EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2023

23 Jan, 2023

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2023.

ΚΡΙΟΣ 2023

Το 2023 υπόσχεται σημαντικές μεταμορφώσεις στον επαγγελματικό, στον επιχειρηματικό και στον ερωτικό σας τομέα. Θα φτάσετε αρκετά ψηλά στους στόχους σας, αλλά, ταυτόχρονα, να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε σημαντικές προκλήσεις. Η αρχή του 2023 θα είναι ενθαρρυντική για να δημιουργήσετε νέες συνεργασίες, ενώ η αποφυγή κάθε είδους διαφωνιών θα κρίνεται απαραίτητη. Οι κοινωνικές δραστηριότητες θα είναι στο επίκεντρο, ενώ ιδιαίτερα καλή τύχη θα υπάρχει στα οικονομικά, την καριέρα, την ερωτική ζωή και την υγεία σας. Αν και τα πράγματα θα πηγαίνουν προς το καλύτερο στη ζωή σας, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην κάνετε λάθη που θα έχουν διαρκή αντίκτυπο στη ζωή σας. Αρχίστε να δουλεύετε τις ιδέες σας και μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας, μείνετε πιστοί στον εαυτό σας και κάντε πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους. Οι τρέχουσες ενέργειές σας θα καθορίσουν το είδος του μέλλοντος που θα έχετε. Κοιτάζοντας μπροστά και σχεδιάζοντας το μέλλον, η επιτυχία θα εμφανιστεί στη ζωή σας.
Αισθηματικά
Θα χρειαστεί να αναπληρώσετε το χαμένο χρόνο με τα οικογενειακά σας πρόσωπα, αν θέλετε να πετύχετε ισορροπία στη ζωή σας. Οι ελεύθεροι θα είναι εύκολο φέτος να ερωτευτείτε. Θα περιτριγυρίζεστε από ανθρώπους που σας αρέσουν και θα ήθελαν να είναι κομμάτι της ζωής σας. Ωστόσο, μην βιαστείτε να αποφασίσετε σε ποιον θα ανοίξετε την καρδιά σας. Πρέπει να είστε σίγουροι ότι θα αφήσετε το σωστό άτομο να έρθει δίπλα σας και να πορευτεί μαζί σας. Οι δεσμευμένοι στην αρχή της χρονιάς, θα περάσετε μέσα από αντιξοότητες και προκλήσεις, αλλά εφόσον θέλετε να κρατήσετε τη σχέση σας δεν πρόκειται να σας διαλύσουν, αλλά θα ενισχύσουν το δέσιμο που έχετε με το σύντροφό σας.
Επαγγελματικά
Το 2023 είναι σίγουρο πω τα χρήματα δε θα είναι πρόβλημα για εσάς, αφού θα απολαμβάνετε οικονομική αφθονία και θα υπάρχει συνεχής ροή. Βέβαια, θα πρέπει να προσέχετε πώς τα ξοδεύετε, γιατί είναι επίσης σημαντικό να εξοικονομείτε. Ναι μεν μπορεί να είναι διαθέσιμα τώρα, αλλά πάντα θα υπάρχουν και στιγμές που θα δυσκολεύουν. Σίγουρα το μεγαλύτερο βάρος των οικονομικών σας θα πέφτει στην οικογένεια και το νοικοκυριό σας, εάν θα ανήκετε σε αυτούς που έχουν πάνω τους δάνεια ή επιπλέον πληρωμές. Όσοι θέλετε να προβείτε σε αλλαγή σταδιοδρομίας, το πιθανότερο διάστημα είναι να προκύψει τέλη Απριλίου μέχρι τέλος Μαΐου, αλλά θα πρέπει να έχετε ήδη καταβάλει προσπάθειες για αλλαγές.
Πριν προχωρήσετε κάντε έναν απολογισμό και επαναξιολογήστε την επαγγελματική σας πορεία. Από τον Σεπτέμβριο και μετά θα έχετε οφέλη από συνεργασίες. Με σωστό προγραμματισμό, δεν θα αντιμετωπίσετε καμία οικονομική πίεση τη νέα χρονιά.
Συμβουλή : Φροντίστε να κλείσετε σωστά και δίκαια τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε του παρελθόντος !
Ευχή για το 2023 : Σας εύχομαι η νέα χρονιά να σας δώσει φώτιση και να φερθείτε σωστά στους ανθρώπους που πιθανόν αδικήσατε !
Τυχεροί αριθμοί : 8,12,23,54,62

 

