ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

November 26, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek

Η Γλώσσα μου

18 Aug, 2021

Η Ιωάννα Λαζάρου διαβάζει κάτι πολύ όμορφο. Κάτι που πραγματίκα θα μιλήσει μέσα απο την ψυχή σας. Διαβάζει για την γλώσσα μας. Την ελληνική γλώσσα που δεν την αφήνουμε να ακουστεί. Δεν αφήνουμε ελεύθερες αυτές τις λέξεις, να τις μάθει ο κόσμος. Η Ιωαννα Λαζάρου διαβάζει ένα κείμενο που παρομοιάζει τις λέξεις σαν τα πουλιά, που χάνονται στον αέρα. Που φεύγουν χωρίς να αναγνωριστούν, ούτε να ακουστούν για να τις μάθει ο κόσμος. Υπάρχουν τόσες όμορφες λέξεις στην ελληνική γλώσσα, που ποτέ δεν ψάξαμε και απλά τις αφήνουμε φεύγουν. Μην τις αφήνετε να φεύγουν. Κρατηστέ τες στις καρδίες σας. Είναι οι ρίζες μας και η κληρονομία μας. Αγαπήστε αυτές τις λέξεις. Είναι τα παιδία μας και πρέπει να τις προσέχουμε και αφήνουμε τις λέξεις να πετάνε ψηλά και να ακούγονται τόσο δυνατά, που να ακούγεται σε όλο τον κόσμο. 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This