EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Ομιλία του Κυριάκου Μαριδάκη

Ομιλία του Κυριάκου Μαριδάκη  στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Webster Athens

8 Apr, 2024

” Για να αλλάξουμε τον κόσμο.. Πρέπει πρώτα να αλλάξουμε ΕΜΕΙΣ”  – Κυριάκος Μαριδάκης

2024 04 08 10 45 08 571

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Αμερικανικού Πανεπιστημίου Webster Athens, ενός από τα καλύτερα παγκοσμίως εκπαιδευτικά ιδρύματα, του τμήματος Διεθνών σχέσεων και διπλωματίας στο ” φόρουμ πρεσβευτών” μετα απο τις ομιλίες των Πρεσβευτών  των ΗΠΑ του Ισραήλ, του Μεξικου, διπλωματών και πολλων άλλων εξεχοντων προσωπικοτήτων , πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Απριλίου  2023 στο πολιτιστικό  αμφιθέατρο στην Αθηνα ,η  ομιλία του  Οικουμενικού Έλληνα , Αναπληρωτή  Πρέσβη –  διπλωματικός  ακόλουθος  διεθνών σχέσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού  Πολιτιστικής Διπλωματίας , μέλος της Διεθνούς Τιμητικής Κομητείας, επικεφαλής 62 πρεσβειών και διεθνών οργανισμών των ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ  κ.Κυριάκου Μαριδάκης συνομιλώντας με φοιτητές, μελλοντικούς διπλωμάτες και ηγέτες από τις Η.Π.Α., το Μαρόκο, το Αζερμπαϊτζάν και άλλες χώρες για την Διεθνή πολιτιστική διπλωματία και Διεθνή αναγνώριση των ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ  και την συμβολή της διπλωματίας του πολίτη στην κοινωνία και στο διεθνές διπλωματικό περιβάλλον.

Ο κ. Κυριάκος Μαριδάκης έχει ήδη καθιερωθεί στη παγκόσμια διπλώματια και σε 62 κράτη, ως μια μοναδική εμβληματική φυσιογνωμία, μετατρέποντας το πολεμικό γεγονός της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας σε παγκόσμιο σύμβολο ιδεών και αξιών, με μια ξεχωριστή στα χρονικά προσωπική μοναδική μορφή διπλωματίας , τιμώντας όλους τους νεκρούς ανεξαρτήτως εθνικότητας, χρώματος, Φυλής και Κοινωνικής τάξης στέλνοντας ένα παγκόσμιο μήνυμα Ειρήνης, αλληλεγγύης και ενότητας σε όλα τα κράτη που συμμετέχουν στις επετειακές εκδηλώσεις των Σαλαμίνιων κάθε χρόνο.

434449750 111 5225586405950 4359353528016995732 n 1 434328803 450015297535050 1362410272855068083 n

Screenshot 20240406 222758 Facebook

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This