ΤΑΥΡΟΣ 2023
Το 2023 θα σας ωθήσει να αφιερωθείτε στο να ονειρευτείτε ένα λαμπρό μέλλον παρά να αποκτήσετε εφήμερα πράγματα. Σίγουρα θα χρειαστεί να θέσετε αρκετούς περιορισμούς, αλλά για να μην μπλοκαριστείτε πάρτε το πιο χαλαρά και μη πιέζεστε παραπάνω απ’ όσο μπορείτε να αντέξετε. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τη ζωή με θετική στάση. Αλλάξτε τον τρόπο που βλέπετε ότι γίνεται γύρω σας και βεβαιωθείτε ότι είστε δημιουργικοί, καινοτόμοι και χρησιμοποιείτε σωστά τις ικανότητές σας. Να είστε δυναμικοί και να εργαστείτε στο να είστε παραγωγικοί σε ότι κάνετε, μια που φέτος δεν υπάρχει χώρος για τεμπελιά. Πιέστε τον εαυτό σας για να γίνετε ο καλύτεροι που μπορείτε. Συγκεντρωθείτε στα πραγματικά θέλω σας και καταστρώστε σχέδιο για να προχωρήσετε στη ζωή σας, ακολουθώντας την καρδιά σας, αλλά χωρίς να αγνοείτε το ένστικτό σας. Αν κάτι δε σας φαίνεται σωστό και δε σας ταιριάζει μην ασχοληθείτε. Δε χρειάζεται να γίνετε κάποιοι που δεν είστε. Από το Μάιο που ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σας θα βοηθήσει να έχετε οικονομική ευημερία, καταναλώνοντας αρκετό από το χρόνο σας σκεπτόμενοι το μέλλον σας και λιγότερο εστιάζοντας στην παρούσα φάση της ζωής σας. Διατηρήστε την ευεξία σας συνδυάζοντας και τη χαλάρωση. Η επαγγελματική σας εξέλιξη θα πραγματοποιηθεί φέτος, η υγεία σας θα είναι εξαιρετική σχεδόν όλη τη χρονιά, ενώ θα απολαύσετε και μια σταθερή ερωτική ζωή.
Αισθηματικά
Η χρονιά θα ξεκινήσει με αρκετές προκλήσεις και εντάσεις για όσους είστε σε σχέση. Αρκετές φορές θα φτάσετε στα άκρα και όσο δε θα κάνετε ένα βήμα πίσω σε προβλήματα, τόσο θα κινδυνεύετε να φτάσετε σε σημείο χωρισμού.Κάνοντας λίγο στην άκρη την περίσσια περηφάνια που κουβαλάτε και σταματώντας να πιστεύετε ότι είστε καλύτεροι από το σύντροφό σας, τα προβλήματα θα ξεπεραστούν και θα σώσετε τη σχέση σας, εφόσον βέβαια σας ενδιαφέρει να τη διατηρήσετε. Το 2023 προμηνύει μια περίοδο νέων ξεκινημάτων στη ζωή σας, όπου θα κάνετε αλλαγές που θα είναι προς το συμφέρον της οικογένειάς σας. Και εφόσον τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι χαρούμενα, θα είστε και εσείς. Άρα μην αφήσετε να παρεμβαίνουν στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Επιβάλλετε κατά τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, να βεβαιωθείτε ότι δε θα εμπλέκονται τα συναισθήματά σας.
Επαγγελματικά
Το 2023 θα το χαρακτηρίζει η ευημερία σε επαγγελματικό και επιχειρηματικό επίπεδο. Σας δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνετε την εργασία σας, να προβείτε σε νέες συνεργασίες, να ζητήσετε αλλαγές θέσεως ή και καριέρας.Θα δημιουργήσετε εξαιρετικές σχέσεις με τα άτομα που συνεργάζεστε, ενώ άτομα κύρους θα είναι περήφανοι για τις προσπάθειές και τη σκληρή δουλειά σας, ανταμείβοντάς ανάλογα. Το 2023 θα έχετε έντονα την επιθυμία να αγοράσετε κάποιο ακίνητο. Καλό είναι να επενδύσετε σε περιουσιακά στοιχεία μια που η οικονομική σας κατάσταση θα είναι σταθερή, χωρίς να πάρετε παρορμητικές αποφάσεις.
Συμβουλή : Προσπαθήστε την νέα χρονιά να δώσετε περισσότερο σημασία στους ανθρώπους σας, παρά στα ακίνητα και στα χρήματά σας!
Ευχή για το 2023 : Σας εύχομαι η νέα χρονιά να σας χαρίσει υγεία και ευημερία.. Να σας βοηθήσει να καταλάβετε ότι ήρθε η στιγμή να φροντίσετε τον εαυτό σας και να ανεβείτε ακόμη ένα σκαλοπάτι επιτυχίας!
Τυχεροί αριθμοί : 4,16,27,33,45.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 2023
Τη φετινή χρονιά οι Δίδυμοι θα θέλετε να αλλάξετε δραστικά τη ζωή σας, ακόμα και αν αυτό περιλαμβάνει αλλαγή δουλειάς, κατοικίας η πεποιθήσεων.Το επικοινωνιακό σας ταλέντο θα βοηθάει να πείτε τις σωστές λέξεις την κατάλληλη στιγμή, ενώ η κοινωνικότητα και δημοτικότητά σας θα βοηθούν να είστε ευτυχισμένοι όπου και αν βρίσκεστε. Το 2023 θα μεταμορφώστε τον άμεσο φιλικό σας κύκλο και θα αλλάξετε την ποιότητα της ζωής σας. Το 2023 θα απολαύσετε τις χαρές της ζωής στο έπακρο οπότε μη βιαστείτε να απορρίψετε ευκαιρίες που θα σας κάνουν ευτυχισμένους. Αξίζετε όλη την ευτυχία που σας έρχεται και είναι καιρός να γιορτάσετε τα επιτεύγματά σας και να ζήσετε μια ζωή χωρίς προκλήσεις για λίγο. Εάν κάποιες φορές νιώσετε να παρασύρεστε σε παιχνίδια εξουσίας, αντιμετωπίστε με σύνεση τα γεγονότα, εσείς θα είστε αυτοί που θα πρέπει να επιλύσετε ζητήματα ελέγχου ή να επιβάλλετε τις πεποιθήσεις σας. Η δυναμικότητά σας θα σας ανοίξει έναν καινούριο κόσμο για να εργαστείτε πάνω σε αυτόν, αλλά αυτό δε σημαίνει πως κάθε ιδέα σας θα είναι εφαρμόσιμη. Να θυμάστε πως είστε επιρρεπείς να κάνετε το απροσδόκητο, οπότε σημειώστε τις σκέψεις σας και μετά διαλέξτε ποιες θα μπουν σε εφαρμογή. Αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και βρείτε νέους τρόπους επικοινωνίας.
Αισθηματικά
Το πάθος και ο ρομαντισμός θα βρίσκεται στην κορυφή και οι σχέσεις σας ευδοκιμήσουν. Θα υπάρχει μεγάλη κατανόηση με το σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι και φέτος θα μάθετε πώς να επικοινωνείτε καλύτερα, αλλά και πώς να εκφράζετε τα συναισθήματα σας. Οι ελεύθεροι θα είστε τυχεροί στην αναζήτηση συντρόφου, αφού θα βρείτε εκείνο το άτομο που θα σας βγάλει τον καλύτερο σας εαυτό και θα σας παροτρύνει να φτιάξετε από την αρχή τη ζωή σας. Το 2023 θα αποκτήσετε νέους φίλους που θα εκτιμήσετε την παρουσία τους στη ζωή σας. Θα σας αναζητούν πάντα για καθοδήγηση, βοήθεια και υποστήριξη, επειδή έχετε θετική επιρροή. Θα επηρεάσετε θετικά τις ζωές των κοντινών σας ανθρώπων, οπότε ξεφορτωθείτε εκείνους που η μοναδική τους πρόθεση είναι να ευδοκιμήσουν από τη σκληρή δουλειά σας χωρίς να συνεισφέρουν τίποτα στη ζωή σας.
