ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

August 19, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Κυριάκος Μαριδάκης

Κυριάκος Μαριδάκης 2021: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ “ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ-ΕΛΠΙΔΑ

6 Oct, 2021

Επίσκεψη στην ογκολογική μονάδα Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-Ελπίδα” πραγματοποίησε ο κος Κυριάκος Μαριδάκης

Mέλος της Διεθνούς Τιμητικής Κοσμητείας «Θερμοπύλες-Σαλαμίνα 2020» και Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Ιδρύματος Σαλαμίς την Πέμπτη 09 Σεπτεμβρίου λαμβάνοντας μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης τιμής και συγκίνησης, τιμητική πλακέτα και το άγαλμα “Ελπίδας”από την Μεγάλη Παγκόσμια Ελληνίδα , Πρέσβειρα καλής Θελήσεως της UNESCO και Προέδρου της Διεθνούς Τιμητικής κοσμητείας «Θερμοπύλες – Σαλαμίνας 2020»κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, εις ένδειξη αμοιβαίας εκτίμησης και πολύχρονης συνεργασίας όπως έχει δηλώσει και η κ. Μαριαννα Βαρδινογιάννη με το Διεθνές Ίδρυμα Σαλαμίς εξυμνώντας παράλληλα την προσωπικότητα και την παγκόσμια συμβολή του κ. Μαριδάκη στην διάδοση και προβολή του πολιτισμού μας. 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This