότε θα μάθεις τι σημαίνει να αγαπάς πραγματικά. 

 Με πίστη στον εαυτό σου και στο Θεό μπορείς να κατακτήσεις τα πάντα.

 Με πραγματική ταπείνωση μπορείς να φτάσεις στη θέωση.

• Μη διστάσεις ποτέ να πεις αυτό που αισθάνεσαι ακόμα και εάν ενοχλεί. Άλλωστε την αλήθεια και την ειλικρίνεια όλοι σε κάποια στιγμή της ζωής τους την επιζητούν. 

 Αγάπησε πρώτα τον εαυτό σου για να σε αγαπήσουν. Σεβάσου πρώτα τον εαυτό σου για να σε σεβαστούν.

 Η Ανιδιοτέλεια και η προσφορά να γίνει κτήμα σου και μέρος της ζωής σου.

• Βάλε στόχους και οράματα για να ζεις την κάθε σου μέρα διαφορετική  με πάθος. 

 Αγάπη σημαίνει η απόλυτη πνευματική, ψυχική και συναισθηματική θεϊκή ολοκλήρωση δύο ψυχών. 

 Να αγαπάς όλο τον κόσμο, όλοι μας κατά βάθος επιζητούμε μια γλυκιά κουβέντα, ένα καλό λόγο, ενδιαφέρον και μια νοητή αγκαλιά. 

• Άνοιξε τα μάτια της ψυχής σου για να δεις τον αληθινό κόσμο γύρω σου. 

 Ευτυχία σημαίνει Αγάπη και Αγάπη σημαίνει Ευτυχία. 

 Μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι να αγαπάς και να αγαπιέσαι πραγματικά και αληθινά. 

 Ξεκίνα το ταξίδι της ζωής σου με πίστη, ακούγοντας μόνο την καρδιά και την ψυχή σου…

• Ποτέ μην σταματάς να αγωνίζεσαι και να διεκδικείς τους στόχους και τα οράματά σου, μέχρι να πραγματοποιηθούν”

 Όταν νιώσεις την αληθινή αγάπη να σου “χτυπάει την πόρτα”, να την υποδεχτείς όπως της αρμόζει, να τη σεβαστείς, να την διεκδικήσεις με πάθος, να την κοιτάξεις κατάματα και να την κατακτήσεις, να την κρατήσει όμως παντοτινά μέσα στην καρδιά και στην ψυχή σου, διαφορετικά θα την χάσεις τώρα και για πάντα”.

 

Πηγή: Poilismagazino.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Η δωρεά

Η δωρεά

Το «ιντερσίτι» των έντεκα και σαράντα πέντε το βράδυ, από Θεσσαλονίκη, είναι έτοιμο για αναχώρηση. Ο Στέφεν έχει τακτοποιήσει τις αποσκευές κι έχει βολευτεί στο κάθισμα. Η πάλη μέσα του έχει καταλαγιάσει. Το ταξίδι του άλλωστε στην Καλιφόρνια πήγε αρκετά καλά. Η σύνδεση με το μητροπολιτικό πανεπιστήμιο ήταν εποικοδομητική.

Οι νομοθέτες παροτρύνουν τον FDA να εξηγήσει την «ασυνήθιστη απόφαση» για την έγκριση των ενισχυτικών εμβολίων για τα παιδιά

Οι νομοθέτες παροτρύνουν τον FDA να εξηγήσει την «ασυνήθιστη απόφαση» για την έγκριση των ενισχυτικών εμβολίων για τα παιδιά

Είκοσι πέντε μέλη του Κογκρέσου ζητούν από τις ρυθμιστικές αρχές των φαρμάκων των ΗΠΑ, FDA, να εξηγήσουν γιατί ενέκριναν τα ενισχυτικά εμβόλια COVID-19 για παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών χωρίς να συμβουλευτούν μια ομάδα ειδικών συμβούλων.

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι  θα υποστήριζαν την προσωρινή κράτηση για μη εμβολιασμένους σε Δημοσκόπηση

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι θα υποστήριζαν την προσωρινή κράτηση για μη εμβολιασμένους σε Δημοσκόπηση

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι θα υποστήριζαν μέτρα που απαιτούν οι μη εμβολιασμένοι να ζουν προσωρινά σε «καθορισμένες εγκαταστάσεις ή τοποθεσίες» για την άρνηση του εμβολίου για τον COVID-19, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση.

Η Αγγλία τερματίζει όλα τα διαβατήρια COVID, τις εντολές μάσκας, τους περιορισμούς εργασίας

Η Αγγλία τερματίζει όλα τα διαβατήρια COVID, τις εντολές μάσκας, τους περιορισμούς εργασίας

Οι περιορισμοί, συμπεριλαμβανομένων των διαβατήριων για τον COVID-19, των εντολών για μάσκα και της εργασίας από το σπίτι θα καταργηθούν στην Αγγλία, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον.

Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας αποτυγχάνουν να αλλάξουν τους κανόνες για το filibuster για να περάσουν τα δικαιώματα ψήφου

Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας αποτυγχάνουν να αλλάξουν τους κανόνες για το filibuster για να περάσουν τα δικαιώματα ψήφου

Ο γερουσιαστής Joe Manchin (D-W.Va.) και η γερουσιαστής Kyrsten Sinema (D-Ariz.) ενώθηκαν με τους Ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές στις 19 Ιανουαρίου για να καταψηφίσουν μια προσπάθεια που κατέβαλλαν οι Δημοκρατικοί στη Γερουσία να αλλάξουν τους κανόνες της Γερουσίας των ΗΠΑ προκειμένου να περάσουν μια μεγάλη αλλαγή στον εκλογικό νόμο, που ήταν κορυφαία προτεραιότητα για τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.