Επαγγελματικά
Το 2023 θα είναι επαγγελματικά μια πολυάσχολη χρονιά. Θα έχετε πολλά πράγματα να κάνετε, να μάθετε και να διευρύνετε τις γνώσεις σας .Σίγουρα θα προκύψουν και προκλήσεις που θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε, αλλά δε θα πρέπει να τις αφήσετε να σας εξουδετερώσουν. Σταθείτε στο ύψος σας και κάντε ότι περνά από το χέρι σας για να τις ξεπεράσετε. Κάποιοι συνεργάτες θα ζηλέψουν την πρόοδό σας, αλλά δεν πρέπει να ασχοληθείτε μαζί τους και να τους πειράξετε. Αφοσιωθείτε στα επιχειρηματικά σας σχέδια και συνεχίστε ότι κάνετε. Στο ξεκίνημα της χρονιάς θα υπάρξει μεγάλη εισροή χρημάτων, λόγω προηγούμενων επενδύσεων, ενώ δεν αποκλείεται να πάρετε και αύξηση. Να είστε προσεκτικοί με απροσδόκητες δαπάνες που μπορεί να επηρεάσουν τα οικονομικά σας, καθώς δεν πρέπει να ξοδεύετε χρήματα σε πράγματα που δεν χρειάζεστε. Επικεντρωθείτε στις ανάγκες σας και καλύψτε τις επιθυμίες σας αφήνοντας άσκοπες αγορές για αργότερα, όταν θα υπάρχουν περισσευούμενα χρήματα.
Συμβουλή : Προσέξτε αυτήν την χρονιά, να μην αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που μπορείτε να ανταπεξέλθετε, γιατί θα εκτεθείτε και θα κουραστείτε χωρίς ιδιαίτερο κέρδος !
Ευχή για το 2023 : Σας εύχομαι η νέα χρονιά να σας χαρίσει την πολυπόθητη εργασία που στοχεύετε με τους καλυτέρους οιωνούς για σας !
Τυχεροί αριθμοί :7,19,24,36,48.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2023
Το 2023 θα ξεπεράσετε προκλήσεις και θα βάλετε σε τάξη τη ζωή σας. Διατηρήστε τον έλεγχο, πιστέψτε σε ότι έχετε και χρειάζεται για να προχωρήσετε και η πίστη στον εαυτό σας θα σας δώσει όλη την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να ξεπεράσετε δύσκολες στιγμές. Καθώς προχωρά η χρονιά, η ροή του εισοδήματός σας θα αυξάνεται. Πολλά θα λειτουργούν υπέρ σας και όλα θα γίνονται χάρη στη σκληρή δουλειά, την αποφασιστικότητα, τη δέσμευση και την επιμονή σας. Αυτή η χρονιά θα είναι η καλύτερη για να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες που εκτροχιάζουν την προσωπική και επαγγελματική σας ανάπτυξη. Θα υπάρχουν πολλά στην επαγγελματική σας ζωή που πρέπει να εξετάσετε και να διορθώσετε. Θα έχετε μπροστά σας μια μεγάλη χρονιά γεμάτη ευκαιρίες που θα πρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο. Θα ξεκινήσει αργά, αλλά στη συνέχεια και όσο περνούν οι μήνες τα πράγματα θα βελτιώνονται.Τη νέα χρονιά θα αναπτύξετε μια νέα δυνατή προσωπικότητα, ώστε να μη νιώθετε σα μαριονέτα που κινούν άλλοι τα νήματά σας. Εξελιχθείτε και προχωρήστε παρακάτω. Ακολουθήστε τις φιλοδοξίες σας πηγαίνοντας προς την κατεύθυνση που σας πάνε, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες που σας αναλογούν.
Αισθηματικά
Το 2023 θα είναι μια καλή χρονιά για να γνωρίσετε νέα άτομα και να κάνετε καινούριους φίλους. Διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο ακόμα και αν συμπεριλάβετε σε αυτόν άτομα από το παρελθόν. Θα σας ενθουσιάσει το γεγονός πως άγνωστα άτομα θα καταλήξουν για εσάς να γίνουν οικογένεια. Όσοι είστε δεσμευμένοι και θέλετε να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα παρακάτω, αυτή θα είναι η καλύτερη χρονιά για να το πράξετε. Μείνετε αφοσιωμένοι στο ταίρι σας και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους. Αποφύγετε να τσακώνεστε και να αμφιβάλλετε ο ένας για την πίστη του άλλου. Οι αδέσμευτοι το 2023 ετοιμαστείτε για μια περίοδο ευδαιμονίας και τύχης, αλλά και για το ξεκίνημα μια ρομαντικής σχέσης.
Επαγγελματικά
Θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να διασφαλίσετε ότι η καριέρα σας θα ακολουθήσει ανοδική τροχιά. Είναι στο χέρι σας να κάνετε τα πράγματα που θέλετε, που σας κάνουν χαρούμενους και αναδεικνύουν την ανταγωνιστική σας πλευρά. Επιχειρηματικά θα έχετε καλές αποδόσεις, οπότε αν στα σχέδιά σας είναι να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, αυτή είναι η καλύτερη χρονιά. Παραμείνετε πειθαρχημένοι με τα οικονομικά σας και δείξτε τη δέουσα επιμέλεια πριν ξεκινήσετε συνεργασίες. Προχωρήστε σε επενδύσεις που έχετε μελετήσει ή προβείτε στην αγορά ενός ακινήτου. Συμβόλαια και υπογραφές ευνοούνται περισσότερο το δεύτερο εξάμηνο του 2023, αν και θα πρέπει να αναλύετε κάθε πρόταση πολύ προσεκτικά καθώς οι περισσότερες θα είναι αμφίβολες.
Συμβουλή : Προσέξτε ιδιαίτερα τους γονείς, συγγενείς μεγάλης ηλικίας, που σας έχουν ανάγκη, για να μην το μετανιώσετε αργότερα! Και να θυμάστε ότι όλα δεν είναι συμφέρον και ότι πρέπει κι εσείς να δίνετε και να ανταποδίδετε αν θέλετε να έχετε τη αποδοχή και την αγάπη !
Ευχή για το 2023 : Σας εύχομαι να μπορέσετε να δείτε την θετική πλευρά της ζωής και όχι μόνο να παραπονιέστε για όλα γύρω σας ! Δείξτε ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που έχετε.
Τυχεροί αριθμοί :10,19,27,36,45.

