ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

October 4, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Κυριάκος Μαριδάκης

Κυριάκος Μαριδάκης: Ο Έλληνας της Διεθνούς Πολιτιστικής Διπλωματίας

28 Mar, 2022

Τόσο στην Δύση όσο και στην Ανατολή, ο Κυριάκος Μαριδάκης, ο κορυφαίος Έλληνας της Διεθνούς Πολιτιστικής Διπλωματίας, προβάλλει με μεγάλη συνέπεια τα τελευταία χρόνια την ελληνική κληρονομιά, την ελληνική κουλτούρα και τον ελληνικό τρόπο σκέψης.

Ιδρυτής του “Σαλαμίς” Διεθνους Ιδρύματος, Ιδρυτής της Ελληνο-Ισραηλινής Ενωσης, μελος του Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας, Ιδρυτής του Ροταριανού Ομίλου της Σαλαμινας, τ.Β.Διοικητής-Τομεάρχης της Διακρατικής Επιτροπής της Ροταριανής Περιφέρειας 2470 Ελλάδας-Ισραήλ, Μέλος της Διεθνούς Διπλωματικής Λέσχης της Ελβετίας και εν τέλει βραβευμένος από το Παγκόσμιο Κέντρο Ελληνισμού, ο Κυριάκος Μαριδάκης αναλαμβάνει δράσεις οι οποίες ευαισθητοποιούν την διεθνή κοινότητα για θέματα που αφορούν την Ελλάδα.

 

Αλλά, πέραν όλων αυτών, ο Κυριάκος Μαριδάκης εχθές, είχε γενέθλια, και με αφορμή αυτό το γεγονός μας έστειλε τις ευχαριστίες του για τις ευχές που έλαβε.

“Δεν σταματούν εδώ και δύο ημέρες, τα εκατοντάδες  μηνύματα με πρωτότυπες όμορφες ευχές που λαμβάνω συνεχώς με πολύ αγάπη, από όλα τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα τηλέφωνα από όλη την Ελλάδα και την ομογένεια.
Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς και της ψυχής μου. Αντεύχομαι Ειρήνη σε όλον τον κόσμο , Υγεία, Αγάπη και καλή Ανάσταση στις ψυχες όλων μας. “

 

Φωτό: πηγή Salamina Press

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This