EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

Πώς να διαλέξω τον δάσκαλο που θα κάνω γιόγκα;

18 Aug, 2021

 

Είναι σημαντικό να δοκιμάσετε ένα μάθημα, το οποίο πολλές σχολές σας το προσφέρουν δωρεάν. Είναι σημαντικό να νιώθετε οικειότητα μαζί του και εμπιστοσύνη.

Ο Δάσκαλος χρειάζεται να είναι πιστοποιημένος τουλάχιστον σε 200 ώρες από αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό οργανισμό και να ανανεώνει συνεχώς την γνώση του, στα πλαίσια της προσωπικής του πορείας σαν μαθητής.

Όταν βρίσκεσαι πρώτη φορά σε μια πρακτική γιόγκα ο δάσκαλος διακρίνει στο πρόσωπο σου μια απορία ” τι εννοεί με αυτό που είπε;”, “που πάει τώρα το δεξί πόδι και το αριστερό χέρι;” Ο ρόλος του δάσκαλου είναι να σε καθοδηγήσει να βρεις με αγάπη τα όρια σου τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.

Δεν είναι απαραίτητο ο ίδιος να μπορεί σωματικά να κάνει όλα τα ασανα που σε καθοδηγεί να κάνεις, είναι απαραίτητο όμως να σε μάθει να σέβεσαι το σώμα σου, να σε βάζει και να σε βγάζει σωστά στην θέση. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κανέναν από την μάθηση θεωρώ αρκετό για αρχή να είναι κάποιος περίεργος.

Όσο πιο περίεργος είσαι τόσο πιο πολύ εμβαθύνεις στην άσκηση καθώς και σε ότι νιώθεις πνευματικά μέσα από μια πρακτική. και μην ξεχνάς πως όλοι παραμένουμε μαθητές κάθε πρακτική είναι μια αλληλεπίδραση και είτε είσαι δάσκαλος είτε μαθητής κάθε πρακτική σου χαρίζει μια εμπειρία ακόμη, μια γνώση παραπάνω.

Το να παραμένεις ταπεινός και υπομονετικός σε οποίο ρόλο και αν βρίσκεσαι θα σου χαρίσει πάντα αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι!

Μαργιαννα namaste!!

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This