ΛΕΩΝ 2023
Το 2023 θα σας προσφέρει ευημερία και αφθονία και όλα θα πηγαίνουν προς το καλύτερο χάρη στη δέσμευσή σας απέναντι στη σκληρή δουλειά. Ο Δίας όχι μόνο θα ενισχύσει αλλά και θα πυροδοτήσει τις φιλοδοξίες σας, οπότε να είστε συνετοί και να ελέγχετε τις επιθυμίες σας. Σε οικονομικό επίπεδο, περιορίσετε τα έξοδα και επικεντρωθείτε στην αποταμίευση. Μετακινήσεις και ταξίδια ευνοούνται ειδικά αν σχετίζονται με τον συναισθηματικό σας τομέα, καθώς η αγάπη θα αρχίσει να ανθίζει. Τολμήστε εγχειρήματα που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία, μετριάζοντας τις φιλοδοξίες σας. Το 2023 θα είναι γεμάτο με καλές προοπτικές και ως εκ τούτου, θα πρέπει να κάνετε ότι μπορείτε για να ωφεληθείτε. Τη νέα χρονιά προσπαθήστε να είστε πιο γενναιόδωροι σε όσους βρίσκονται κοντά σας και επεκτείνετε τις δραστηριότητες για να κάνετε τον κόσμο καλύτερο. Αλλάξτε ορισμένες απόψεις που έχετε για την εικόνα σας, αλλά και τον τρόπο που περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας. Δημιουργήστε νέες σχέσεις, εγγραφείτε σε ομάδες ή συλλόγους και γενικά αγαπήστε την ομαδικότητα. Συντηρητικές στρατηγικές θα σας κρατούν πίσω και εσείς πρέπει να προχωρήσετε μπροστά. Το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς, θα σας προσφέρει πολύ περισσότερα απ’ ότι μπορεί να ελπίζετε ή να περιμένετε.
Αισθηματικά
Το 2023 θα πρέπει να κάνετε ορισμένες αλλαγές στις σχέσεις σας και να βρείτε καλύτερους τρόπους επικοινωνίας. Σε εσάς εναπόκειται να διασφαλίσετε ότι θα εργαστείτε σε ότι χρειαστεί πριν τα πράγματα ξεφύγουν από τον έλεγχο σας. Σε οικογενειακό επίπεδο θα υπάρχει αρμονία και ηρεμία στις σχέσεις σας και αυτό θα είναι ένα συν για εσάς που επιλέγετε να λύνετε διπλωματικά διαφορές που έχετε με αγαπημένα σας πρόσωπα και είστε δίκαιοι στην κρίση σας. Αυτή σας η στάση θα εκτιμηθεί από πλευρά τους και για αυτό θα λάβετε την υποστήριξη που χρειάζεστε όλη τη χρονιά. Επίσης, θα συνεργαστούν μαζί σας για πράγματα που θέλετε να πετύχετε στη ζωή σας. Στον κοινωνικό σας κύκλο θα πρέπει να προβείτε σε κάποιες αλλαγές, καθώς θα ανακαλύψετε πως σας περιβάλλουν ψεύτικοι φίλοι και αυτό θα πρέπει να αλλάξει, διαφορετικά θα συνεχίσετε να προδίδεστε από τα ίδια άτομα που εμπιστεύεστε.
Επαγγελματικά
Στο ξεκίνημα της χρονιάς ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις στην καριέρα σας, εξαιτίας συνεργατών σας που νιώθουν κάπως άβολα με την καλή πορεία σας. Μη δώσετε καμία σημασία, αλλά αντίθετα συνεχίστε να κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα. Λάμψτε και παραμείνετε οι καλύτεροι στο χώρο σας. Όσο περνούν οι μήνες τα πράγματα θα βελτιωθούν, ενώ ενδέχεται να προχωρήστε και στην αλλαγή καριέρας που περιμένατε ή σε μια προαγωγή που δεν είχατε καν υπολογίσει. Το 2023 θεωρείτε μια αρκετά καλή χρονιά για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση. Θα απολαύσετε οικονομική ρευστότητα για το μεγαλύτερο διάστημα του έτους, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να επαναπαυτείτε και να μη βρείτε άλλες δραστηριότητες που δημιουργήσουν νέες πηγές εισοδήματος που θα σας επιτρέψουν να αυξήσετε κι άλλο τα έσοδα σας.
Συμβουλή : Παρ’ όλη την ομορφιά και τον δυναμισμό σας, η ανασφάλειά σας πολλές φορές σας κρατά πίσω. Τώρα στην καινούργια χρονιά θέστε εφικτούς στόχους για να τους πραγματοποιήσετε…. Γιατί μπορείτε !
Ευχή για το 2023 : Σας εύχομαι ολόψυχα το νέο έτος να είναι για σας, η αρχή μιας καινούργιας καρποφόρας καριέρας !
Τυχεροί αριθμοί : 5,12,23,30,48.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2023
Η νέα χρονιά έρχεται για να σας βοηθήσει να κάνετε φανταστικά πράγματα στη ζωή σας και πέρα από τις προσδοκίες σας. Στην αρχή του 2023 θα μπορέσετε να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα, ενώ το οικογενειακό σας περιβάλλον θα αρχίσει να σας είναι ευχάριστο. Χρησιμοποιήστε τις δυνατότητες που έχετε στη διάθεσή σας για να επιτύχετε τους στόχους σας. Αρχίστε να κινείστε βλέποντας τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά και το σύμπαν θα γίνει σύμμαχός σας. Ξεφορτωθείτε κάθε αρνητικό που υπάρχει στη ζωή σας και μπορεί να σας εμποδίσει να γίνετε καλύτεροι. Φέτος θα υπάρχει βελτίωση σε όλους τους τομείς της ζωή σας, οπότε να είστε ευχαριστημένοι με την πρόοδο που θα υπάρχει. Όλα θα πηγαίνουν προς το καλύτερο, εφόσον είστε πρόθυμοι να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να αναπτυχθεί. Βασιστείτε στη διαίσθησή σας όταν θέλετε να επενδύσετε και μην προχωρήσετε σε κάτι βασιζόμενοι μόνο σε απόψεις ή συστάσεις τρίτων προσώπων, γιατί έτσι θα βγείτε χαμένοι. Θα είστε πιο ευνοημένοι, για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Οικονομική θα διανύσετε μια πολύ παραγωγική χρονιά και οι επενδύσεις που θα κάνετε θα αποδειχθούν κερδοφόρες. Όπου υπάρχουν ευκαιρίες να έχετε πίστη στον εαυτό σας και να βελτιώσετε τη στάση ζωής που έχετε
Αισθηματικά
Το 2023 η ερωτική σας ζωή θα βρίσκεται σε σωστό δρόμο. Οι δεσμευμένοι θα βρείτε σωστούς τρόπους για να επικοινωνείτε μεταξύ σας και να αποφύγετε αντικρουόμενα συναισθήματα. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε νέες σχέσεις αντιμετωπίζοντας κάποιες προκλήσεις λόγω ιδεολογικών διαφορών, αλλά τα πράγματα θα πάνε προς το καλύτερο όσο περνάει ο καιρός. Πρέπει να κατανοήσετε καλύτερα όσους συναναστρέφεστε και να σχετιστείτε μαζί τους με σωστό τρόπο. Η φετινή χρονιά είναι ιδανική για να προγραμματίσετε αλλαγές στην προσωπική σας ζωή και να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στα μέλη της οικογένειάς σας, καθώς μπορεί να προκύψουν πολλές παρεξηγήσεις επειδή δεν είστε συγχρονισμένοι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Για να κάνετε τα πράγματα καλύτερα , αφιερώστε τους αρκετό χρόνο και μάθετε καλύτερα πως να προσαρμόζεστε μαζί τους. Η κοινωνική σας ζωή θα βελτιωθεί αρκετά και φέτος θα μάθετε πως να συνδέεστε καλύτερα με ανθρώπους και να κάνετε φίλους άτομα που μπορείτε να εμπιστευτείτε και να βασιστείτε πάνω τους.
Επαγγελματικά
Στην αρχή του έτους θα σας λείπουν τα κίνητρα για να συνεχίσετε να εξελίσσεστε επαγγελματικά και ίσως μπείτε στον πειρασμό να τα παρατήσετε, αλλά δεν πρέπει. Επιβάλλετε να εστιάσετε στα καλά πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας και να βρείτε νέους τρόπους για να παρακινήσετε τον εαυτό σας να προχωρήσει. Πάρτε έμπνευση και κίνητρα από τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν και τολμήστε μια δική σας επιχείρηση. Είναι στο χέρι σας να αναλάβετε την καριέρα σας και να κάνετε αυτό που είναι καλό για εσάς. Θα απολαμβάνετε σταθερή οικονομική ροή για όλο το χρόνο, οπότε δε θα έχετε λόγο να ανησυχείτε αφού τα έσοδα θα έρχονται όπως τα θέλετε.
Συμβουλή : Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη λέει η παροιμία, γι αυτό αυτήν την χρονιά φροντίστε να δώσετε χαρά και ταξίδια στον εαυτό σας! Τα χρόνια περνούν γρήγορα και δεν πρέπει να τα αφήνουμε να κυλούν μόνο με εργασία !
Ευχή για το 2023 : Σας εύχομαι το νέο έτος να σας χαρίσει αυτό που τόσα χρόνια κυνηγάτε και να το απολαύσετε !
Τυχεροί αριθμοί : 9,21,32,44,53.

