ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 26, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Αριζόνα

Η επανακαταμέτρηση στην Αριζόνα επιβεβαιώνει τη νίκη του Biden

24 Sep, 2021

Η Γερουσία της Πολιτείας της Αριζόνα, η οποία ελέγχεται από τους Ρεπουμπλικανούς, ενέκρινε και ξεκίνησε η επανακαταμέτρηση των ψήφων στην κομητεία της Maricopa , για τις προεδρικές εκλογές του 2020.

Η Πολιτεία προσέλαβε την εταιρεία Cyber Ninjas, οι οποίοι πραγματοποίησαν την επανακαταμέτρηση. αναμένεται να δώσουν το επίσημο πόρισμα σήμερα στις 1:00 μετά μεσημβρίας ώρα Αριζόνας.

Σύμφωνα με προσχέδιο που διέρρευσε στον τύπο, η επανακαταμέτρηση από την εταιρεία Cyber Ninjas, έδειξε ότι ο πρόεδρος Βiden όντως κέρδισε τις εκλογές στην κομητεία αυτή και μάλιστα με μεγαλύτερη διαφορά από το ανακοινωθέν αποτέλεσμα του Νοεμβρίου του 2020. Για την ακρίβεια, τα αποτελέσματα που είχαν ανακοινωθεί στην κομητεία της Maricopa ανακοίνωσαν ότι, ο πρόεδρος Biden κέρδισε με διάφορα 45,109 ψήφων, ενώ κατά την επανακαταμέτρηση βρέθηκε ότι η διαφορά ήταν 45,469 ψήφοι.

Αποτελέσματα δεν είναι τελειωτικά, σύμφωνα με το προσχέδιο που διέρρευσε, Λόγω του γεγονότος ότι,ι ακόμα η αναφορά δεν έχει παρουσιαστεί στη Βουλή της Πολιτείας της Αριζόνα. Επισήμως.

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της κομητείας Maricopa, Jack Sellers, δήλωσε: «Αυτό σημαίνει ότι ο εξοπλισμός αρίθμησης μετρούσε τις κάλπες όπως έπρεπε και τα αποτελέσματα αντικατοπτρίζουν τη θέληση των ψηφοφόρων. Αυτό πρέπει να είναι το τέλος της ιστορίας. Όλα τα άλλα είναι απλά θόρυβος ».

Photo: kawc.org

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Οι πράκτορες της Συνοριοφυλακής έκλεισαν τη χρονιά με έναν ακόμη μήνα με ρεκόρ συλλήψεων παρανόμων μεταναστών.

Οι πράκτορες της Συνοριοφυλακής έκλεισαν τη χρονιά με έναν ακόμη μήνα με ρεκόρ συλλήψεων παρανόμων μεταναστών.

Περισσότεροι από 170.000 παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν από πράκτορες της Συνοριοφυλακής κατά μήκος των συνόρων ΗΠΑ-Μεξικού τον Δεκέμβριο του 2021, ανεβάζοντας το σύνολο για το ημερολογιακό έτος κοντά σε 1,9 εκατομμύρια, σύμφωνα με στοιχεία της Υπηρεσίας Τελωνείων και Προστασίας Συνόρων (CBP).

33 Ιστορίες για το 1821

33 Ιστορίες για το 1821

Άλλο ένα συλλογικό βιβλίο για τον ένδοξο ξεσηκωμό του 1821 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Gema με τη συμμετοχή από 33 σύγχρονους και καταξιωμένους συγγραφείς. 33 ιστορικά διηγήματα που φανερώνουν πράξεις προσώπων -αγωνιστών και απλών ανθρώπων- που συνιστούν μια ιστορία ολοκληρώνοντας εκείνες τις πτυχές του απελευθερωτικού αγώνα από τον τουρκικό ζυγό.

«Φυσικές Καταστροφές και ληξιπρόθεσμες οφειλές, επίκεντρο της συνάντησης του Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας»

«Φυσικές Καταστροφές και ληξιπρόθεσμες οφειλές, επίκεντρο της συνάντησης του Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας»

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Τάκη Παπαδόπουλο.