EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Σκέψεις του ποδαριού

Σκέψεις του ποδαριού

8 May, 2023

Δεν ξεφεύγει κανείς από τον έρωτα, τα λοιπά που λένε είναι οι ανασφάλειες και οι αποτυχίες τους, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην ερωτεύεται, εκτός κι αν έχει φάει γερά, επανειλημμένως απόρριψη και αρνείται το γεγονός, δεν το αποδέχεται, δεν κάνει χώρο μέσα του να το δεχτεί και να προχωρήσει σε μια νέα υγιή σχέση ερωτική. Βλέπουμε φαινόμενα ατόμων, από φθόνο κι εγωϊσμό να προσπαθούν να ανταγωνιστούν, να διαλύσουν σχέσεις, συναισθήματα άλλων,  φθονούν την πρόοδό τους, δρουν χειριστικά. Τα άτομα αυτά θεωρώ είναι επικίνδυνα, διαρκώς χαμογελούν αφύσικα και χρήζουν ψυχολογικής υποστήριξης. Είναι όντως για να τα συμπονούμε.

Όμως χρειάζεται προσοχή, επειδή δημιουργούν προβλήματα μελλοντικά. Όλοι έχουμε τους δαίμονές μας, μα ο φθόνος είναι σκουλήκι που κατατρώει τον άνθρωπο. Ποτέ δεν έχω φθονήσει άνθρωπο αλλά δεν επιτρέπω και να με βλάψει. 

Ο Απόλυτος έρωτας είναι ναι, τρομακτικός αλλά αξίζει να τον ζήσει κανείς, να γίνουν όλα παρανάλωμα!

Οι άλλοι μια ζωή θα παρεμβαίνουν, μόνο όταν εμείς τους αφήνουμε να εξουσιάζουν τη ζωή μας.

Ας κοιτάξουν την δική τους.

Ο έρωτας, η αγάπη είναι αγώνας, θέλει δύναμη ψυχική.

Δεν αναφέρομαι ποτέ σε συμβουλές καλών φίλων ή συγγενών κι αν έχω παρεξηγηθεί παλαιότερα ίσως, λυπάμαι. “Το Καλό ” μας, η επιλογή, η ζωή μας είναι δική μας.

 

 

 

Photo B_Me / https://pixabay.com

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This