 

 

ΖΥΓΟΣ 2023
Το 2023 σας υπόσχεται να είναι η χρονιά των σχέσεων και των κοινωνικών δραστηριοτήτων για το ζώδιο σας. Είναι απαραίτητο να διατηρήσετε την ατομικότητά σας και να μην αφήσετε να σας χειραγωγήσουν. Οι επαφές θα παίξουν όλους τους μήνες κρίσιμο ρόλο στα επιτεύγματά σας. Η νέα χρονιά θα είναι πολύ τυχερή, αφού οι πόρτες προς την επιτυχία θα είναι ορθάνοιχτες, ενώ ευκαιρίες για πρόοδο και επέκταση θα μπορούν να εμφανιστούν ανά πάσα στιγμή. Συνεχίστε να είστε δημοφιλείς στο φιλικό σας κύκλο και επιλέξτε σοφά πριν εμπλακείτε σε οποιαδήποτε νέα σχέση. Θα γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και θα συνάψετε συμμαχίες ιδιαίτερα τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο. Προσπαθήστε να γίνετε πιο ανεξάρτητοι και να δημιουργήσετε διαρκείς και ουσιαστικές σχέσεις με τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Με αυτόν τον τρόπο, θα βρίσκετε πάντα καθοδήγηση και βοήθεια όταν θα έρχεστε αντιμέτωποι με προκλήσεις. Παραμείνετε πιστοί στα θέλω σας και ζήστε με τους δικούς σας όρους αρκεί να μη βλάπτουν κανέναν γύρω σας. Γιορτάστε τα επιτεύγματά σας σε κάθε βήμα και βάλτε γερές βάσεις για το μέλλον σας. Χρησιμοποιήστε τις δημιουργικές σας δεξιότητες για να αποκτήσετε μεγαλύτερη φήμη και με την επιτυχία σας θα βοηθήσετε στην ανύψωση της καριέρας σας. Η χρονιά που έρχεται σας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και θα πρέπει να είστε έτοιμοι. Αρχίστε να ακούτε τη διαίσθησή σας, καθώς θα σας οδηγήσει στην επιτυχία !
Αισθηματικά
Φέτος θα πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας και να κάνετε ότι μπορείτε για να έρθετε πιο κοντά. Η αγάπη θα βρίσκεται παντού, επομένως τα πράγματα θα πάνε καλά ανάμεσα σας. Ενσωματώστε στην ερωτική σας ζωή το ρομαντισμό και πάθος και όχι απλά θα νιώσετε πιο ευτυχισμένοι, ίσως αποφασίσετε να μεγαλώσετε την οικογένειά σας με την απόκτηση ενός μωρού.- Οι ελεύθεροι θα έχετε αυξημένη τύχη στο συναισθηματικό τομέα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και ιδιαίτερα τους μήνες Ιούλιος και Οκτώβριος. Θα γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα που θα τραβήξουν την προσοχή σας στα πιο απροσδόκητα μέρη. Πριν προχωρήσετε σε μία σχέση, βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι να αγκαλιάσετε και να καλωσορίσετε την αγάπη στην καρδιά σας. Επιλέξτε προσεκτικά τα άτομα που θα κρατήσετε κοντά σας και επιτρέψτε στον εαυτό σας να εμπιστευθεί όσους έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο.
Επαγγελματικά
Θα υπάρξει μεγάλη βελτίωση στην καριέρα σας, αλλά πρώτα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε και να περάσετε ορισμένες προκλήσεις. Η εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας θα χρειαστεί δύναμη και ίσως να αλλάξετε πορεία κάποιοι από εσάς που είστε δημοφιλείς που ασχολείστε με τα κοινά, μιας και είναι χρονιά εκλογών… ήρθε η ώρα της αναγνώρισης. Αλώστε τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σας είναι Ηγέτης – Δικαιοσύνη και Διπλωματία…. Το 2023 θα χρειαστεί να κάνετε αρκετά επαγγελματικά ταξίδια, όπου θα γνωρίσετε σπουδαίους και σημαντικούς ανθρώπους, που θα ενθουσιαστούν μαζί σας. Μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Εκμεταλλευτείτε σωστά τις προσφορές που θα σας γίνουν και μπορούν να λειτουργήσουν υπέρ σας. Τα οικονομικά σας θα είναι εξαιρετικά και δε θα έχετε τίποτα να σας ανησυχεί αφού η ροή των εσόδων σας θα είναι σταθερή.
Συμβουλή : Επειδή βρίσκεστε στην κορυφή πρέπει να προσέχετε τον περίγυρο σας και να μην εμπιστεύεστε τόσο καλοπροαίρετα όσους και όσες σας πλησιάζουν!
Ευχή για το 2023 : Σας εύχομαι ολόψυχα στη νέα χρονιά να κάνετε μια νέα αρχή στην αισθηματική και επαγγελματική ζωή σας !
Τυχεροί αριθμοί : 8,17,27,33,42.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2023
Το 2023 θα έχετε τη δύναμη και την ενέργεια που χρειάζεται για να προχωρήσετε σε σχέδια. Πιστέψτε στον εαυτό σας και ανακαλύψτε πόσο καλύτερη μπορείτε να κάνετε τη ζωή σας. Η φετινή χρονιά για εσάς τους Σκορπιούς θα είναι άκρως επιτυχημένη, όσο αφορά την καριέρα και τον τρόπο ζωής. Θα επιθυμείτε την πρόοδο και στην πορεία μπορεί να αλλάξετε δουλειά ή τόπο εργασίας. Η τύχη θα είναι μαζί σας όλη τη χρονιά, αλλά αυτό δε σημαίνει πως όλοι οι μήνες θα κυλούν χαλαρά. Κάποιους τα πράγματα θα πηγαίνουν καλύτερα και σε κάποιους δύσκολα σε βαθμό που θα το παρατηρείτε. Φροντίστε να παραμείνετε δυνατοί και προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε κατάσταση έρθει στο δρόμο σας. Θα πετύχετε αν πιστεύετε και εμπιστεύεστε τόσο τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας . Θα απολαύσετε μια καλή χρονιά, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις αποφάσεις και τις επιλογές σας και να προχωράτε αργά σε κάποια πράγματα στη ζωή σας. Η βιασύνη πάντα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Κάντε υπομονή και σύντομα θα απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Τους πρώτους μήνες του 2023 θα νιώθετε μια ανησυχία για θέματα που θα σχετίζονται με τον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά διατηρώντας ανοιχτούς ορίζοντες και παραμένοντας δεκτικοί, θα ξεπεράσετε δυσκολίες και θα προχωρήσετε με αισιοδοξία.
Αισθηματικά
Το 2023 δημιουργήστε με το σύντροφο σας όσοι είστε δεσμευμένοι, ένα δεσμό δυνατό που δύσκολα θα μπορεί κάποιος να σπάσει ή να επηρεάσει. Προσπαθήστε να εστιάζετε πάντα ο ένας στον άλλον και να ανακαλύψετε πώς μπορείτε να κάνετε την ερωτική σας ζωή πιο ενδιαφέρουσα. Δε θα έχετε κανένα πρόβλημα στο να εκφράσετε την αγάπη σας, οπότε κάντε το σωστά. Αν πάλι αισθάνεστε εγκλωβισμένοι και πιστεύετε πως δεν μπορείτε να κάνετε τη σχέση σας να λειτουργήσει, τότε δε γίνετε να αναγκάσετε κάτι που δεν προχωράει να λειτουργήσει. Αποδεχθείτε πως πρέπει να προχωρήσετε παρακάτω και μην προγραμματίσετε κάτι που θα σας δεσμεύσει περισσότερο. Αυτό που σίγουρα θα χρειαστεί να κάνετε τη νέα χρονιά για να καλυτερέψετε τη ζωή σας σε κοινωνικό επίπεδο, είναι να μάθετε να αποδέχεστε τις απόψεις των ανθρώπων. Δε γίνεται πάντα να έχετε μόνο εσείς δίκιο.
Επαγγελματικά
Το 2023 θα κάνετε αρκετή πρόοδο στην καριέρα σας, αρκεί να συνεχίσετε να δουλεύετε εντατικά και να μη σπαταλάτε χρόνο σε άχρηστες υποθέσεις. Μείνετε αφοσιωμένοι και βεβαιωθείτε ότι ασχολείστε με ότι βελτιώνει τις προοπτικές τι σταδιοδρομίας σας. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να το κάνετε. Το πλανητικό σκηνικό του 2023 σας στηρίζει να προχωρήσετε μπροστά και το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε το πρώτο βήμα. Όμως, πριν ξεκινήσετε βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τους κινδύνους που συνεπάγεται κάθε νέα έναρξη. Το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς θα είναι κερδοφόρο και όλα όσα πάντα θέλατε θα μπορείτε να τα έχετε και θα απολαμβάνετε οικονομική αφθονία.
Συμβουλή : Η συμβουλή μου για εσάς τους αγαπημένους Σκορπιούς είναι να φροντίζετε περισσότερο τους ανθρώπους που πραγματικά σας στηρίζουν και σας βοηθούν. Η ευγνωμοσύνη είναι απαραίτητη στην ζωή όλων !
Ευχή για το 2023 : Σας εύχομαι ολόψυχα η νέα χρονιά να σας χαρίσει την συγκεκριμένη επαγγελματική επιτυχία που τόσο πολύ προσπαθείτε τα τελευταία χρόνια !
Τυχεροί αριθμοί :2,10,26,34,47.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 2023
Η νέα χρονιά θα φέρει στη ζωή σας μεγάλες ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να αναδειχθείτε, ενώ θα συμβούν όμορφα πράγματα ώστε να προχωρήσετε με τα σχέδια που έχετε βάλει στην άκρη εδώ και πολύ καιρό. Εκτιμήστε σωστά τις ικανότητες σας και μην υποβιβάζετε τα επιτεύγματα σας όσο μικρά κι αν τα θεωρείτε. Το 2023 να είστε έτοιμοι να δεχθείτε διακυμάνσεις στην καριέρα σας, ενώ θα χρειαστεί να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και πρόσθετα καθήκοντα. Σε οικονομικό επίπεδο θα διανύσετε κερδοφόρες περιόδους και θα έχετε την ευχέρεια να κάνετε σημαντικές επενδύσεις. Τα οικογενειακά σας πρόσωπα θα είναι φέτος το στήριγμα σας σε ότι αποφασίσετε να κάνετε, αφού θα παραμένουν αφοσιωμένοι σε εσάς και το μόνο που θα ζητούν για αντάλλαγμα είναι αγάπη. Παραμείνετε δυνατοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση ακόμα και όταν αντιμετωπίζετε προκλήσεις, αφού και αυτές είναι μέρος της ζωής που δεν μπορείτε να αποφύγετε και αντί να ενδώσετε σε αυτές πρέπει να βρείτε τρόπους να τις ξεπεράσετε. Με τις ικανότητες που διαθέτετε, δεν υπάρχει τίποτα που να θέλετε και δεν μπορείτε να πετύχετε. Η χρονιά θα είναι αρκετά ευνοϊκή και όλα θα λειτουργούν προς το καλύτερο στη ζωή σας. Ναι μεν θα αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις, αλλά θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε. Καλλιεργήστε υγιείς σχέσεις με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε, για να έχετε ανοδική πορεία.Βεβαιωθείτε ότι θα επιτύχετε ειρήνη, ισορροπία και σταθερότητα στον προσωπικό και επαγγελματικό σας τομέα.
Αισθηματικά
Τη νέα χρονιά δε θα υπάρχουν πολλά πράγματα που θα σας κρατούν πίσω εσάς τους αδέσμευτους. Επομένως, μπορείτε να ανοίξετε την καρδιά σας στην αγάπη και να κάνετε χώρο στη ζωή σας σε εκείνο το άτομο που θα γνωρίσετε και θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στη ζωή σας. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να παραμείνετε ειλικρινείς και πιστοί στον σύντροφο σας. Μην αφήσετε περαστικούς πειρασμούς να κυριαρχήσουν και να καταστρέψουν ότι όμορφο έχετε φτιάξει με το έτερον σας ήμισυ. Κινήσεις αγάπης και στήριξης θα κάνουν το ταίρι σας να βεβαιωθεί ότι το αγαπάτε και το εκτιμάτε, σφραγίζοντας τη σχέση σας. Στον οικογενειακό σας χώρο θα επικρατεί γαλήνη, ευτυχία και χαρά, καθώς όλες οι παρεξηγήσεις που υπήρχαν θα πάρουν τέλος και θα σας περιβάλλει ειρηνική συνύπαρξη. Μοιραστείτε συναισθήματα με άτομα που ήταν δίπλα σας, σας στήριζαν και έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σας.
Επαγγελματικά
Θα αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις εξαιτίας του Κρόνου που θα εμποδίζει την πρόοδο σας. Στη συνέχεια όλα θα έρθουν στη θέση τους, οπότε θα επιστρέψετε στην εργασία σας μελετώντας όλες τις προοπτικές της καριέρας σας. Η σωστή καθοδήγηση θα παίξει σημαντικό ρόλο και πράττοντας το και στους γύρω σας, θα χτίσετε μια σωστή συνεργασία που αποδώσει οφέλη. Έχετε ηγετικές ικανότητες και μπορείτε να κάνετε θαύματα αν πιστέψετε πραγματικά στον εαυτό σας. Τη νέα χρονιά θα υπάρχει οικονομική αφθονία, αλλά επειδή ενδέχεται να προκύψουν απροσδόκητες δαπάνες στα μέσα του έτους, πρέπει να είστε καλά προετοιμασμένοι για αυτές και να προσέχετε πώς ξοδεύετε τα χρήματα σας.
Συμβουλή : Έχετε πολλές δυνατότητες, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε τους ανθρώπους που πραγματικά σας στηρίζουν και να δώσετε περισσή σημασία σε αυτούς. Δείξτε την αγάπη σας σε αυτούς με πράξεις αγάπης … με ένα δώρο, με μια χειρονομία ευγνωμοσύνης !
Ευχή για το 2023 : Σας εύχομαι αυτή η υπέροχη χρονιά να σας φέρει την οικονομική άνοδο που τόσο πολύ αγωνίζεστε, αλλά και την επαγγελματική αναγνώριση στον κλάδο σας !
Τυχεροί αριθμοί :14,23,33,43,58.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2023
Σημαντικές αλλαγές θα μπουν σύντομα στη ζωή σας και για να υπάρξει βελτίωση θα πρέπει να τις αγκαλιάσετε. Το 2023 θα πάρετε σοφές αποφάσεις που θα αλλάξουν την πορεία της ζωής σας. Η νέα χρονιά προβλέπει ότι μπορείτε να επιτύχετε επιχειρηματικά και να προχωρήσετε ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα σας, εφόσον αποφασίσετε να εργαστείτε εντατικά και με θετική στάση. Η διατήρηση κοινωνικών σχέσεων με συνεργάτες και άτομα κύρους κρίνεται απαραίτητη. Ο Μάρτιος και ο Απρίλιος θα φέρουν σημαντικά κέρδη, οπότε θα πρέπει να εστιάσετε στον οικονομικό τομέα περισσότερο. Θα υπάρξει ένας συνολικός μετασχηματισμός, όπου θα μπορείτε να αλλάξετε από το στυλ σας, μέχρι σημαντικά πράγματα. Ο Ιούλιος και ο Σεπτέμβριος θα είναι δύο σημαντικοί μήνες για να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά στην επιτυχία, ενώ οι οικονομικές σας ανησυχίες θα μειωθούν σημαντικά. Φέτος θα πετύχετε πολλά παίρνοντας ρίσκα και όχι καθισμένοι στην άκρη και παρακολουθώντας απλά τις εξελίξεις. Βγείτε έξω από το καβούκι σας και ξεκινήστε τα σχέδιά σας. Σπουδαία έργα θα υπάρξουν στη ζωή σας, αν εκτιμήσετε σωστά τις ικανότητες σας. Η θετική στάση και η αισιοδοξία, θα σας επιτρέψουν να φτάσετε στο υψηλότερο σκαλί της επιτυχίας.
Αισθηματικές
Το 2023 θα σας βοηθήσει να καλλιεργήσετε ευνοϊκό κλίμα στις σχέσεις σας, ιδιαίτερα στις συναισθηματικές. Κάντε το καλύτερο που μπορείτε στη σχέση με το σύντροφο σας όσοι είστε δεσμευμένοι και μην ακούσετε τρίτα πρόσωπα που σκοπό τους έχουν να ανακατευτούν στη ζωή σας, μεταφέροντάς σας αρνητικά λόγια. Οι αδέσμευτοι θα αρχίσετε να βγαίνετε ξανά. Έχει περάσει καιρός από τότε που ήσασταν πιο δοτικοί με τους γύρω σας και φέτος θα νιώθετε έτοιμοι να ανοίξετε την καρδιά σας στην αγάπη και να της δώσετε άλλη μια ευκαιρία. Οι πλανήτες ευθυγραμμίζονται υπέρ σας, επομένως τα πράγματα θα πάνε προς το καλύτερο και προς όφελός σας. Οι φιλικές σας σχέσεις θα είναι εντυπωσιακές, καθώς φροντίζετε για τις φιλίες σας και εκτιμάτε τη θετική επίδραση που σας αφήνουν. Φέτος, θα έχετε έντονα τη διάθεση να εξυπηρετείτε άλλους, γιατί θα θέλετε να βλέπετε γύρω σας ευτυχισμένα πρόσωπα.
Επαγγελματικές
Επιτυχημένες και ουσιαστικές σχέσεις θα απολαύσετε και σε επαγγελματικό επίπεδο με το ξεκίνημα της χρονιάς. Δε θα έχετε πρόβλημα να εκφράσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας και θα ξέρετε πως θα ακουστείτε και θα σας προσέξουν. Διαλέξτε προσεκτικά στόχους και σχέδια που θέλετε να ακολουθήσετε, καθώς σε κάποια από αυτά θα δυσκολευτείτε να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους να σας στηρίξουν και μόνοι σας θα είναι σχεδόν ακατόρθωτο να προχωρήσετε. Μόνο εσείς μπορείτε να προσδιορίσετε και να καταλάβετε τι είναι καλό για εσάς. Μείνετε σε ότι μπορεί να σας φέρει καινούριες ευκαιρίες στο δρόμο σας και να σας ανυψώσει ηθικά, επαγγελματικά, αλλά και συναισθηματικά. Η οικονομική σταθερότητα θα είναι αρκετή, ώστε να σας επιτρέψει να φροντίσετε τις ανάγκες σας, να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας και να τακτοποιήσετε τα χρέη σας.
Συμβουλή : Ήρθε η ώρα να αναλάβετε τις υποχρεώσεις σας απέναντι στους ανθρώπους που πιθανόν αδικήσατε στο παρελθόν. Ήρθε η στιγμή να διορθώσετε όλα τα κακώς κείμενα της ζωής σας. Κάντε το τώρα !
Ευχή για το 2023 : Σας εύχομαι να βρείτε επιτέλους την ψυχική ελευθερία και ηρεμία μετά από τις σωστές αποφάσεις και ενέργειες σας και να ζήσετε αυτήν την χρονιά χωρίς επιπλέον υποχρεώσεις και προβλήματα !
Τυχεροί αριθμοί :9,12,23,37,40.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2023
Θα έχετε μια αρκετά αξιοπρεπή και ευνοϊκή χρονιά. Θα αρχίσουν να εμφανίζονται στη ζωή σας πράγματα στα οποία κάποτε δεν είχατε ελπίδα. Το 2023 θα είναι γεμάτο ελπίδα, αισιοδοξία, δεσμεύσεις και θετικές εξελίξεις. Νέες εμπειρίες θα καθορίσουν την κατεύθυνση που πρέπει να πάρετε, αν και πολύ σύντομα θα μπορείτε να εργαστείτε στους στόχους σας και να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Συνεχίστε να νιώθετε ευτυχείς, καθώς θα έχετε ότι χρειάζεται για να βελτιώσετε τη ζωής σας και να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες σας. Προκλήσεις θα έρχονται και θα φεύγουν, αλλά θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να τις αντιμετωπίσετε. Θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο σε επαγγελματικό επίπεδο και οι εργασίες σας θα κυλούν χωρίς προβλήματα, ενώ το οικογενειακό σας περιβάλλον θα περιβάλλετε από χαρά και ευτυχία. Η νέα χρονιά είναι θετική για να πάρετε δεσμεύσεις ή να μεγαλώσετε την οικογένειά σας με νέα μέλη, αλλά να θυμάστε πως δε θα πρέπει να παραμελήσετε την υγεία σας και να κουράζετε τον οργανισμό σας αν δε θέλετε να αντιμετωπίσετε προβλήματα υγείας. Νέες ευκαιρίες θα έρθουν στη ζωή σας και θα είναι στο χέρι σας να τις χρησιμοποιήσετε για να καλυτερέψετε το μέλλον σας. Η καλή τύχη θα σας χαμογελάει, ενώ ότι σχέδια είχατε ξεκινήσει και είχαν σταματήσει, θα ξαναπάρουν μπροστά.
Αισθηματικά
Η Αφροδίτη ως πλανήτης της αγάπης, φέτος έχει βάλει σκοπό να ασκήσει την επιρροή της για να επιτρέψει να απολαύσετε υγιείς και ευτυχισμένες σχέσεις με περιθώρια επισημοποίησης και απόκτησης απογόνου. Θα είναι εύκολο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας προς το σύντροφό σας, όσοι είστε δεσμευμένοι, καθώς θα υπάρχει άπλετη κατανόηση και πολύ καλή επικοινωνίας. Όσοι είστε αδέσμευτοι ή έχετε βγει από μια σχέση που σα ράγισε την καρδιά, το 2023 θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε και να ξεκινήσετε μια νέα σχέση. Στον οικογενειακό σας χώρο δε θα ξέρετε τι να χειριστείτε πρώτα, καθώς όλα θα σας φαίνονται σημαντικά. Όμως, για να κυλούν όλα αρμονικά θα πρέπει πρώτα να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και μετά να βάλετε τάξη ή να αναλάβετε ευθύνες για άλλα μέλη της οικογένειάς σας. Επεξεργαστείτε σχέδια που έχετε και ζητήστε τη βοήθειά τους για την επίτευξη ενότητας, ειρήνης και αρμονίας στον προσωπικό σας χώρο.
Επαγγελματικά
Η καριέρα σας φέτος θα έχει ανοδική τροχιά και θα πρέπει να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας. Οι συνεργάτες σας αλλά και άτομα κύρους, θα αισθάνονται περήφανοι για εσάς και υπάρχει πιθανότητα να λάβετε αύξηση ή προαγωγή. Βέβαια, αν σκέφτεστε να αλλάξετε πορεία στην καριέρα σας, αυτή δεν είναι η καλύτερη χρονιά για να το κάνετε. Πάρτε το χρόνο σας και αξιολογήστε τις επιλογές που έχετε. Μείνετε σε αυτό που κάνετε και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές που τόσο επιθυμείτε. Θα υπάρχει σταθερή εισροή στα έσοδα σας και θα έχετε όσα χρειάζεστε για να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας, αλλά προσέξτε να μην ξοδεύετε τα χρήματά σας σε πράγματα που δεν χρειάζεστε.
Συμβουλή : Δώστε περισσότερη σημασία στην οικογένεια, γιατί σε αυτήν καταφεύγετε σε κάθε δυσκολία ! Δείξτε έμπρακτα την αγάπη σας στους ανθρώπους σας !
Ευχή για το 2023 : Σας εύχομαι στην νέα χρονιά να βρείτε το ταίρι που επιθυμείτε με ένα αίσιο τέλος. Και κάποιοι από εσάς θα ανανεωθείτε μετά από έναν χωρισμό !
Τυχεροί αριθμοί :2,23,31,39,46.

 

ΙΧΘΕΙΣ 2023
Οι προβλέψεις του 2023 για εσάς υποδηλώνουν ότι θα ανανεώσετε τις σχέσεις και τις επαφές σας. Η αυτοπεποίθηση σας θα εκτιναχθεί στα ύψη και κατά συνέπεια θα αναλάβετε νέα εγχειρήματα. Θα αντιμετωπίσετε αρκετές προκλήσεις στην επαγγελματική σας ζωή, αλλά θα τις ξεπεράσετε με διακριτικότητα και διατηρώντας τις ισορροπίες. Οικονομικά θα έχετε μια αρκετά καλή χρονιά, παρόλο που η ενέργεια σας θα κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα και θα πρέπει να βρίσκετε χρόνο για να ξεκουράζεστε και να χαλαρώνετε. Θα έχετε αρκετό δρόμο να διανύσετε για να επιτύχετε σταθερότητα στη ζωή σας και να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Όμως, παραμείνετε αισιόδοξοι και αρπάξτε κάθε ευκαιρία που θα εμφανίζεται στο δρόμο σας. Το 2023 θα επιτύχετε ανάπτυξη και η ζωή σας δεν θα παραμείνει στην ίδια θέση γιατί είστε αποφασισμένοι να τα πάτε καλύτερα. Περιβάλετε τον εαυτό σας με θετικές επιρροές και ανθρώπους στους οποίους μπορείτε να βασιστείτε και να ακουμπήσετε πάνω τους αν χρειαστεί. Το δεύτερο εξάμηνο θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μια ενδοσκόπηση στα πεπραγμένα σας και να βάλετε τάξη στα όνειρά σας. Οι αλλαγές ποτέ δεν είναι εύκολες, αλλά πολλές φορές κρίνονται απαραίτητες για να καλυτερέψει το παρόν και το μέλλον.
Αισθηματικά
Σχέσεις εξ’ αποστάσεως θα μπορέσουν φέτος να ευδοκιμήσουν και τα χιλιόμετρα που θα σα χωρίζουν δε θα είναι ικανά να μπουν εμπόδιο στα συναισθήματά σας. Οι δεσμευμένοι ίσως χρειαστεί να μιλήσετε περισσότερο με το ταίρι σας και να διαχειριστείτε καταστάσεις μεταξύ σας, βρίσκοντας κοινούς τρόπους αντιμετώπισης και όχι ο καθένας μόνος του. Εάν δεν μπορείτε να καταλάβετε πώς να προσεγγίσετε το πρόβλημα, δεν είναι κακό να πάρετε τη γνώμη ενός ειδικού. Φροντίστε να επιτύχετε αρμονία στον προσωπικό σας χώρο, καθώς η οικογένεια θα έχει για εσάς μεγάλη σημασία και πληγώνεστε όταν δεν έχετε καλές σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μειώστε τις ευθύνες που έχετε απέναντι τους και χειριστείτε μόνο αυτές που μπορείτε. Τις υπόλοιπες αφήστε τις σε όσους είναι ικανοί να τις αντιμετωπίσουν. Κρατήστε κοντά σας πολύτιμους φίλους που μπορούν να σας στηρίξουν σε δύσκολες καταστάσεις που θα υπάρξουν στη ζωή σας και θα είστε ευγνώμονες για την παρουσία τους.
Επαγγελματικά
Ξέρετε τι θέλετε και πώς να το πετύχετε, άρα η καριέρα σας θα έχει ανοδική πορεία. Ακόμα και αν θα πρέπει να ανταγωνιστείτε άτομα που εποφθαλμιούν τη θέση σας, έχετε τη δυναμικότητα και το σθένος για να βγείτε μπροστά και να διεκδικήσετε αυτά ου σας ανήκουν. Σταθείτε στο ύψος σας και μην αφήσετε κανέναν να σας εκφοβίσει ή να σας υποτάξει, όταν πρόκειται για την επαγγελματική σας πρόοδο. Οδηγήστε τη ζωή σας προς τη σωστή κατεύθυνση και ασκήστε θετικές επιρροή στους ανθρώπους που σας κοιτάζουν ψηλά. Σε ότι κάνετε για να πετύχετε περισσότερα σχετικά με το επάγγελμά σας, μην συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο. Οι οικονομικές σας απολαβές θα βελτιωθούν αισθητά και θα πρέπει να είστε περήφανοι για τα επιτεύγματά σας, αλλά και για τα σχέδια σας που έφεραν περισσότερα εισοδήματα. Θα διαπρέψετε σε ότι στόχο θέσετε, διατηρώντας ταυτόχρονα σταθερό εισόδημα για εσάς και την οικογένειά σας.
Συμβουλή : Αυτή τη χρονιά φρόντισε να οδηγήσεις την εργασία σου αλλά και την ζωή σου, εκεί ακριβώς που θα είσαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος ! Στην απόλυτη επιτυχία ! Μην αναλώνεσαι σε ανθρώπους και καταστάσεις που όχι μόνο δεν σου προσφέρουν αλλά σου αφαιρούν την ενέργεια σου με την τοξικότητα τους! Εστίασε στους ανθρώπους που είναι κοντά σου με πράξεις και δώσε την αγάπη σου!
Ευχή για το 2023 : Σας εύχομαι ολόψυχα αυτή τη νέα χρονιά να γίνει σταθμός της ζωής σας, με ένα αισθηματικό ξεκίνημα με αίσιο τέλος! Την δημιουργία μιας οικογένειας και ενός απογόνου !
Τυχεροί αριθμοί : 1,13, 33,42,46.

 

 

2

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This